Kik az itthoni web designer cégek?

Engem rendre megkeres valaki, és tanácsot kér azt illetően, hogy hova forduljon, ha weblappal megjelenne a neten. Ezek a kérdések onnan, hogy “személyes blog” egészen addig szoktak terjedni, hogy a cég belső információs — ha kemény akarnék lenni, azt mondanám — ERP rendszerének integrációja a weblappal, the works.

Én örömmel segítenék mindenkinek, de őszintén szólva semmi konkrét és adekvát kompetenciám nincsen ebben a témában. Magyarországon rengeteg cég kínál ilyen megoldásokat, én ezeket nem, vagy nem eléggé ismerem. A legtöbbször az is problémát okoz, hogy ágyúval lövünk verébre, vagyis extrém módon a kisvállalkozás belép a Kiróhoz, azok meg körberöhögik, mert nincs eléggé média-fejű kinézete a szerencsétlennek. Viccelek persze, nézzétek, szmájlim is van 🙂

Sokan vannak, akinek lenne egy ötlete, kitalálja, hogy megcsinálja, összeáll valakivel. Szüksége lenne ugyanakkor egy rapidan prototipizálható weblapra, ami nem kell, hogy felszálljon, mint a NASA rakétája, de legyen valami induláshoz. Mások a személyes portfóliójukat tennék fel, de túlmutatva az ingyenes megoldások otthoni testreszabásán, szeretnék, ha lenne valamiféle professzionálisabb kinézete.

A legjobb persze az lenne, ha ebben a műfajban is lenne “egy klikkes megoldás”, tehát mindenki el tudna menni az Szegfűhöz, aztán ott örömöt és boldogságot kapna. Persze ilyen nincs, piac van, méghozzá sok szereplővel és szegmenssel.

Úgy gondoltam, érdemes fellőni a témát, adott esetben a kommentekben lehetne ajánlani cégeket és kompetencia területeket, vagy éppen csak bemutatkozni. Megpróbálom elkezdeni a sort:

A nagy “három”:

http://carnation.hu/
http://kirowski.com/
http://mirai.hu/

Személyes ismerőseim:

Dream – Szintén nagyobb falat, Pfaff akkor volt negyedéves az IBS-en, amikor én elkezdtem a balettben ugrálni, nem ismerem őket mostanában, milyen árakon mire képesek
Volll – Tornado itt dizájnerkedik, kisebb cég, fogalmam sincs mekkora pénzek kellenek náluk, vagy hogy kiknek érdemes.
Artcél – Highlander ex-kecskeméti szakember ismerősöm, kis shop, dolgoztam velük. Ha ráérnek és nem leterheltek, akkor jó áraik vannak.
Feiku – Kovács “crrrude” Balázs szellemi gyermeke, foglalmam sincs, most merre vannak, vagy mit vállalnak. Annak idején próbálkoztam velük, azóta már belső átszerveződéseken vannak túl, tudomásom szerint inkább a saját projektjeik a fókusz, de talán vállalnak még újat és nem médiáznak sokat.
Rufftech – Merkujék cége, domain regisztrációkat náluk végzem, de foglalkoznak webdesignnel is.

Amint látható a tudományom tényleg meglehetősen szűkös és hiányos. De ezt nem vitatom, sőt, épp ezért bátorkodom a postra, remélve, hogy kialakul jó tudás a kommentekben. A postot is frissíteném majd ennek függvényében.

