Subba

Annak idején még heti rendszerességű email formájában ment a Subbacultcha, később fókuszt vesztettek, leesett a színvonal (color-line) aztán az Index blogra igazolt le a matulás Bede Márton, majd subba.blog.hu címen jelenlegi újra felélénkült a dolog.

Ez így ment egy darabig, míg Bede ki nem találta, hogy Etiópia után neki mármost a távol keletre kell mennie feleségével Imecs Orsival (kibaszott jó blogot írnak egyébként!), aztán elkezdték szervezni a dolgot, ezt a subbán is érzékelni lehetett az utólsó hónapokban, mert másról sem szólt a tartalom, mint a pénteki IWIW körképről, meg a vicces videókról.

Bede el, új szerkesztők be, aztán a mai nappal elért megint egy újabb low-ra a tartalom, én meg ezen a ponton kivettem a feed olvasómból.

Nekem mindebből az következik, hogy amit Bede csinál, azt kell olvasni. Amit meg nem csinál, azt meg nem.

14 hozzászólás

spamdog

Fáter! Csak nem rákattintottál a reggeli videóra? Szerencsére már hallottam róla, így nem kellett végignéznem ezt a “szart” 🙂

phnb

A subba szív iwiw pont jó pénteki levezetőnek, amúgy meg mióta az index akvirálta a subát, az ezrelékét sem teszi ki a régi színvonalának, ezen belül pedig már inszignifikáns a további color-line esés…

xtal

konkretan nem az volt, hogy a Subba-nal akkor meg ujonc Bede eladta a tobbiek feje folul a markanevet az indexnek? mintha olvastam volna a Subba szerkesztoseg tobbi tagjanak tiltakozasat ezugyben.

holland

Subba gagyi, Khíva kurvajó. Bede humora kuriózum.
Amúgy érdekelne, mi van még a feed olvasódban?

api

AD, ha mar igy kepben vagy bede ugyben, mondd mar el mi lett matula.hu-val?

Adi

“Nekem mindebből az következik, hogy amit Bede csinál, azt kell olvasni.”

Na, hát ez így, ebben a formában nem igaz, mert a bedés Subba is tragikus a Subbacultchához képest. Arról nem is beszélve, hogy mekkora gerinctelen lépés volt a haverjai feje fölül “eladni” az Index mindent fikázó bulvárblogjának.

Megnézném egyébként Bede arcát, amikor egyszer róla jelenne meg egy hasonló cikk valamelyik hasonlóan magasröptű versenytársnál. 🙂

PAStheLoD

Voltak jó pillanatai a matulának is, meg talán az indexes subbának is, de .. hát nem a régi. Hasonlóan resztinpíc a mofógép 🙂

anna

biztos en vagyok keves, de nem jott le, h a subba = kk
kk tenyleg szedito
subba meg egyre gagyibb, mait – ezek szerint hala egnek – kihagytam

A.

ketszer vagy haromszor neztem eddig vegig a subbat, nem vagyok hajlando Bede Martonnak profitot termelni a klikkjeimmel, mert patkanynak tartom. a mintavetelbol viszont kiderult, hogy nem sokrol maradok le, az elso osztalyu hirlevelbol kommersz gagyi szar lett. Bede Marton meg amugy is sablonos fikagep.