Várda keserű vs Jägermeister

Ma este a Jägermeistert és a Várda keserűt (VK) kóstoltam össze.

A VK enyhén édes érzettel indít, aztán jön egy alkoholos tórusz, majd a végén egy hosszú, ám vékony keserűség, ami lezárja az érzést. Megmondom őszintén, hogy a Jager sokkal kerekebb, puhább, vertikálisabb volt nekem a VK horizontálisan elnyúló, és őszintén mondom, rosszul záródó ízképével szemben.

Értékelés: háromnegyed.

9 hozzászólás

xtal

Varda, Unicum, alap hogy az ilyen moslekok elvereznek a Jägermeisterrel szemben.

viszont javasolnek egy Jägermeister – Killepitsch meccset, az mar nem egyszeru. a legelvetemultebbek az Underberget is bevehetik harmadiknak.

http://www.killepitsch.de

The Hedgehog

Killepitschet én is ittam már. Csak ott a gond az volt, hogy előtte lecsúsztattam pár Jägert is és az ízek így már nem voltak annyira kimagaslóak. Igazából a Jäger az az ital amit a szervezetem bármikor bevesz. Legyek másnapos, legyek egy kilencven perces végigfutott meccs után… a Jäger mindig jól esik. Persze ritkán iszom. De akkor sokat 🙂

klarky

Kevés alatomosabb ital van a Jagernél. Iszod, mert fincsi aztán egyszer csak (hirtelen) azon kapod magad, hogy mindennek vége. Másnap meg nem győzöd hallgatni a haverok sztorijait, hogy mekkora kakukk voltál előző este…

Brrrrrr

Ha rágondolok is hányok tőle…. 😎

Forsage

xtal: igen, Underberg tábornokot kihagyni egy ilyen színvonalas mérközésböl több, mint hiba! vezérletével nemrég 4en is megúsztuk Indiát gyomortáji problémák nélkül.

John Q. Public

Én egyszer egy Jagdtraum nevezetű jéger klónt ittam céges bulin ahol a srácok jégeres üvegbe töltötték bele. egyből észre lehetett venni, hogy valami nem kóser. Annak a végén volt egy édeskés íze. Én is úgy vagyok a dologgal, hogy már szinte csak a jéger csúszik, ha nagyon nincs más unicum next.
(és akkor írjuk ide, hogy az milyen durva, hogy a szigeten nincs jéger)

a.

vekony keseruseg?

es ha jobbsodrasu a hifim kabele akkor jobban szol, mint ha balsodrasu lenne, ugye.

labove

márhogy vki a Várda keserűt nem szeresse!!! Ez minimum vérciki. Jager az ipari tanuló a Várda mellett. Az unicum meg kommersz gagyi..( Bár szeressük naon!! )