update: a kommentekből az alábbi választék, ajánló-sor mutatkozott be:

http://www.bitbox.hu/
http://www.webstar.hu/
http://www.netgral.com/
http://www.carussel.com/
http://smartsector.hu/
http://www.senses.hu/
http://zwoelf.hu/
http://www.smartworks.hu/
http://oditech.hu/
http://www.keystone.hu/
http://www.circumstances.hu/
http://kispad.hu/
http://sinustiv.hu/
http://weblabs.hu/
http://www.primodesign.hu/blog/
http://www.netkreativ.hu/
http://pixelszabaszat.hu/
http://fishworks.hu/
http://hzse.cenzi.hu/referencia/
http://ginadesign.eu/
http://www.pyxisconsulting.hu/
http://www.newconcept.hu/
http://www.tripleweb.hu/
http://net.hu/
http://bencium.hu/
http://chrome.hu/
http://creartivedesign.com/
http://csordi.hu/
http://maszat.hu/
http://virgosystems.hu/
http://pwsdesign.com/
http://skyweb.hu/
http://bukamedia.com/
http://www.wdr.hu/
http://www.webtown.hu/
http://www.weblapbolt.hu/
http://k2net.hu/

… ééés ennyi elég is lesz, aki a többiek iránt érdeklődik, a kommentekben a 80. hozzászólás alatt nézelődjék. Köszönjük a tippeket, ajánlásokat.

Valamint Yip hozzászólása:

Corporate power:
http://7field.com/ – nagyobb, szintén full-feature, de még mindig emberközeli
http://www.line45.com/ – középméret, szép munkákkal
http://volll.com/ – közvetve ismerem csak őket, de szép munkáik vannak, családias csapatanak tűnik

Freelancer power:
http://www.senses.hu/ – régi cimbora, kiválló munkák, megérdemli a senior jelzőt
http://www.zwoelf.hu/ – nem annyira régi cimbora, szintén kiválló munkák

FB2 belobbizta a listába a huga webdizájner cégét:

spring interactive: http://www.spring.hu/

biztos rugokat gyartanak, haha.

Viszont a blog sablonjuk popec szerintem:
http://www.spring.hu/blog/

Yip hozzászólása elég jól mintázza azt, hogy mire gondoltam. Érdemes végigmazsolázni a hozzászólásokat és linkeket, tényleg azt gondolom, hogy mindenki meg tudja már találni a maga választását. FB2 meg lobbizik.

116 hozzászólás

Realty master

A Woa! céget tudnám ajánlani, a mi honlapunkat ők tervezték, döntsétek el, hogy mennyire lett jó. (jelenleg 95%-ban készen van 🙂 )

http://www.dooringatlan.hu

Folyamatos kapcsolattartás volt a projekt fejlesztése közben, minden ötletünket megvalósították, korrekt árak, pontosan tartják a határidőket. Volt egy kis átszervezés náluk, így nem tudom, hogy van-e még egyáltalán magyar alkalmazottjuk. A kapcsolattartás angol nyelven ment velük végig.

Kereszturi Gergely

onlinemarketing.lap.hu – a Duna és annak rekesztése, annak ellenére, hogy eléggé meg van szűrve a felhozatal.
és persze egyéb lap.hu-k a témában.

ati

és a virgo vagy a proud – jó, tudom, hogy az iwiw az nem nagy referencia, de a proudnak vannak egész pofás cuccai (est)?
vagy ott van a gigaunderground fourtymain, akik pl. a fundango új lapját csinálták.

Californi Max

És olyan van mint a kirowski, csak sokkal kisebbben? nekem a pm hiányzik a kis webdesign cégekből.

klarky

Egyáltalán engem az érdekelne, hogy mennyiből jön ki egy ütőképes weblap. Mik itt a főszámok? Milliós, tízmilliós, vagy ne adj isten százmilliós nagyságrendről beszélünk?

Ez a kérdés épp tegnap ötlött fel bennem amikor hallottam a hírekben, hogy a kormányszóvivő.hu 200 millióból lett megcsinálva, amiben benne van egy év fenntartás is. Ez most csak az ellenzék szerint sok, vagy tényleg az?

n'

keystone (http://www.keystone.hu/) (régebben Pronet, Nextra néven futott). mind publikus, mind belső cuccokat is csinálnak (pl. hbo, pepsi, mcdonalds). elfogult vagyok, ott dolgoztam 🙂

tms

(túl) sokan vannak/vagyunk a piacon, mind a tervezőgrafika, mind az online fejlesztések területén, nem szeretném sem magamat, sem mást reklámozni, de ócsárolni sem.

