East Side

Új fodrász üzletben, de nem új fodrásznál jártam tegnap. Szabó Ádám a Bajcsy Tony&Guy-ból lépett ki 6 év után (“annyi még házasságból is sok”), hogy belefogjon többekkel az “East Side” nevű endeavour-be. Miért a név? – kérdeztem tőle, mire azt mondta, hogy meg szeretnék mutatni, hogy lehetünk arra büszkék is, hogy keletiek vagyunk.

mapEste 8-ra mentem, tenisz után, abszolút slamposan. Kicsit feszengtem is a teljesen új és dézign fodrászüzletben, ami meg is lepett némiképp, hiszen hatalmas terek voltak, nagy pultok, tükrök, egyszerű formák. Amikor a telefonban azt mondta, hogy a Gönczy Pál utca 4 alatt vannak, és még nincs kinn a cégér, akkor elképzeltem egy kis nyiladékot, goa megvilágítással és füstölőkkel.

Pontos, gyors, feszes nyírás, előtte mosás és még a macskát is felvidította! Bátran ajánlható.

31 hozzászólás

sz

Kobak nagyon édes, több fotót követelünk róla!
ez a robbie williams frizu nagyon menő, az újra összeállt take that-ben gary barlow is ilyet újított magának 😉

misran

Haat. Mennyibe fajt? 🙂

BTW, kedvenc fodraszos bunkosag:

– Jee, fodrasznal voltal?
– Iiiigen
– Es? Zarva volt?

LOL 🙂

cosX

ádám – ha ugyanarra gondolunk, de sztem igen – tenyleg nagyon jol vag, nekem spec minimal vagas es ritkitas utan olyan fejet csinalt hogy hu. sztem mindenkinek ki kell probalni hogy egy mesterfodrasz es nem egy iparos vag… Hogy penz, ja egy sima hetfoi berugas arabol kijon :))))))

cosX

persze mondanom se kell jozsi fejen meg egy varazslo se tud segiteni :DD:D:

fater

ja, egyebkent par hete ugyanilyen flashem volt
mondom magamban, valami lyuk lesz stbstb aztan csak lestem…bar van meg mit reszelni rajta

cosX

az egy szombati berugas a cimborakkal meg a csajokkal koksz nelkul

rudo

szakmailag lehet, hogy korrekt a cucc, meg dizájnos a hely, de a búrádnak nem tett jót 🙁

Gaboro

“… kérdeztem tőle, mire azt mondta, hogy meg szeretnék mutatni, hogy lehetünk arra büszkék is, hogy keletiek vagyunk.”

Nem akarok szőrözni, de ha már büszkeségét szeretné kimutatni névválasztással a tulajdonos, akkor nem találóbb lett volna “Keleti Oldal”-nak – vagy “Keleti Blokk”-nak – keresztelni a boltot és nem “East Side”-nak? Ha még úgysincs kint a cégér… Szerintem magyarul is jól cseng.

Egyébként meg: Illés együttes – Az ész a fontos

Zyl

Szintén őhozzá járok, most majd jól nem kapok időpontot legközelebb 😀 mellesleg az a masszázs funkció nevetséges, tudtommal az egésztestes vibráció inkább rosszat és nem jót tesz az emberi szervezetnek, a masszás pedig soha nem ezt jelentette amúgy sem.

gyb

Na vegre.
Javaslat: mi lenne, ha a rendszeres olvasok szamara egy bejegyzesben meghirdetned, hogy legkozelebb hasonlo esetben defaultkent a plastik.hu/migrate ala migralod a rendes oldalt. A torzsolvasok tudjak, hol keressek a regi tartalmat, es nem is lesz tulterhelve, a folap helyere be lehet rakni a majdnem ures lapot.