Halo 3 (XBOX360)

Aliennel squasholtam szombaton. Kivételesen kikaptam 3:2-re. Alien szemében gyermeki izgalom csillogott, amikor beszámolt arról, hogy Handrással és tatcommal nyomják kooperatívban “Legendary” fokozaton a Halo 3-at, és éjfélkor átmentek hozzá kajálni, mert csordultig voltak élménnyel tele, ezt mind meg kellett egymással osztaniuk, talán azért is, mert a mikrofonos sikongatás még mindig nem elég élményanyag mai világunkban. A közös étkezések pedig — Penoff Gábor óta tudjuk — élményszámba mennek, Halo 3 ide vagy oda.

Alien csillogó szemekkel mesélte továbbá, hogy minden játékról replay készül, amit szabadon be lehet úszni egy virtuális kamerával és megtekinteni a legapróbb mozzanatokat. Mivel Alien is a fotós társadalom szülötte, ezért gondolom teljesen nyilvánvaló volt, hogy számos képeket fog készíteni. Mint például ezt:

halo1.jpg

Vagy ezt:

halo2.jpg

A teljes szett nagyfelbontású képekkel megnézhető a Bungie lapján.

A játékosoknak innen a Plastik media szerkesztőségéből gratulálunk!

9 hozzászólás

initram5

Nem ismerem az XboX-os világot, gamer sem vagyok de az ilyen f.asza posztoktól beindulok és megkívánom ezt a fajta kikapcsolódást. Hmmm…úgyis jönnek majd az unalmas, befordulós őszi/téli hónapok, kint korán sötétedik majd, nem lenne hülyeség online nyomni a játékokat. Milyen sávszélesség kell ehhez?

medoc

initram5: az on-line játékmódot nem, viszont magát a gépet igen…

vargatom

Van különbség a haxxorolt iPhone meg az X360 között – utóbbi tulajdonosa lopja a szoftvert hozzá. Mivel pedig a hardver eladása veszteséges, és a gyártó Sony/MS a játékokért szedett licenszdíjon akarja ezt visszanyerni, ezért az ilyesminek kifejezetten jogosan nem örülnek.
Az egész konzolbiznisz meghalna eggy bizonyos arányú warezolástól, nekünk sem érdekünk ez.