The Djoker has done it

novak_bokafogas.jpg

Novak három szettben tette le a királyt: 7-5, 6-3, 7-6. Ebben a másodpercben lett vége a küzdelemnek, gondolom James Blake elmorzsol egy “kurva anyjukat” a háttérben, hiszen ez a tenisz magasabban szárnyal, mint ő. Federer nem nyerhet meg mindent, baszki.

Akármibe lefogadom, hogy a 2008-as AUS Open két szerb bajnokot fog avatni a férfi és női egyesben, nagy nap lesz a vasárnap a szerbeknek, ökörsütés, hagyma, fehérbor fog folyni patakokban.

update: Semmi előrejelzésem nem jött be a tenisszel kapcsolatosan (ha!), Sharapova női egyesben bajnok, Djokó is megnyerte négy szettben a döntőt.

12 hozzászólás

lipilee

ezt hogy az y-ok, meg a hasonló lelógó betűk nincsenek aláhúzva ezt te csinálod, vagy valami plugined van rá?

krel

A múltkor(két napja) már azt is megjósoltad , hogy Federer – Nadal döntő lesz:) Szóval ez nem szempont. Blake-nek nem kell szégyenkeznie, mert ez a Federer nem az a Federer volt. Tulajdonképpen ezt a meccset Federer símán hozhatta volna ha nem játszik ennyire szarul. Én a szerbben még nem látom a nyerőt.

Lam

XYBeR: a source-ból miért derül ki? Ugyanúgy lehet egy plugin eredménye is amit ott látunk. Egyébként én is kezezésre tippelek.

PAStheLoD

cat aktualis.post.txt | sed -i -e s/[ygj,]/[\/u][u]/g megoldja gyorsan és ügyesen cygwin alatt, gondolom OSX-en is működik a shell mágia 🙂

holland

Bizony Józsi, pont te mondtad, hogy nem lesz Conga-Gyokó döntő, mert a mai teniszben nincsenek csodák.
Szerintem Dzsóker győz nagyon nehezen, de igazából megjósolhatatlan, mert Conga rohadt erősnek tűnik. Viszont Sarapova sajnos legyalázza Ivanovicsot, a kislány örülni fog, ha csinál egy-két gémet a két szettben.

Hettie

Es en Andy Murray-t kuldtem sportpszichologushoz amiert nem verte meg Tsongat… Orulet.

Prossa

Igen szép dolog, hogy az ypszilon nincs alhúzva! Ötletes, ügyes és még millió pozitív szó ami írható rá!

főműves

Józsi, ez az aláhúzásos dolog az epöl filozófia hatása vagy kiskorodban így neveltek, és a tányérodon sem hagytál soha egyetlen rizsszemet? esetleg cé?