Totális zavar

Tisztelt Ügyfelünk! Mobil Banking szolgàltatàsunk 2006. november 17-19. között karbantartàs miatt néhàny òràra szünetelni fog. Tisztelettel: Raiffeisen Bank

Kérdés: most akkor néhány órára (illetve bocs: néhàny òràra) szünetel “valamikor”, amikor a láncon, éhbéren tartott, kivert Linux és Exchange guruitok odaülnek elé; vagy pedig 17 és 19 között folyamatosan, ti corporate kutyák, ti! Öltönyös majmok! Parádé!

13 hozzászólás

deKata

nemtom, nekem ez vhogy egyértelmű,h abban a 3 napban random kimaradások várhatóak, de ennél jobban nem tudták konkretizálni,h mikor. Legalább szóltak. Neked pedig ha nem megy a szolgáltatás, akkor megpróbálod fél órával később. Mi itt a gond?

zotyorage

Az ékezetek meg azért dőlnek visszafelé, mert gondolom ez egy SMS volt, és a 7bites kódolás miatt, ha nem ilyen “magyar ékezetes” karaktereket használnak, akkor 160 karakter helyett 70 egy SMS, magyarul 2-3-szor annyiba kerülne nekik a dolog.

rog

néhány órára= pont akkor amikor te akarod hasznáni, de esküszünk hogy máskor működik. de tényleg..
😀

xtal

balfasz banda. civilizalt helyen ilyet hetvegen *hajnalban* csinalnak, akkor sem tart a muvelet 2-3 oranal tovabb.

csak hat ugye erteni kene hozza, hogy hogy kell az ilyesmit offline elokesziteni, az elesuzemben futo rendszer buzeralasa nelkul.

wotan

a legjobb az hogy rég megszüntettem náluk a számlámat, mégis zaklatnak (én is kaptam ilyet)

ezek kőbaltával pattintják a biteket???

w.

seal

Józsi,
nem tették be azt az egy szót, amit te is ki tudtál találni nem túl nagy erőlködéssel, és ez totális zavar?
Ráadásul hétvége az időszak, tehát csak a bankon belüli átvezetések nem mennének azonnal és ha jól tudom, fingunk nincs, hogy milyen jellegű karbantartást végeznek?
Frankón van még ezen kívül is valami, vagy csak bal lábbal keltél?

Adi

Az Erste honlapján ugyanez az üzenet fogad, éppen pont ma néztem rá a hirdetményüket keresve. A kettő vajon hogyan függ össze? 🙂

HaDes

ennél már csak az volt a “jobb”, amikor a netbank bénasága miatt 49 euro helyett 49 forintot sikerült elutalnom külföldre. 1xxx forintot buktam rajta. örültem neki nagyon. (szintén rájfájzen)

root33

xtal

“balfasz banda. civilizalt helyen ilyet hetvegen *hajnalban* csinalnak, akkor sem tart a muvelet 2-3 oranal tovabb.”

Lehet, hogy rajtuk kívüli okból kell időszakosan szüneteltetni a szolgáltatást. Szerinted civilizált rögtön lebalfaszozni őket, amikor azt sem tudod, hogy miről van szó?

Tif

havi 3500-ért a IEB-nél is olvasom havonta egyszer kétszer az ilyet.
Csak azzal az a baj, hogy online tőzsde rendszer…