nyilván mindenki azt a céget preferálja, amit ismer, így objektíven nem lehet megítélni senkit.

különben is mi a mérce? adózott jövedelem? trendiség? publikált munkák száma vagy a megrendelők neve?

ezért tatom jónak azon gyűjteményes listákat, amik fellelhetők a neten, onnan mindenki kedve szerint el tud indulni.

azok a cégek, amelyik pedig bizonyos körökben bejáratottak, úgysem fognak igyekezni, hogy itt-ott szerepelhessenek…

tms

klarky: ebből a 200-ból mondjuk 100-at visszaadtak valakiknek… annak idején hasonló téma volt a magyarorszag.hu is.

a másik oldal pedig az, hogy egy termék annyit ér, amennyit fizetnek érte.

nyilván azért ebben – és a hasonló mutyis oldalakban, amik csak arra mennek ki, hogy nyúljunk állami pénzeket – ekkora munka nincs

draven

Volll lapja kivváló, grat! – Tudom, hogy nem igazán segít ez most bárminek a meghatározásában, de kikívánkozott belőlem 🙂

tms

angelday: megértettem 🙂 a fenti lista pedig tényleg semmire nem jó, egy csomó általam ismert cég sincs benne, én sem 🙂

ricsi

zotty, a circumstances-t ne erőltesd, barcelonabol meg belgiumbol nehez dizajnolni. 🙂

chimie

Vicces lenne a postban szereplő cégeket megkérdezni, hogy egy kormanyszovivo.hu – hoz hasonló oldalt mennyiért készítenének el 🙂

birka

http://www.webstar.hu
van PM, ők csinálták a Kirakat.hu-t, iletve dolgoznak a Startlapon is, az esetek nagy százalékában tisztességes munkát végeznek, bár annyi megjegyzendő, hogy elégg teletömjük őket munkával (mi = sanoma bp).

Szabolcs

Ahol dolgozom: NetGRAL (www.netgral.com)
A kissé elavult webdoldaltól eltekintve… Symfony alapokon fejlesztünk ERP addonokat, web alkalmazásokat Extreme Programming módszertannal.
Nem a design az erősségünk, hanem az adatok kezelhetősége, a KKV -nál előforduló egyik leggyakoribb lépés – böhöm excel táblákról adatbázis alapú alkalmazásra áttérés – a fő profilunk.

Adam

klasszikus:
Loretta Grainshifter & Mc Fantom : Teréz anya (csapjad!)
“… Webtown iroda …”

CsasZ

Jelen témában azt mondom, hogy szükség van Wolf Gáborék és egyéb marketing szakemberek térítő munkájára.
Régen rossz, ha az ügyfél azt hiszi, hogy “webdizájner” cégre van szüksége. Világos üzleti célra és azt megvalósító eszközökre van szüksége. Megette a fene az egészet, ha csak arról szól, hogy kétévente “újradizájnoják” a lapot, meg elavult, de soha meg sem nézik, hogy hány ügyfél jött be, működik-e a netes lead-ek generálása, kiszolgálja-e a lap az ügyfél igényeket, stb.
Márpedig gyanús, hogy csak erről szól, még mindig rettenetesen sok elszabott kisvállalati oldalba fut bele az ember. Ilyen listázásnak se sok értelme van, kapásból tudok mondani 2-3 CMS szállítót, évi 200+ MHUF forgalommal, akiket itt még nem említett senki, de meglepően olcsón megcsinálnák az egyszeri KKV weblapját. Nem csak lista kell, hanem tapasztalat több éves sikeres együttműködésről. Senki sem lesz kisegítve több száz flash-es kutyaütő felsorolásával 🙂
Sorry.

