For sale: Saturn RPG pack (x)

Sviatkó Gábor két dologról ismeretes:

1. Csoporttársam volt az IBS-en
2. A Budapest Wolves nevű amerikai foci csapatban rúgó játékos

Sviatkó Gábor ezen túlmenően die-hard japán RPG fanatikus, és a Sega Saturn megboldogult konzol RPG kitjét árulja most egyben. Ha valakit érdekel az ilyesmi, ne hezitáljon, állítólag van benne egy-két érdekes tétel.

Eladó Amerikai (NTSC) Sega Saturn RPG-k, konzol, tartozékok:

-1db Amerikai (NTSC) Sega Saturn konzol memóriakártyával, 2db irányítóval, alapfelszereltségű tartozékokkal és SEGA joystick, melyet a Panzer Dragoon I & II-höz ajánlanak.
-1db Sega Saturn ST Key Cart az import játékok lejátszásához.
-10db RPG, az első 5 über-RARE és kiváló állapotban van:

Panzer Dragoon Saga 4CD US
Shining Force 3 US (Első tulaj)
Shining Force 3: Scenario 3 JPN IMPORT (Első tulaj)
Magic Knight Rayearth US (Első tulaj)
Shining Wisdom US (Első tulaj)
Albert Odyssey US
Shining the Holy Ark US (no back inlay)
Panzer Dragoon Zwei (no back inlay)
Dark Savior US
Enemy Zero 4CD US

-6db extra játék:

Virtua Fighter 2
Daytona USA
Virtua Cop
Panzer Dragoon playable preview
Nights sample
Sega Saturn Choice Cuts

Irányár: 100ezer HUF.

A konzol, tartozékok és játékok mind kifogástalanul működnek.

CSAK hardcore RPG fan-oknak ajánlott!!!

Képek a játékokról itt.

Kérdések? Küldj emailt a gaborsviatkoATyahooDOTcom-ra.

19 hozzászólás

Sviat G

Lehet drágának tűnik, de a Panzer Dragoon Saga a Saturn legjobb RPG-je és véleményem szerint vetekszik a Final Fantasy VII-el. PDS-t anno 200USD-ért vettem, még most is annyi. És tényleg megér minden centet.

“Only 6,000 copies were first produced for the game’s American launch in May 1998, and many retailers failed to meet pre-order demand. Sega released a second batch of 12,000 copies the following June and then another 12,000 in the late Summer. Because of the title’s limited print run, English-language copies of Panzer Dragoon Saga are, today, something of a rarity. What copies do exist tend to be recognized as valuable by their owners and, as a result, copies tend to sell for a relatively high price on eBay, often raking in over $200 US.” – Wikipedia.org

SF3 US, Shining Wisdom és Magic Knight Rayearth is mind 100USD körül mozog, de többet is érhet, mert kifogástalan állapotban vannak. Kinek, mi, ugye… Mindegyikre nagyon vigyáztam, tényleg a szívemhez nőttek:(

root33

nem vagyok célcsoport, ha a lomtalanításnál belefutnék egy ilyenbe, akkor se vinném haza….

hzx

Haverom múlt hónapban 20 dolcsiért ütött le egy Panzer Dragoon Sagát, mondjuk japán és nem USA, de ez is csak addig tart, amíg az XBLA/PSN/WiiShop -on ki nem jönnek, mert akkor a tapasztalat szerint iszonyatosan lezuhan az áruk a használtcikk piacon.

daveed

Ezt az IBS-en tanitjak, hogy 100E forintert el lehet adni 1000 eves dolgokat? 😉

sonik_n0ise

neki is azt tanácsolom, mint neked:
sose adj el konzol cuccot!
meg fogod bánni, már csak ez emlékek miatt is.
tényleg annyira hiányzik a 100 KHUF?
viszont biztos vagyok benne, h jó kezekbe kerül, ha mégis.

