Team Fortress 2

tf2.jpg

Végre egy — iskolateremtő? — anyag, amiben nem műanyagból kiformázott modellek szaladgálnak! Persze, olyan, mint az Incredibles, de az valójában JÓ! Ki látott már ilyen mókát?

Terméklap itt, erre egyéb eye candy. Megjelenik október 10-én.

Instant get!

PS: Azonnal nézze meg mindenki a második link végén szereplő trailereket. Beszarás! Ahogy Kovács “crrr(százismétlés)rrr” Balázs mondaná: QUAKEWARST KINEVETEM!

update 070928: időközben követve NRG példáját megvettem a játékot. Csak bundle-ban árulják, azaz letöltési opcióként megkapjuk még a következő játékokat is: Half Life 2, Half Life 2: Episode One, Half Life 2: Episode Two (ez csak október 10-től tölthető le!), Portal (ez Half Life hangulatú logikai játék, szintén október 10-től), illetve végül a Teamfortress 2 (okt. 10, de a bétával már most is lehet nyomulni). Mindösszesen ezért 9815 forintot fizettem ki, ami ha úgy tekintjük három új játékért egyáltalán nem sok.

14 hozzászólás

Dob

Az Evil genius jut eszembe róla.. annak volt ilyen hangulata (60-as évek James Bond style)

Greg

nekem meg timesplitters. gamecube-on az egyik legjobb fps volt. persze az online üzemmódnak csak ps2 tulajok örülhettek.

crrr

kössz a hintet, kurvára tetszik, bepróbáljuk erőből. régóta keresek olyan játékot, amitől újra elkap a hc játékláz, remélem ez képes lesz erre. da sect will dominate again 🙂

nyenyec

Én hiszek a Quake Wars-ban. Az előző része számtalan felejthetetlen órát szerzett már.

A lényege nem a grafika, meg a motor, hanem az egy gócpontra koncentrálódó, mégis a térképen folyamatosan vándorló frontvonal.

AlieN

Fátter, én ezt a demot már vagy 6 hónapja nézegetem XBOX360-on, hogyhogy csak most jutott el hozzád? (sőt most jött új letölthető cucc)

draven

figyeljuk meg, ahogyan a PGA ujraegyesul a kommentekben a tf2-nek koszonhetoen 🙂 yay!

darthwalk

eeeeez valami kibaszott jó. nagyon tetszik!!

ahogy a soldierek balettoznak az abszolút über!

gimire emlékeztet ahol délutánonként egérpad egérpadon nem maradt a gépteremben (ki is tiltottak aztán)

clyd3

Én is csekkolom már jó ideje, mivel újítani kellene valamit CS helyett a LAN partykra. Ha jól hazudik a gamespot, akkor 2007 nov a release date… Kivárom, addig ott a Halo3 meg a Bioshock…