19 hozzászólás

PeBa

Egész este anyám váratlanul beszart gépét hekkelem, már tiszta ideg vagyok, meg aaah na tudjátok, kajak itt állok az agyvérzés határán, mondom becsekk Plastik, eh, Elvis? Holmi régi szarra gondoltam, h be van linkelve, és Józsi megint.
És jobban érzem magam!
A napi stresszoldó.

Sasi

Mindig tudtam, hogy vonzódsz a gagyibloghoz, egyszer még híres leszel.

pisti

Már a mútkori mosogatós riportnál is azon gondolkoztam hogy vajon tudja-e Józsi hogy a mosogatógépben nem csak tárolni lehet a ganés edényeket?! Józsi, szándékosan nem kapcsolod be a disvassmösint?

Kianek

Mindenki komolynak akar látni minket,
pedig belül mindenkiben egy nagy bohóc lakik!
Nevetettni!
Sikerült!
🙂

Greg

Elvis a Király! 🙂

Ja, a héten vettem meg a True Romance-t 900ft-ért a tescoban. Kötelező darab minden kiscserkésznek. Aki látta, azt tudja hogy kapcsolódik ez ide. (Val Kilmer)

tomi

A true romance NAGYON jó film. Egy ismerősöm mondta, hogy nézzem meg, úgyhogy csak 2006-ban láttam, és elgondolkodtam: Vajon hány film lehet, ami mellett anno elmentem, és utólag jövök rá, hogy hiba volt., akár egy évtized távlatából. Nota bene a ponyvaregényt 2005-ben láttam….

k0zi

Hú, a múltkori videónál azt hittem nincs lejebb… tévedtem.

Stifolder

Ez de cumi számomra! Ma raktam ki egy mosogatós videót. Az Isten sem mossa le rólam ezek után, hogy nem utánoztalak… ha már a névrokonom vagy… 🙂

Tanulság: sűrübben kell Plastik mediát olvasni!!!