Spider burger

Ezt a Spiderman 3 hamburger tie-in-t még Párizsban fotóztam az egyik gyorséttermi láncnál:

spider1.jpg

A termék maga igen silány és érdektelen. Nem tudom leírni, mennyire szar volt a húspogácsa:

spider2.jpg

Ha lenne egy kis eszük, akkor olyan spider burgert csináltak volna, amiből a megsütött hagymakarikák, mint megannyi pók LÁBAK lógnának ki oldalt. Az igen! Spider burger!

14 hozzászólás

Penya

Hat ez tenyleg olyan mintha valami tombhazak kozti plehbodebol adtak volna egy lakotelepen. Pedig az iz ugyebar at se jott. Meg az a pok minta a tetejen elcsuszva, gyasz.

G Zoli

Hát van különbség a 2 kép között! A megvalósítás valójában elég minimál junk food jellegű.

HaDes

és még tök fére is van nyomva a “minta”. ügyes.

ps: borzasztó, hogy a komment mezőből Tab-ra nem a “Milyen nap…” beviteli mezejébe ugrik a kurzor. (legalábbis nálam XP+Firefox kombón)

suexID

HaDes: ez normális, minden böngészőben így működik. Hagyományos text beviteli mezőben nincs tabulátor karakter, maximum valami JS hackeléssel. Ez elsősorban a mozgásukban korlátozott júzerek miatt van így (egy igen jelentős hányaduk nem tudja az egeret használni).

moikboy

Szépen összebaszták látom, pedig eléggé low-end burgernek nézem. (elcsúszott minta, kilógó sajt)

Mikor még a McDonalds-ban élt az a szabály, hogy 1 percen belül készen kell lennie a kajának (mert ha nem akkor ajándék junk jár), akkor volt, hogy a bigmacet darabokra esve adták át. Inkább – az amúgy is megkérdőjelzhető – minőség, mintsem sebesség…

ironyice

Mintha egy szetult fonott kalacsba tettek volna ezt a 0-at.

human

suedix: szerintem arra utalt, hogy meg lehet adni a sorrendet, és biza a komment beírása után nyomott tab nem az elküldre kéne vigyen, hanem a nap megadására

lave

He-he, erről eszembe jut Vincent beszámolója Parisról a Pulp Fiction-ben…