Eladó, kiadó most a szívem!

Két PC számítógépemtől megválnék. Korábban már postoltam erről, de most újra megteszem, mert a Pentium-class SAMBA file szerver gépemet is bedobtam a mixbe.

Első gép az otthoni játékgépem. Ezt kb egy évvel ezelőttig aktívan fejlesztgettem a Kronos Trade nevű PC bolt hathatós közreműködésével. Ott dolgozik bizonyos Krasznavölgyi Attila, aki fáradtságot nem kímélve válaszolta meg n00b kérdéseimet, amikor valamit vásároltam. Időnként rugalmas volt a szerelési költségekkel is. (Azóta egy PowerBookon terpeszkedem és nem vagyok már vevőjük. Így múlik el a világ dicsősége.)

Második eszköz a Linuxos betárcsázó/firewall/file szerver, ami remekül használható minden háztartásban egy rálökött Debian segítségével. Két hálókártyával, ráadásul. Egy az alaplapon, egy pedig azért, hogy netwörkbe is köthető legyen. A vinyó bad sectoros, de ezen talán lehet segíteni.

PCz for sale

Bónusz! A fekete géphez adok 10 ezer forint többletért egy 17-es CRT monitort is, amit indexes éveim alatt firkáltam össze Uj Péter és Kardos Gábor megkeserítette munkáim során. További extraként COMPAQ billentyűzetet (ezt már ingyen), amit szintén fekete alkoholos filccel tetováltam meg Barczi Imre által megkeserített munkáim során.

Leveleket a ride-kukac-plastik.hu címre várom.

13 hozzászólás

fapina

meheehe, ilyen feketeházam van nekem is…
bár most jóAnyám nyomja róla a méleket. nekem.

ellenben,
Angelday, ez inkorrekt: majdnem 1 kerek hete nem irsz nekünk, erre kapunk a pofánkba EGY HIRDETÉST?!

🙁

karon

kicsit erős a 65 ropi. inkább 40 a reális sztem, tekintettel arra, h használt a cucc. nagyjából ennyi ui. újonnan egy hasonló konfig, nagyobb vinyóval, modernebb vga kártyával.

a ház amúgy tényleg gizda, nekem is ilyen van, csak kicseréltem benne a tápot egy némára.

karon

anélkül, hogy belemennék az ilyenkor elvárható vitába egy natural born mac evangelisttel, legyen elég annyi, hogy számomra az oprencer eleganciája kevésbé, a megfelelő szoftvertámogatás viszont eléggé számít, ezért vagyok még mindig vindózon.

hekker vagyok baszki, na, még ha 1.0s gammával bicubic szkélezek is mindent. amúgy pedig it’s the same shit over there: sok memória kell meg drága monitor.

kukac7

azert az sem elhanyagolhato dolog, hogy wifi kartya van a fekete gapben.
jo, tudom, fillerekert lehet szerezni egy pci-osat.
engem inkabb az fogott meg es nem a csilivili fekete haz, amit betolok az asztalom ala, aztan annyi.

fapina

graahhhh >(

vezetö cikk az indexen:
[-a Macintosh megeröszakolása-]

http://index.hu/tech/tudomany/mcmrg060418/

nem hiszek a szememnek. a plastik meg alszik!
én ezt itt szerettem volna olvasni, meg egyébként is
mit szól maga a JEL? a mi Prófétánk?!

“…és hovatünt Angelday?! HOVA TÜNT ANGELDAY?!”
🙂