.r.

amit én tudok az a smartsector
http://smartsector.hu

Anselmo cége.. domain regisztráció, full megoldások.. itt dolgozik egyébként designerként adt is..

höhö.. nekem is ők regisztráltak 😛

draven

CsasZ, AD: Természetesen ez igaz, és eléggé megnehezíti a dolgot, hogy a KKV szektorban nem igazán van a legtöbb cég felkészülve arra, hogy olyan platformként használja a webet, ami tényleg hasznos és hatékony, és mérhető sikerekhez vezet el. Nekük a legtöbb ügyfelünk ebből a körből származik, és első lépésnek – akkor is, ha klasszikusan csak beesik, hogy gyorsan kellene valami oldal valamiért – mindig azt tartom logikusnak, és eröltetem, hogy megkeressük a legfontosabb kérdéseket, és hogy azokra milyen válasz adható, milyen választ érdemes adni. Csak az a baj, hogy utána ezek a kezdeményezések, elképzelések és a következetesség iránti törekvések szépen lassan leépítésre kerülnek sok esetben, azok után, hogy többet beszéltünk arról, minek miért kell történnie, és mi mit eredményezhet, mint mondjuk egy oldal megjelenéséről.

Ezzel csak arra akartam rávílágítani, hogy akkor sem egyszerű az általad említett rossz koncepciót kigyomlálni, ha a cég filozófiája alapvetően szembemegy azzal…de gondolom ezzel te is tisztában vagy 🙂

rudo

http://zwoelf.hu

kis cég vagyunk, ügyfélcenetrikusak, szivesen kisérletezünk is, ha arról van szó.

profil: grafikai tervezés és webfejlesztés: frontend & backend

sese & rudo

Gábor

Szia Balázs,
vicces, hogy épp itt derül ki, de együtt dolgozunk a mymusic.hu-n, most látom hogy nálatok készült a grafika, mi meg a motort pakoltuk alá.

korrekt volt amúgy a munka, rendezett, átgondolt nyersanyagot kaptunk, köszi. pedig van már tapasztalatunk webfejlesztés témában, ezen a piacon 7 év talán nem is kevés.

nos, ha már itt tartunk felteszem én is a kezem:

fabrik.hu
design, saját fejlesztésű portálmotor, online kampányok

üdv,

Gábor

PAStheLoD

Kicsit off, de ezzel kapcsolatban. Mennyit ér manapság egy 1.0-s honlap, mondjuk Kovács és Béla Csőszerelő és Szerelvénybolt részére? Múltkor kerestem ilyen boltot a környéken, és .. tá-dáám! .. nem találtam.

Pedig, szerintem, nyilvánvaló, hogy ma már nem veszi elő senki a telefonkönyvet/arany oldalakat. Esetleg felhívja a tudakozó pluszt (197), de leginkább beírja a google-be, hogy “újbuda AND (vasbolt OR szerelvénybolt)” vagy megkérdezi a szomszédot.

És ehhez nem kell egy egetrengető weblap. Sőt, még az is elég, ha a főnök kicsit retardált pistikéje frontpage-ben összekattingat valamit. De, azért egy korrektebb, kicsit SEO-zott, valahogy kinéző, esetleg annyira dinamikus, hogy felteheti a Béla (vagy a Kovács) pár havonta az egyik elavult árlistájukat/árukészletüket, meg kiírhassák januárban, hogy karácsonykor zárva lesznek.

Szóval, alap web-presence, mennyibe fáj manapság?

PAStheLoD

angelday, hüm-hüm, nem is tudtam, hogy ilyen rendesek, hogy valódi mézesmadzaggal csinálják 🙂

Gál Kristóf

Ha valakinek fontosabb, hogy (pénzügyileg is) sikeres legyen az online jelenléte (weblap, AdWords kampány, stb.), mint az, hogy a kollégák megdícsérjék, hogy “de kafa lett”, akkor nyugodt szívvel ajánlhatom magunkat:

http://www.primodesign.hu/blog

(azért a blogot linkelem, mert itt érdemes elkezdeni olvasgatni 🙂 )

czuppi

Kár hogy nem 2 hónap mulva jött fel ez az post, mert mi még csak most kezdtük el dolgot és szeptemberben fogunk indulni.
3ds reklámok, animációk, bemutatók, látványtervek és grafikai tervezés lesz a főprofil.
De addig is bárkinek bármiféle 3ds animációra van szügsége irjon bátran.
mr.czuppi@yahoo.co.uk

n

Köszönjük az ingyen reklámot, bár tényleg le terheltek vagyunk, ergo semmit nem tudunk bevállalni mostanában és már az áraink sem olyan jók.:D
De azért tényleg köszi!

