Wimbledon 3. forduló

Indulnak szépen a harmadik forduló meccsei, tegnap néztem egy kis Nadal-t is. (Nadal tavaly döntős volt? Erre nem is emlékszem.) Olvasom a tegnapi összefoglalót, hát mennyire tipikus a beszámoló alja:

[Safin] registered a new complaint Thursday: the high price and low quality of the food in the players’ restaurant. In Moscow, Safin said, “We have better pasta for 20 bucks, that’s for sure.”

Ki más, ha nem Marat Safin, a teljesen kiszámíthatatlan viselkedésű tatár! Rakok egy képet róla a Plastik nőnemű olvasói kedvéért.

12 hozzászólás

Holland

Azért a Federer-Safin meccs nem resz rossz. Legalábbis remélem, hogy Marat összeszedi magát, és lagalább szorosra hozza a szetteket.

holland

Hát ez szégyenletes volt, de Federer ha lehet még ellenszenvesebb lett mint eddig. Legszívesebben eltörném az ujját, amikor a szemöldökét símogatja. Rosszabb mint Kurnyikova. Bár ebből a kis gyarlóságból arra a téves következtetésre juthatnánk, hogy ő is ember. Pedig csak a gyártók építették a robotba, hogy megtévesszen minket. A svájci Akimo mindenkit begyalul meglássátok.