15 hozzászólás

lipilee

Frank kollegám így csinálja.
visszakérdés: eljutott már bárki a civilizáció azon fokára, hogy reggel, az első használat előtt kifolyatja a csőben levő vizet a Clearwaterből? (fogadok ti se tudtátok, hogy elvileg kéne – egészségügyi okokból, pl. a légionáriusbetegség kizavarására.)

birka

Nem a feszítés miatt, de már régesrégen ezt nyomom/nyomtam, még a főiskolán, szóval ez nem feltétlenül ofiszdolog.

didike

az mar lvl2 ha viszem magammal a sajat kavekeszito eszkozom es NEM vagyok hajlando gepi kavet inni?

tutuka

hú, pont 1 hete azon filózom, hogy én is hozok magamnak (de csak magamnak) eszközt az ofisz elkészítéséhez, de eddig nem mertem megtenni, merthogy. viszont így, hogy látom, hogy más is megtette… igen, igen, ez lvl2.

root33

napi 3-4 gépi kávét fogyasztok. megfordult a fejemben, de csak gondolat szintem maradt.
az igazság az, hogy zavarna, hogy nincs tele a poharam….

babe

Láttatok már ilyen “kávégépet” belülről.
Hát barátaim, igyátok…

frankpeti

én már rég túljutottam ezen a fejlődési szinten, évek óta kézi kávét iszom, nálam ez vallási ceremónia, nem engedek belőle, a drúzoktól és a sátras beduinoktól tanultam a sivatagban

_kiri

a műszaki R épületében egy “indian cherry” fedőnévre hallgató 30 forintos löttyöt szoktunk ugyanígy csapolni.

zeroEV

Először a cukor és a kávépor kerül a pohárba, aminek mennyisége ugyanannyi, akár előbb, akár később veszed ki a poharat max a higítás változik. Nem dob fel jobban ha töményebben iszod. Ha “töményebb” kávét akarok inni, eleve másik gombot nyomok meg.

dvorcsak

nalunk a kavegepet rozsanak hivjak, s tudja, hogy sok tejjel szeretem. ja, o a teagep is es a mosogatogep is

Ludovique

Frissen darált kávét főz magának az ember a munkahelyen, presszógépen. Mert Finom. És A Főnök Is Szereti.

tatcom

azt hittem ez az irodai egyedfejlődés első lépése… !?