13 hozzászólás

holland

Szomorú meccs volt. Az első szett után Nadal elhitte, hogy megnyerheti a meccset, de aztán Federernek eszébe jutott, hogy ha már itt vana döntőben, az idő is jó, akkor akár teniszezhetne is egy kicsit. Onnantól már csak ő, meg egy ideges, szenvedő Nadal volt a pályán. Federer a szokásos, számomra unszimpatikus kimért, szenvtelen, érzelemmentes gépteniszt játszotta, ami a csúcsra juttatta. Csinált most is szép dolgokat, de egyszerűen nem lehet örülni neki. A harmadikban Nadal már a pályán sem volt, össze-vissza szívatta a svájci.Ennek a meccsnekaz alapján érthetetlen volt, hogy tudott 81 meccsig veretlen maradni salakon. Szép sorozat, egy Raffaellót megérdemel.

Psycho_Dad

Témához érdemben nem tudok hozzászólni tkp., csak annyit akarnék kifejezni magambú’,hogy még-még-még video bejegyzést! Elsőosztályú anyag, 10/10. Riszpekt!

interferenc

Mindenképpen nézd meg bazmeg mert király volt.

Nem értek egyet a hollandal, Federerben pont az a misztikus, hogy elengáns tud maradni. Nem nyöszörög meg anyázik mint az összes többi.

fater

azt nem tudom mi a fasznak vesz fel a kiscsávó tangát, és húzkodja a seggéből egész meccs alatt 🙂

Holland

Neked a professzionalizmus jön be, nekem meg kell a játéktudás mellé a személyiség. Agassi mindig is szimpatikusabb volt a nyelnyújtogatós Samprasnél. Én nem tudok érzelemmentes robotoknak szurkolni, hiába ők a játszák a legprofibb teniszt. De ez legyen az én bajom.

Think3r

A babolat nem babolat-nak kell ejteni (habár Nadal is így mondja babolat.com-os flashvideon), hanem babola-nak, mert francia márka. lásd még: gourmet, (lotus) espirit. Egyébként DSF-en adták a meccset, ami nekem sincs, szóval én is csak telón értesültem a jó hírről. Úgy látszik, jót tett neki Tony Roach távozása a római után:) Mindenesetre ez biztató, így a Garros előtt.
Neked meg jó szórakozást az elő meccsekhez. Jah és hozzál plakátot:)

The Hedgehog

odatetted magad… nem vagyok tenisz fan, de ez a meccs az összefoglalók alapján engem is érdekelne…

mondjuk SportingBet-en Federer hozott is nekem, fene a pofáját bíztam benne 🙂

ant

Napszemuvegben tiszta Karotta vagy 😉 Es kicsit tenyleg sok a duma…