13 hozzászólás

api

Jozsi megcsinaljuk bar a mester utmutatasa nelkul csak sotetben tapogatozunk, talan mi leszunk az elsok aki racafol a “nem lehet elrontani” passzusra

fns

Fiatalok, tenyleg nem nagyon lehet elrontani. De bepotoljuk ezt egyszer ugy, hogy localban osszecsoditjuk a bandat, aztan streameli, aki akarja. Holnap azert megyek es berugom a fibernet ajtajat 10kor. Take care.

api

Megettük, meglepődtünk. Tényleg nem lehet elrontani és isteni finom kaja. Köszi eFi

ac3

epp most jutott eszembe, hogy lemaradtam…de ugylatszik megsem 🙂

szabi

api: fotosopp? 🙂

amugy meg basszus! nyugodtam italoztam, mert gondoltam, hogy resz recording is. erre live sem volt 🙁 ennek tundoklo fenyeben: mindenkeppen jol jartam mondjuk italiozasilag. holnap meg legyartom ezt a tapot, mert szerintem fasza.

klarky

Nagy volt az én szomorúságom…

De azért remélem hamarosan összedobtok valamit, mert amíg együtt volt a maréknyi csapat nagyon jól szórakoztam.

Don’t give it up!

fns

*.fiatalok: elkeseredésre semmi ok, DV rec azért volt: http://fns.hu/video/kw071129/kw071129.mp4 Még az éjjel vágtam belőle egy HOWTO, kicsit darabos, meg nehezen olvasható, de előtte még techSupportot kellett adni és igen belefáradtam. A háttérben a kenyérpirítón személyesen az FMCG pápa van távirányítva egy MacBook Pro-Skype video call segítségével. Skype teljesen jól ment btw, az ustream.tv viszont halott volt.

api: teljesen korrektül néz ki, grat!

deKata: csiklandozós gyömbéres, pecsenyés fokhagymás, ingerlő csípős illata van (ennyit tud átvinni az internet :)) – illetve csak volt, mert Ákos fiam reggel betolta a maradékot.

crs666

ok, akkor nem csak engem baxogatott a sors, mikor az uccsó pillanatban úgy alakult, hogy lekéstem az egészről 😀

szerintem mindenképpen dobjatok össze egy újabbat és tényleg írjatok történelmet 🙂