Humor bonbon

Nyitunk a populárisabb postok felé, jöjjön tehát a nap vicce!

Egy férfi jön ki a wc-ből mikor egy nő odalép hozzá és megkérdezi:

– Koedukált?
– Nem, szartam.

(via HoBa)

17 hozzászólás

Pálesz

Egyetemi poén listán már napokkal ezelőtt lemenet, de annak ellenére jó.

Psycho_Dad

Azt ismeritek, hogy:
Mit mond Batman Robin-nak, mikor beszállnak a batmobilba?

– Gyere Robin! Szálljunk be a batmobilba!

Mondjuk így leírva lehet (sőt biztos =), hogy nem a legnagyobb poén (mint pl. a post-ban szereplő vicc sem az szvsz), de a megfelelő időben elsütve röhögőgörcsbe fordul mindenki! Tapasztalatból tudom, mert röhögtem is rajta már rengeteget, és sütöttem is már el párszor, persze legjobban az olyan fáradt alakok röhögnek rajta, mint saját magam =) Lényege, hogy okosan kell “mondani”.

Think3r

a röntgen feltalálásáról: az angolok szerint X úr találta fel, ezért el is nevezték X-raynek. A németek szerint Röntgen volt a feltaláló. Az oroszoknak egy teljesen más álláspontjuk van, miszerint egy nap Szergej Szergejevics Szergejev enyhén ittas állapotban hazatért kicsapongó életet élő feleségéhez, és azt mondta: Olga, Olga, te büdös kurva, átlátok rajtad!

Falcon

ez teljesen off, de angoloknak kellett volna nyerni gondolom… ismerek ilyen embereket, hogy aszongya az angol a legjobb foci most, mert milyen jo mar a mencseszter… milyen jo? nagy szar, az osszes tobbivel egyutt, de kurvara edzve vannak. ennyi, nem tobb, es vb-t az eletben nem nyernek tobbet pl., mert ott mar kijon, hogy a foci masbol all, mint rohanok-beadom-valamileszaztan
on, nem PC, de jo:
reszeg megy haza, neger kurva aszongya: hello szepem, nem kisersz haza? reszeg: hat baszki… mi a faszt csinalnek en afrikaban?

xtal

OFF

“a röntgen feltalálásáról: az angolok szerint X úr találta fel, ezért el is nevezték X-raynek.”

maga Wilhelm Conrad Röntgen nevezte el X-sugaraknak a sajat felfedezeset, es vehemensen tiltakozott az ellen, hogy rola nevezzek el (tehat ez nem az amerikaiak hulyesege). a “röntgen” kifejezes csak halala utan terjedt el.

amugy az oreg kapta a tortenelem elso fizikai Nobel-dijat, de az osszes penzt a würzburgi egyetemnek adta.

ON

miles

Most mé’ én vagyok a negatív ember?
Életben nem írtam, hogy ez már x napja volt a nem’tom’hol …

moikboy

2007. Máj. 23. 21:28, angelday: a batmobiloshoz hasonló vicc: nyuszika megy az erdőben és egyszercsak fotel. ha. ha. ha.