Olaszország világbajnok

Néhány dolgot szerettem volna mondani ezzel kapcsolatban:

  1. A francia büntető nem volt jogos és az olaszok vágtak egy rendes gólt, tehát őket tekintjük a meccs győztesének regardless of the 11-es rúgások a végén.
  2. Szerintem Bede indexes kamu cikksorozata elég langyos volt, vagy csak én nem vagyok benne ebben a foci témában annyira, hogy hahotázzak.
  3. Zidane fasz, Materazzi fasz detto.
  4. A focinál sokkal érdekesebb volt a Federer Nadal döntő, amit én szakkommentáltam végig a Salak fórumon.

Szerencsére ennek a VB-nek is vége és be lehet vonni a projektorokat a városban.

12 hozzászólás

A.

Az elso francia tizenegyes nem volt jogos, a masodik viszont nem itelte be a biro, kilora megvolt, ahogy a zindex mondja.
A kamu cikkek valoban eleg harmatosak.
Zidane meg tenyleg eleg perverz modon fejezte be a karrierjet.

CsasZ

Az a legszebb, hogy erről a két csapatról vitatkozik mindenki, akik többé-kevésbé jogosan eljutottak idáig, de nem voltak különösebben jobbak a többinél.
A kieséses szakaszban a szerencse, bírói tévedés vagy a tizenegyesek döntöttek. Nem volt igazán kiemelkedő csapat, legfeljebb néhány kiemelkedően sportszerűtlen vagy unalmas focit játszó.
Valahol nagyon el van kurvulva ez az egész, nem merném sportembereknek hívni ezeket a hivatásos színművész pankrátorokat, akik legalább annyi energiát fektetnek a bírói itéletek manipulálásába, mint a játékba. Más csapatsportokban negyed ennyi zsiványság és sokszor ennyi játék van.
A bírói teljesítmény a korszerűsítés ellenére siralmas, nem csoda, ha erre játszik rá néhány csapat.
Mindezek ellenére ezt az egész VB dolgot el lehet adni a népnek. Pedig szar volt, a második legalacsonyabb mérkőzésenkénti góllal és valószínűleg a legtöbb kiosztott lappal.

c'os'X

ez a egesz vb kb annyira volt izgalmas mint egy csigafuttatoverseny. legalabb a portugal hollandon volt mit nezni, de az is inkabb valami street figther meccshez hasonlitott. 😀

ant

Szerintem tok mindegy mit mondott. Aki nem tud uralkodni magan, az mindekeppen vesztes…

csikszem

Materazzi ugyanazt mondta Zidanenak, mint A mammut dalában Hörmann a pincérnek: kapd ki anyádból a cekaszt. LOL