Goldenblog díjkiosztó gála

HVG címlapján megtörtént a hazai blog díjkiosztó gála, ebből kiderül, hogy a rengeteg kategóriában kik lettek a zsűri szerinti dobogósok, illetve a közönségszavazatok alapján kik vitték a pálmát.

A Plastik Media a “megmondós” kategóriában a közönségszavazatok harmadik helyét vitte el 96 szavazattal. Szeretnék köszönetet mondani ennek a 96 embernek, akik hajlandóak volt rám, szerencsétlen hülyére kattintani, de tényleg.

24 hozzászólás

fotofabrik

azért ez a szám egy amolyan hagyományteremtő, tudomisénmilyen versenyhez képest mintha kicsit kevéske lenne. nem? ja, és a 96 az szorzás előtt, vagy után értendő?

mindenesetre gratulálok az eredményhez, már ha… 🙂

Q

Szorzás utáni 🙂

nevetségesek a goldenblog szavazási adatai… valami nem stimmel ott… 🙁

Shadwell

Éljen! Éljen! A negyedik helyezet 95 szavazatot kapott!

Én voltam a kilencvenhatodik…

Csókolom.

CsasZ

Ne foglalkozzatok vele. Az igazak mennek előre és nem azon mérik magukat, hogy egy érdektelen szavazásnak mi az eredménye.

vargatom

Legközelebb álszerénységet mellőzve nyomasd főoldalon hogy szavazzanak rád… 🙂

kopaszmalac

gratulálok!
a nagyon kúl művésznevű zsűri viccesnek szánt indoklásai külön gyöngyszemek.

xtal

LOL, tech kategoriaban a Pazar Cuccok nyert, ami az Engadget egy az egyben lenyulasa (ugyanazok a cikkek, ugyanazokkal a kepekkel, ugyanabban a sorrendben). 2 db sajat cikket talaltam mindossze a fooldalon, az egyikben vmelyik szerkeszto a jarganyat probalja elsozni, a masikban meg vmi nyaralason lattak egy busznak latszo yachtot. LOL & szanalom.

(lehet nevet kene valtoztatniuk Pazar Lenyulasok-ra.)

fapina

“Szeretnék köszönetet…”

ugyanmár, ez a minimum.
detényleg.

🙂

Lac

Na most nem azért, de szerintem elég nagy vicc ez az egész Goldenblog dolog.

c'os'X

az a ciki hogy a plasztik nem kerult be a szemelyes top 3ba pedig megvannak ra jozsi tooljai es szolucioi. fuggony :DD

miles

@xtail: megtennéd, hogy rámutatsz kettő, egymás utáni postra az Engadgeten és a Pazar Cuccokon? Olvasom mindkettőt, de a véletlenszerű egybeesésen kívül – lásd felkapott téma – még nem sikerült az általad “felfedezettnek” vélt koppintásra lelnem.

ntx

Hülyeségnek tartom ezt a Goldenblogot, főleg a jelölteket látva. A plastik AZ egy blog, a többi pedig majomkodás.

alternaiv

az a mém megvan, hogy magyarországon kb. 200-an olvasnak blogot? és több ezren (százan?) írnak … ők nem szavaztak? MEGALOL

A.

Sok blog valoban Write Only. No, a plastik nem ilyen. Egy masik nem ilyen tomcat blogja. Meg a nemzet szoritos bloggeree. Megneztem volna, ahogy mondjuk a kozelet kategoriaban versengenek, majd Ferenc a hvg unnepsegen melegen gratulal Tomcatnek az egyel jobb/rosszab helyezesert 🙂

will

Blog ügyben még mindig a Matula ominózus cikkével értek egyet. Tudniillik 100 blogból 99 olvashatatlan szemét, és csak rontja az esélyt, hogy a Google-on megtalálj valamit. (MOndjuk a TV2 blogjaiban 100-ból 100)
Ellenben van pár daily read, amit nem kéne kategorizálni, meg blognak nevezni, mert akár magáról, akár közügyekről, akár a minap vett digicam-jéről ír (vagy rajzol) az illető, kurvajó. Ezek blogdivat ide vagy oda, tökjók.
Hogy a Plastik például miért lett megmondó kategória, azt nemtom. És hogy a kitalált piás sztorik másik blogja miért lett személyes, azt sem tom. Azért persze gratula mindenkinek.

Na, legjobb meggyőződésem ellenére beszálltam a blogfika témába. 🙂

lave

Nem véletlen a magas látogatottaság: ez a heti lúzerhíradó…
A népek arra nem vették a fáradságot, hogy egy-két leselejtezett kattintórobotot ráengedjenek az ügyre.

A népek ugyanis nem azzal szavaznak egy blogra, hogy mindenféle formokat töltögetnek ki a hvg.hu-n, hanem hogy megnyitják az oldalt, elolvassák az aktuális poszto(ka)t, véleményt formálnak, hozzászólnak a fórumon és további hasonló aktívkodásokat végeznek.

És ezek a tevékenységek úgynevezett találatokat generálnak az adott blogot hosztoló úgynevezett szerveren, amely találatok számokká összegezhetők, és innen csak egy lépés a lerendezhető, kiszínezhető és diagram formában prezentálható Excell-számoszolopok izgalmas világa.

Bár akkor nem lennének viccesnek szánt zsűri-kommentárok, az igaz.
Affene.

A.

lave, es akkor bizony a hvg sem mondhatna, hogy o bizony veszi a lapot, web2, meg minden. mert a sajat blogjuk szolid szanalom 🙂 eleve, az ilyen hivatalos blogoktol, mint a commentcom, felall a szor a hatamon.