14 hozzászólás

KTamas

Én úgy 2100-ra szavaznék, hogy az unokáink lássák meg, hihi…

Initram5

Ez egy régi híd komplett felújítása. Nem felépítése!
A new yorki Empire State Building az első kapavágástól az épület átadásáig 1 (egy) év alatt készült el.

api

Közlekedés + Budapest egyérelmű lol kategória. Mióta nem járok be napi szinten, felzárkóztam várható élettartamban Svájchoz. Nem vicc bazmeg.

greg

az első reakcióm egy ízes magyar káromkodáskombó volt, de gyorsan lehiggadtam. szóval még több mint egy évig szívni a kerülőutakkal, zsear.

payskin

Ez vicc, b+. Ez a város, annak vezetése, az össze projektje, egy jó kurva nagy vicc, amiben mi szívunk, mint Móricka, és rajtunk röhög, aki hallja.

Itt szeretnék elnézést kérni Demszky Gábor anyukájától, amiért minden egyes napon kétszer is heveny csuklásrohamot kap. Miattam van — amikor oda-vissza végigmegyek a Thökölyn.

szabi

vagy pedig 2010ben valasztas lesz.

keszujje fel a hangulatra!

Greg

és ide akartak olimpiát szervezni… komolyan mondom, mióta elköltöztem Pestről azóta csak romlottak az állapotok és minden egyes látogatás, munkamegbeszélés kapcsán amit ott töltök kiver a szarszeplő és ahogy tudok iszkolok el Pestről.

fel kellene szántani az egészet meg bevetni sóval mint Kártágót és elfelejteni az egészet.

Zeusz

Greg: Azért még élünk itt egy páran, akiknek semmi bajuk nincs a várossal. Velük (velünk) mi lesz, ha te jössz, és felszántod és beveted? Én szeretek itt élni. Just for the record.

rudo

egy ideje nem vagyok hajlandó ilyesmikkel foglalkozni…
ezzel most egyszerűen kénytelen voltam, mivel gyakorlatilag itt lakom a “hid tövében ;)” és nap-mint nap szivok miatta… több óráig tartott mire lehiggadtam és közben az a kép járt a fejemben, hogy 2008 nyolc októberében tökig leizzadva ad interjút a kerületi és fővárosi vezetőség, lapáttal, talicskával a kezében, hogyaszongya:

“már 2007 hétben tudtuk, hogy csúszni fogunk 1-2 hónapot, de biztunk benne, hogy be tudjuk hozni, ezért nem is terheltük vele a közvéleményt… most már szinte biztosnak látszik, hogy minden igyekezetünk ellenére sem sikerült csak egy hónapot lefaragnunk, pedig az egész városvezetés itt aszfaltozik, természetesen fizetésnélküli szabin…”

ha már most bő két hónappal a lezárás kezdete után bejelentenek két hónapot, akkor úgy számolom, hogy 2/2 csúsztatással akarják csepegtetni, hogy pont kétszer annyi ideig fog tartani… 🙂

Leroy

Valoszinuleg arrol lehet szo, hogy nem szamitottak erre a hirtelen felbukkano metroepitesre, es ezert nem ugy terveztek. Nem tudom, miert kell oket bantani. Csak aztan nehogy kozbejojjon valami, peldaul veletlenul kideruljon, h autos forgalomra kell felujitani a hidat, vagy mondjuk esoben vizes lesz, mert az meg okozhat kis csuszast. Amugy meg rohej.

IIsti

Budapest szvsz az egyetlen város a világmindendégben (ne szorítkozzunk csak a Föld bolygóra, mer’ sose lehet tudni 🙂 – ahol az utak túlzsúfoltságának a problémáját a tömegközlekedés jegyárainak a növelésével, és a járatainak a ritkításával kívánják megoldani.