10 hozzászólás

blackfire

Szerintem ha parkoló zónában van, akkor duplán büntetik az autóst. A tetriszes ember a parkoló jegyért, a közterületes pedig a tilosban állásért.

medoc

A tetriszes mi alapján büntet, ha az nem is parkoló??? Nonszensz.

fogtunder

a teriszesek szerintem még a saját kocsifeljáródon is simán megbüntetnek.

amúgy ja, nem biztos, hogy árt a parkolójegy, akkor legalább ők békén hagynak, csak a közterület fenntartók veszélyesek. de a fene tudja. nem kell tilosban parkolni.

Dewla

Gyakorlatilag 100%-osan biztosan tudom, hogy tilosban nem kell venni jegyet (nem tartozik az ő fennhatóságuk alá), miután jegyet a parkolásért kell fizetni, ahol pedig nem lehet parkolni, azért ne lehet pénzt kérni.

Greg

törvény szerint a tetriszes droidok nem büntethetnek ha tilosban állsz. aztán persze nem csodálkoznék ha mégis ott lenne a mikuláscsomag a szélvédőn. faszok.

dvorcsak

ha tilosban parkolsz, ahhoz a tertiszesnek tenyleg nem sok koze van. de ettol meg rad rakja a bilincset es a mikulast, mert az isten.

rog

az izabella és az andrássy sarkán vagy két évig volt egy 20 méteres szakasz ami parkolózóna és megállni tilos volt egyszerre.
(egy oszlopn volt a két tábla is vagyhogy)
ott pl egyszerre nyertek a versenyzők bilincset meg mikit is.
aztán végül legalább a fizetős táblát arrébbszerelték, mikor a felfestéseket is megcsinálták a járdán.
off: de pl ott láttam egy autót egyszer aminek gyak. hiányzott a bal eleje és egy papír is volt a szélvédőjén hogy kérem ne büntessen meg már gondoskodtam az autó elszállításáról vagy ilyemi. jobb első kerekén pedig egy kerékbilincs…

Pálesz

Persze, 2-t is.

Az egyiket akkor kell felmutatni, amikor elkapnak a tilos miatt, a másikat meg el kell rakni emlékbe…

nevem nincs

mivel reggel nyolc korul nem akartam parkolasi dijat fizetni egy tiz perces megallasert, hanem az explicit bunozest valasztottam, igy leparkoltam egy olyan ovezetben, amelybe engedely nelkul tilos behajtani.

ebben a tiz percben megbasztak a tiltott zonaba torteno engedely nelkuli behajtasert, es parkolojegy nelkuli parkolasert. nem ket ceg, 1-1 alkalommal, hanem kozteruletfenntartok egyszerre, egy menetben, egy zacskoban, mindket kihagasert. a papiron is ugyvolt, h x+y huf a bunti, egyikert, masikert, ami osszesen z huf.

konkretan igen felbasztam az agyam azon, h hogyan is lehet parkolojegyet valtani ott, ahova a juzer nem hajthat be, ha meg behajthat, akkor az engedelye felmenti a fiztesi kotelezettseg alol, es ennek megfeleloen ezekben az ovezetekben nincs is oszlop, igy kibasztam az egeszet a kukaba.

ez amugy pecsett tortent, ami parkolast tekintve toronymagasan az orszag legparasztabb varosa.