11 hozzászólás

KTamas

De most mér kell az egészet elrontani azzal a [censored] együttes nevével?

;P

gergoke

Világosítsatok már fel legyetek kedvesek, hogy miért is baj az, ha a Microsoft a saját (sokszor szar) böngészőjéhez és operációs rendszeréhez köti ennek az ingyenes szolgáltatásnak a használatát? Tudjátok: az én medencém, és annak engedem meg, hogy belevizeljen, akinek én akarom. Mellesleg biztos hogy technikai okai is vannak a dolognak. Olyan (nem vagyok programozó, így elnézést a pongyola megfogalmazásért) rendszerhívások, vagy futtató környezetre történő hivatkozások, amik nincsenek más más rendszerekben például.

Vagy a másik oldalon az Apple-ön is számonkéritek, hogy miért nem megy például a .Mac-el a szinkronizáció PC és Apple gép között? Továbbá miért nem lehet, az iTMS-ban vásárolt dalokat például AAC kompatibilis, nem Apple lejátszón is lejátszani?

Vegyétek már észre, minden cég szeretne a lehető legjobban a saját börtönébe zárni. Ezért (is) mondom, hogy same shit. Egykutya. Egyformán szar minden, maximum a csomagolásuk és az árazásuk más.

Szindbad

gergoke: a “no thanx” means: Akkora luzer vagyok, hogy a vegtelen sok penzert megvett macemmel meg az office livet (pedig ezt meg egy etiop hajlektalan is kepes hasznalni) sem tudom elerni. 🙂