Sex on the beach

Az mindenkinek megvan, hogy létezik ez a “sex on the beach” nevű koktél (kb. vodka-narancs, aminek piros az alja), amit minden étterem kivétel nélkül feltesz az itallapjára? Mindenesetre ez a dolog már annyira régi és unalmas.

Ha beleszólhatnék egy étterem itallapjába és koktélválasztékába, tuti, hogy “blowjob on the beach” néven tenném ki az ellen-ajánlatomat.

A képen figyeljük meg a piña colada írását is. Hiába, ebben a szakmában nehéz dolog a typesetting. Csak nekem UTF-8 bloggernak sikerül, uh-uh.

Mindig az az érzésem, hogy egyszerűen csak a gagyi van körülöttem.

13 hozzászólás

klarky

Na, ha ez megnyugtat én is gyakran érzem így magam. Nem mintha én az élet bármely területén akkora nagy spíler lennék, de azért az, hogy a tömegek nagy része nem csak környezetével szemben, de magával szemben is IGÉNYTELEN az azért egy picit bosszant…

Zila

Már nem azért de ha ugyanazt adnád Blowjob on the beach néven akkor egyből trendi és izgi lenne? Wtf… ruha teszi az embert? Név a koktélt?

Holland

Azért ha végigmész az itallapon egy helyes kis sztorik kerekedik ki belől. Először ugya sét a anaplementében, aztán a srác kérdezte a lányt, hogy megdughatja-e a parton. Mary mondta, hogy sajnos neki most jött meg. De végül annyit ittak, hogy végül mégiscsak lett pina.

moikboy

Emigrálni kell.

2007. Jún. 25. @ 4:49 du – már maga a koktélfogyasztás is izgi meg trendi, innentöl a dolog tárgytalan.

szenyo

a Stex-ben van Blowjob is…

Mikor legénybúcsús kocsmázás volt, a vőlegény kapott vagy 8 blowjob-ot…
A pincércsajok nem voltak boldogok,
mikor folyton ezt kértük tőlük… 😉

eFBé

hehe. csapd fel a pestiestet és sasold meg benne az ákos koncerthirdetést a vége felé. ott sem nagyon fekszik a hosszú ő. szánalmas igénytelen népség.

varánuszánusz

Discovery-n is nézem az ajánlót, és a Kaszkadőrök című sorozatnál az ő esetében ott a hullámvonal a o felett, mondom, ilyen nincs, 2007-t írunk baszdki.

Beareater

eFBé, te is kiszúrtad? remek 🙂 pedig ha tudnád, mennyire kényes az ilyesmire a drágaművészúr… fejek fognak hullani!