17 hozzászólás

Greg

az még hagyján, de odalett az előbb rokker később “emo” frizura is. tipikusan olyan fazon aki szarik a trendekre. talán mert maga csinálja őket. 🙂

al

Iggy Pop egy igazi csoda. Mármint, hogy még mindig él. De látszik is rajta. A Reznor gyerekről nem szólnék, egyáltalán nem tudom elviselni a zenét, amit készít.

Holland

Az új album szerintem nagyon nem sikerült. A With Teeth zseniális, de ezt összecsapta. Feleannyi ész sincs benne mint az előzőekben, sokkal monotonabb az egész. Lehet hogy még tetoválást is csináltat a végén?

varánuszánusz

mellékszál, de a NIN csinált egy ál-snuff filmet klip gyanánt, ami csodák csodája fentvan a youtube-n, bár a közzétételtől elálltak anno, nem meglepő, van benne lemetélt arc, nyeles borotvás előjáték után machetés megdolgozás, faroklevágás, szóval a komplex rémálom, ami a sorozatgyilkosok hazájában megeshet. aki NIN-es, aki tulajdonít neki jelentőséget valamilyen vonatkozásban, míg le nem szedik:
http://youtube.com/watch?v=4HR1EHUZ71g

varánuszánusz

ugyan moik”betépett-vicc”boy, a világ, meg a működése, hja. talán belőled sem nézik ki, és talán virágszirmok vannak a segglukad köré tetoválva.