63 meets 27

jimclark1_wideweb__470x3470.jpg

A képen Kristy Hinze, 27 éves ausztrál modell, balról pedig kedvese, a jelenleg 63 éves Jim Clark milliárdos pénzember, a Netscape egyik alapítója.

A Sydney Morning Herald szellőztette meg a cikket egy másik ausztrál női magazinra hivatkozva, állításuk szerint a pár két és fél éve együtt van már.

Fake Steve a következő képpen kommentálta Kristy szavait (szabad fordítás tőlem):

“Amikor megismerkedtünk, soha nem gondoltam volna, hogy egy idősebb pasival járok majd. Nekem teljesen más volt végre olyan valakivel együtt lenni, akinek van mondanivalója [mint például az, hogy “sok pénz”?], ami érdekes volt [gazdag?] és ami még ennél is fontosabb, aki igazán hihetetlen intelligens [dohány?]. Ő egyébként jóképű [stexes-bratyó?], tele van karizmával [pénzzel?] — és hihetetlenül vicces [dollár?].”

13 hozzászólás

lipilee

savanyú a szőlő, mi? 🙂 ha valaki elért egy olyan szintet, mint Jim Clark, akkor simán el tudom képzelni, hogy tényleg vannak dolgok, amiről lehet vele beszélgetni ami nem pénz meg della. a saját jogon gazdag emberek gyakran érdekes emberek, és van idejük az őket érdeklő dolgokkal foglalkozni. pl. csajok 🙂

phnb

Lehet irigykedni, de jól csinálja az öreg. Szükségletkielégítés magas fokon. Hogy a csaj mit mond, az pedig teljesen érdektelen, nyilván a standard milliomosbarátnő – szőkenő oprendszer fut rajta is. 🙂

klarky

Mindíg éreztem, hogy 5-10 évvel korábban kellet volna születnem. Amikor én kezdtem az egyetemet még mindenki azt mondta: mindegy milyen diplomád van, a fő, hogy legyen, az a kulcs a tuti munkahelyre, vezető beosztásra. Mire 5 év múlva végeztem nagyot fordult a világ.

Valahogy én/mi a dot.com lázból is kimaradtunk. Nem elég, hogy nem túl szerencsés helyre születtünk, mire felfogtuk, hogy mi is az, mire rájöttünk, hogy nagyjából mindegy mit csinálsz a fő, hogy benne legyen az internet szó már ki is pukkadt a lufi.

Na ez a csávó tipikus példa. Jókor volt jó helyen. Nem irigylem a vagyonát, mert ki tudta használni a fellángolást. Jól tette. Ma már megél a múltjából, túlélte a produktumát. Jó neki.

Megyek, visszaülök a gályára! 8-))))

dw1

Őszinte a szerelem az tutifix 🙂

Bezzeg arról nem szól a fáma, hogy az IE vezető fejlesztőjének milyen nője van 😉

tijs

SPS,

mozt néztem meg a cikket, tökre örültem neki, az én túrórudis képem rakták ki:D

nyenyec

A férfiaknak meg jó cici kell, hasonlóan egyszerű teremtményei vagyunk mi is a Jóistennek. Biológiai huzalozás.

Persze lehet, hogy tévedek és a bácsi a humorérzéke miatt kedvelte meg a nénit.

greg

hát ha, savanyú a szőllő… de igazából Jim Clark jól csinálja, be kell mégis vallani. a csajt én is blokkolnám.

Rack

Ez a Clark egy jób@szó gyerek! Én nem irigylem tőle! SŐT!
Ha neki megvolt, kicsit olyan mintha nekem is meglett volna, testvériség, közösbe a nyili-nyali puncikk@l!

deKata

aki felveszi ezt a barna cipot ezzel az oltonnyel, az nem kene, akarmennyi penze is van es akarhany eves…
(amugy letezik tutin kinezo barna cipo, sotet szinu ruha parositas, de ez nem az)

deKata (27)