Sviat G

Egy dolog biztos. Ezt a bundle-t, ilyen állapotban biztos nem lehet olcsóbban beszerezni (határos időn belül).
A végére azt hiszem elfelejtettem odaírni, hogy “FOR HARDCORE RPG FANS ONLY!”:)

Szabó Dénes

Megnéztem a wikiben mi is ez a sega gép… hmm… a q1-et nem bírta a hw-je. Szal, majd rakjátok ki ide annak az arcát, aki ezt megvette 100E-ert. 🙂

Na, jó, azét is aki 10E-et adna érte. Kiváncsi vagyok hogy néz ki egy hardcore rpg fan, komolyan.

fogtunder

hát, nem is tudom, hol lenne ennek a piaca, merthogy magyar ember nem fog ennyi pénzt adni érte, az szerintem tuti. oké, hogy ritkaság, de 100k egyben? kinek van itthon ennyi pénze arra, hogy régi szerepjátékokkal játsszon?

ráadásul ez leginkább a játékok értéke, a magyar ember meg nem vesz ennyiért játékot, inkább varezol, az írható cd/dvd úgyis olcsó, csakúgy, mint a ps/ps2, amire szintén kijött azért egy-két finomság.

e-bayen talán jobban elmenne…

freak

Nekem van egy Sega Master Systemem (8-bit), Sonic 1-3-al, Mortal Kombat 1-el, Ghost ‘N Goblins-al, Populous 1-el. Megveszi valaki 50e HUF-ert? LOL

De most komolyan 100 ropi???

draven

fogtunder: most egy pillanatra fuggetlenul a konkret 100k huf-os artol, asszem ilyen esetekben nem feltetlenul a magyar ember faktor vagy a warezolas a mervado. Ez a csomag gyujtoknek es diehard faneknek egy exkluziv darab, ettol meg boven lehet sok a 100k, en sajnos nem tudom megitelni 🙂

fogtunder

draven: persze, de ez a mértékű megszállottság ritka, pláne úgy, hogy az ember rájön, hogy hoppá, nekem egy 13 éves konzol kell, ezekkel a játékokkal, és meg is veszem ennyiért.

pedig én is megszállott vagyok, csak final fantasy-re vetítve, ami kijött pc-re, azt meg is vettem, a régieket nyomtam nintendo emulátorral, majd a helyzet odáig fajult, hogy pár hete vettem egy ps2-t, hogy tudjak játszani velük. persze ez más kategória, mert eleve a platform miatt jóval inkább mainstream, mint a fentiek, de itthon még ennek a sorozatnak sincs sok megszállottja.

és pont ez az, amire rá akartam mutatni. vajon hány olyan ember van magyarországon, aki olvassa ezt a hirdetést, hallott már a panzer dragoon szerepjátékról (én eddig csak a shootert ismertem), tudja, hogy mennyit ér a csomag, kell is neki és van is rá ennyi pénze? lehet, hogy van, és akkor lesz két boldog ember az üzlet két végén, de még mindig azt mondom, hogy máshol, pl. az usa-ban sokkal könnyebben elmenne.

draven

Egytertesben vagyunk fogtunder 🙂

Azt meg erdemes talan megjegyezni, hogy mint ahogyan emlitetted, nagyon kis szegmensrol beszelunk, aminek nagyon megszallottnak kell lennie. Nade pont ez eredmenyezheti azt, hogy rengeteg penzt hajlando ra elkolteni. De ez ugyebar massziv spekulacio 🙂

rog

szóval akkor végülis mennyit adnátok érte? (mer ugye az árat próbáljátok lenyomni épp, vagynemértem)

Sviat G

Nyilván az USA Ebay-re szántam, gondoltam megpróbálom itthon mielőtt kiteszem a hírdetést.

Szabó Dénes

Ezért mennyit? Egy 1x éves konstrukcióért, amiben bármikor elcsattanhat egy kondi, és vége? Amikor 30E egy vadiúj ps2? Amikor a gyerek a neten olyan flash-es játékokat talál, hogy csak lesek?

Nos, a realitásokat számolva ennek a cuccnak számomra pontosan a porfogó kategória értéke van. 100E-bol ps2-re nem gyengenge játékokat lehetne venni, szerintem. Nem is egyet.

Ez a kombó csak valami agyament gyűjtőnek ér meg pénzt. Nyilván amerikában lesz ilyen bolond. Mindenesetre értesíts ha elment a cucc ennyiért.

És nem akarom lenyomni az árát egyátalán, inkább csak kíváncsi vagyok.