az artcél másik fele! 😉

human

És a sok link között még mindig akad olyan akinek full flash az oldala auto elinduló zenével. Ki bízza azt meg? Szomorú, hogy van olyan ember.

tufee

A flesset el kellene feledni, úgy kb. örökre. Én se csípem, ügyfeleket is igyekszem lebeszélni róla.

De hogy a témára is reflektáljak magamat / magunkat ajánlanám, de a jelenlegi oldalunk el van maradva úgy másfél évvel, és mivel csak szeptemberre tervezünk arculatváltást, ezért minimum egy hamarosan-megújulunk-kivül-belül felirat társaságában mellékelném a http://www.tripleweb.hu címet.

Egyébként olcsón, ügyesen, gyorsan, pontosan majdnem mindent, de az új ars poeticánk szerint már nem folyunk bele csip-csup ügyekbe, mert szeretném, ha a jövőben maradandó lapokat, szolgáltatásokat kínálhatnánk az érdeklődöknek, és hát az ócsóért-akarunk-weblapot ügyfelekkel is mindig csak a baj van.

WishMyLove

Sziasztok!

1 hónapja vagyok a piacon. Én nem követem a “magyar webdesign cég” vagyok sémát. Én egy “bérelhető” alternatíva vagyok Web 2.0 stílusra specializálva több év nagyvállalati tapasztalattal, ui, gui, wfp, 100% hibamentes xhtml / css tudással.

Bővebben rólam:
http://www.newconcept.hu/index.php/data/about/

Cv-m:
http://www.newconcept.hu/themes/newconcept/boxes/online_cv.pdf

Magánszemélyek, cégek és vállalatok számára kínálok professzionális bedolgozási alternatívát.
A publikus portfólióm 1 hónapja indult azóta magyarországról elsőként több mint 30 nemzetközi css galériában szerepel (Web Creme,W3C Sites,CSS Remix,CSS Elite, Design Shack stb stb..) hamarosan megjelnek egy angliai best webdesign könyvben, illetve hamarosan publikálok smashing magazin-ba, mivel felkértek.

Az oldalam címe:
http://www.newconcept.hu

thx guys!

chek

jaj neee newconcept, ezeket a szövegeket iratod valakivel? Honnan tudod, hogy magyarországon elsőként lettél kinn 30 css siteon?

Yip

Bár a legtöbb már volt, kerüljön melléjük még egy piros pont.

Corporate power:
http://7field.com/ – nagyobb, szintén full-feature, de még mindig emberközeli
http://www.line45.com/ – középméret, szép munkákkal
http://volll.com/ – közvetve ismerem csak őket, de szép munkáik vannak, családias csapatanak tűnik

Freelancer power:
http://www.senses.hu/ – régi cimbora, kiválló munkák, megérdemli a senior jelzőt
http://www.zwoelf.hu/ – nem annyira régi cimbora, szintén kiválló munkák

Én csak a nagyon nagy projecteket vinném a cégekhez, általában szerintem sokkal jobb kissebb, űtőképesebb szabadúszó csapattal dolgoztatni. Ha értitek egymást, akkor abból rendszerint jobb sül ki, mint ha “gyárba” vinnéd.

klarky

Legutóbb akkor döbbentem így meg az olvasók összetételén, amikor majd mindenki coming out-olt a reklámfolyam beindítása előtt.

Bakker itt mindenki webdesigner??? Hihetetlen… Hát hová kell ennyi kólaivó, pizzazabáló nörd? 8-)))

(látjátok a smile-t?)

