Pass out

Barátnőmmel való összeköltözés minőségjavítólag hatott az életemre abban az értelemben, hogy most már együtt reggelizünk. Otthon eszünk, direkt kiadások nélkül, tehát a hűtőből előszedett ételeket elfogyasztva. Az ebédig jó vagyok és nem kell a büfében sorban állnom a sok irodista zombi mögött, akik ráérnek poénkodni a büfésekkel a cappucinójuk mellett.

Hétfőn este a tévészerelő járt nálunk. Aki képben van abban, hogy egy 100 éves budapesti bérház kábelezése mennyire nem megoldott, az tudja, mekkora kín egy antenna tányért a tetőn elhelyezni és a lakásba juttatni úgy, hogy ne sérüljön az épület műemléksége. Végül a lichthofon keresztül vittük be a kábelt (lichthof keretbe, hopp, lyuk!), aztán most a belső szoba ajtó küszöb mellett egy fehér kábel feszül.

Ha én egyszer házat építek, az tuti, hogy minden létező kábel eleve forward thinking megoldással készül majd. Kábelcsatornák, here I come!

A tévészerelővel olyan két és fél óra küzdelem volt, ennek keretében én magam is a tetőre másztam és DACOLTAM a mélységgel. Linda hazaért a melóból, és míg mi izzadt férfiak a tetőn dolgoztunk, ő vacsorát készített azokból az alapanyagokból, amiket együtt vásároltunk a leszakadt Tescoban előzőleg. Mikor már a lakásban szereltünk és olyanokat végeztünk, hogy mosógép falból kimozgatása, mögötte kábel ellenőrzés, Linda adott nekem néhány falat száraz kolbászt, meg zsömlét.

Sok jó helyen ettem már életemben, de ez az egyik legjobb vacsora élményem volt az összes közül.

Tegnap is otthon ettünk, aztán lementünk a Duna partra, beültünk a helyre, én rendeltem egy akármilyen desszertet, bevettünk néhány rosé fröccsöt, aztán otthon pass out.

Melós élet, felnőtt élet, here I come!

11 hozzászólás

will

Marry her.

Amúgy tök izgi megfigyelni, ahogy a Goldenblog jelöltek elkezdenek felhasználóbarát, megindítóan romantikus bejegyzéseket produkálni kampányidőszakban. 🙂

melyviz

reméljük mire házat építesz, már sofisztikáltabb megoldások lesznek, mint a struktúrált kábelezés. (és ezzel nem azt akarom mondani, hogy 50 év múlva építkezz 😉 )

efg

Sztem jelenleg adott pénz/energia ráfordítással lehetetlen megoldani az előre kábelezés kérdését 100% eredményességgel. Mer pl. mi van akkor, mikor megunod és átrámolod a tvt teszem azt más sarokba? Ott kígyózik a kábel.

Ami a téma második részét illeti, én is így kezdtem ezelőtt 2-3 évvel. Most nős vagyok. És tök jó 🙂

kopaszmalac

az igazi szívás, amikor végre bekábeleztettem az új lakást, internet dugaszok minden helységben, majd a végén töredék árom csináltak egy wifi-t. az igazi improvement ebben, hogy sehol nem látsz kábelt, minden a helyén van. persze egy év alatt rájössz, kicsit több dugalj is elférne…
az “angelday életképek” sorozatot pedig abba ne hagyd!
az előttem szólóhoz pedig csatlakozom: merry her! az még jobb!

c'os'X

szegeny jozsi alig hogy lejott a gamer triprol jon a papucska eleterzes…

alternaiv

nős vagyok. három éve. másfél éve új építésű lakásba költöztem. a helyi kábeltévé társaság előre bekábelezett minden szobát, amit utólag kellett kifizetni, HA akartam a szolgáltatást. ha nem, bukták. kis város bp. melllett, kis piacgazdaság. szeretem 😀