Eladó Mac mini

Plastik classifieds

mini.jpg

Eladó Mac mini:
– G4 1.42 GHz
– 1 GB RAM
– 80 GB HDD
– DVD/CDRW combo drive

Extrák:
Airport Extreme wireless, Bluetooth modul (benne a miniben), Bluetooth wireless apple keyboard, Eredeti dobozos Mac OS X 10.4 Tiger, minden az eredeti csomagolásával együtt. Van itt még egy iTrip is, az grátisz.

115.000 forintért.

szabodmail.png

15 hozzászólás

Henk

Öcsém az USÁ-ban él és most írta, hogy iPhone-tulajdonos lett bazmeg. Remélem minél hamarabb megírja tapasztalatait a készülékkel kapcsolatban, kíváncsi leszek…

efg

bocs AD, a fáradtság nagy úr, nem olvastam végig, azt hittem Te árulod. Sorry!

Zeusz

Gondolom az ár irányár. A billencs maga ér kb 10-15 ezret (én 13-ért vettem a sajátomat), aztán még enged a T. eladó egy pettyet, és rögtön sínen vagyunk, mint József Attila.

xtal

nalunk az inteles miniket passzoljak 400 euroert a kollegak, ppc processzoros gepert nem fogsz kilotizet kapni.

lave

Nemtom, én anno direkt PPC-set kerestem, kinek kell Intel-es gagyi??!
Most komolyan, ha Mac-ről van szó, ne próbáljunk már meg racionális hozzáállást mímelni…

bondi

Hát, lehet sztárolni a PPC-t, meg eztazt, de ez akkor is nevetségesen irreális ár. Az egyik legutolsó Macmini hirdetés(egy részlete), amit láttam:

“Irányár: 45.000 HUF
________________________________________
Eladó a Mac Mini-m! 1.4Ghz-PowerPc,1Gb Ram,80Gb Hdd,BlueTooth,DVD/CD-RW.Mac Os X Leopard fut rajta,leo upgrade dvd-t és kiskönyvet,vga átalakítót adom hozzá.Billentyűzet és egér nélkül.
Új,erősebb gépet vettem ezért ez kihasználatlanná vált.Megkímélt hibátlan gép.Szükség esetén egy usb-s nem apple egeret tudok adni hozzá.”

Fell the difference…