Yip

Juteszembe:
http://pixelszabaszat.hu/ – főleg a hg.hu-nak, meg egyéb origó közeli médiának dolgoznak (ha jól tudom), de nagyon ügyes srácok a designereik, ha valami fashion/trendy cucc kell, akkor oda irányítanám az embert

Máriás Zsigmond

Ömm, ha ez az ajánlom magunkat rész, akkor hadd mondjam, hogy mi elsősorban online marketing kommunikációs rendszerek tervezésével, fejlesztésével foglalkozunk (saját CMS alapokon), és elég jó egyedi fejlesztésű szoftvereket írunk általában ebusiness területen (elég jó = képesek vagyunk megérteni mire van ténylegesen szüksége a vevőnek). Egyedi fejlesztésű intranetes megoldást csináltunk már a GE-nek, Gartnernak, Marcnak.

Webdesign nálunk inkább funkcionális jellegű, nem a külsőnkkel hódítunk. 🙂 Hogy mondjak valaki mást is, akit ismerek, a Malter Comm. (maltercomm.hu) a nagyon designos weboldalakat készít, szerintem elég korrektül.

Máriás Zsigmond

Kikerülni a plastik.hu-ra már csak SEO szempontból sem utolsó. Bár én azt elrontottam, valami jobb kulcsszó kellett volna a nevem helyére… sebaj, majd legközelebb 🙂

rudo

angelday: mondta, hogy szép hosszú a haja, és az asszony bármikor beleolvashat a blogba 😉

buka

http://bukamedia.com/

Nagyon friss szerveződés, tapasztalt melósokkal!

Jórészt saját projektek, de bármire nyitottak, ami érdekes, főleg ha köze van kultúrához, művészetekhez. Szociálisan érzékenyek…

gina

@angelday kérlekszépen mindegyik a saját munkám telejes mértékben.

A voda style guide alapján készült, ezen kívül az összes többi munka szinte olyan volt, hogy még koncepció vagy specifikáció sem tartozott hozzá, az egészet én álmodtam meg az utolsó betűig (a Vaterához meg volt még leírás mert az egy tenderre készült).

A bahraini oldalal különösen marginálisak, mivel azok pre-sales munkák voltak árajánlatokhoz, néhány nap alatt kellett őket összedobni

A tv2-ős sztorihoz én írtam még a specifikációt is.

you know, szopok, nyalok, gombot varrok…kinek mi kell

buka

Hamár van ez az egész cucc, akkor jó lenne a saját ajánlókat vagy ajánlásokat kitenni a linkekhez, ennyivel lehetne erősebb egy lap.hu-s megoldásnál!
Tök jó, hogy van ez a gyűjtemény, de hamár elkezd valaki valamit, akkor próbáljon már kicsit túlmenni az összes többin. Hát itt a lehetőség, használd ki szerintem, és még mindenkinek jó is lenne, megrendelőnek, cégeknek designereknek egyaránt…

Bocs, hogy belepofázom!

Gina, az utolsó sor nagyon nem illik hozzád 🙂

csordi

Köszi Tamás! Már tms beírásánál is, mikor észrevettem, akartam írni, hogy én főleg nem webbel foglalkozom. Arculatokat tervezek főleg és offline anyagokat, webet szinte csak akkor ha az arculathoz kell vagy baráti kérésre.

buka

angelday!

Érttelek én,
csak hamár mindenki ír magáról vmit, szerintem érdemes odakopizni 🙂

tms

azért voltam kénytelen beírni téged, meg másokat, mert ott vannak, ööö, koncepciók, khm… 🙂

zsolt

Köszi a lehetőséget, Angelday!

szép meg értelmes gesztus volt ez a “szakma”, meg a közönsége felé is!

Ogelo

Jó tárhely szolgáltatót tudtok ajánlani? Annyi van mint égen a csillag. Jó tapasztalat kiről van?

Bence

A Drupal nagyon jó rendszer. Kezdésnek akár saját magad is össze tudsz benne dobni egy dinamikus honlapot, választasz mellé egy ingyenes sminket és kész.

Kicsit azért érteni kell a technológiához, mielőtt kiadom valakinek a munkát. Pl. ha tudom, hogy mi az a Drupal, akkor nem fognak átvágni egy olyan rendszerrel, amit a Drupal alapból tud.

alex

Ajánlanám magunkat: http://www.alexgraphics.hu
Kis cég vagyunk, kisebb és nagyobb referenciákkal.
Szolgáltatásink:
– webdesign
– honlapkészítés
– portál fejlesztés
– webshop fejelsztés
– online marketing, seo, sem, stratégia
– bannertervezés
– e-mail marketing

kemuri

En zwoelf-t [http://zwoelf.hu], senses-t [http://senses.hu], astronaut-ot [http://astronaut.hu] es maszat-ot [http:maszat.hu] ajanlanam, szerintem ok azok akik hozzak a carna, kiro szintet freelance-ben is..

robinho

Jaja, Gina nagyon vágja a dolgot, a multik fele vele dolgoztat, uralja a piacot 🙂 Lehetne tőle tanulni 🙂

dija

de most blokkolták az oldalát, pedig akartam menni tanulni 🙁

#pff… {
grr: big;
}

ricsi

sziasztok. fura kérdés:
weboldal készítésére keresek szabadúszót/céget/bárkit. egy balatoni szállodának és egy hozzá tartozó utazási irodának kellene új oldalakat csinálni. a szállodai semmi extra(design+drupal vagy hasonlo), az irodásnál kisebb programozás is kell szerintem. lehet, hogy nem. a furaság az, hogy nem tudunk készpénzt adni, viszont a szállodában(balatonlelle legjobb szállodája, frankó hely, kaja+ágy) megbeszélés alapján az árnak megfelelően ingyenszállást adnánk a nyáron/tavasszal/ősszel/jövőre/bármikor.

ha valakinek felkeltette az érdeklődését, AD kiadja a címemet, ünnepélyesen. esetleg ha nem tartod hülyeségnek Józsi, rápromótálhatnál valamit.

Nelzon

Inkább későn, mint soha: hadd ajánljam magunkat!

Spring Interactive
http://www.spring.hu

Spring.Blog
http://www.spring.hu/blog

Komplett megoldások webre, a grafikai tervezéstől a teljes arculattervezéstől a személyre szabott CMS rendszerek fejlesztéséig, on- és offline médiumokra.

A referenciák még feldolgozás alatt vannak, szóval érdemes időnként visszacsekkolni, hogy állnak a dolgok. A blog pedig mostanában indult be, javaslatokat, ötleteket és még több kommentet várunk! 🙂

Jano

http://wildom.com ügyfelek között vannak nagyok és érdekesek is, technológiában lehet Java, .NET, PHP. Ügyfél pl. Index is, többek között Indafotóval és új szerkrendszerrel. Kérdezd FenyőB-t, hogy van megelégedve.

Dani

Sziasztok, esetleg had ajánljam magunkat is, és kétségkívül nagyon tetszett a lista, jó látni, hogy mennyi profi és tapasztalt cég van már Magyarországon akik ténylegesen minőségi webdesign-al és webfejlesztéssel foglalkoznak.

http://www.voov.hu

Valentínyi Gábor

Sziasztok! arra volna e mód vagy lehetőség hogy én egy design cégnél elhelyezkedhessek?,referenciám nincs ill volt már hogy felkértek pl flyer megtervezésére,talán még elő birnám bányászni, am tehetségesnek tartom magam,és nagyon kreatívnak,és mások is,de nincs más választásom ajánlanom kell magam,mert hiába jártam művészeti suliba,a reáltárgyak miatt nem sikerült elvégeznem,kérem aki tud ajánlon fel egy munkát mert nincs és kár lenne értem,ugyértem a kreativitásom hatalmas!!!!!