Plastik RSS feeds

Szolgálati közlemény

Az elmúlt napok feed problémái után kérnék mindenkit, hogy a folytonosság megőrzése érdekében ellenőrizze, esetlegesen frissítse a Plastik feedjeit a közvetkezők szerint (átirányítottuk, tehát opcionális, de azért nem megyünk el szó nélkül mellette):

feed-icon-14×14.png I. bejegyzések teljes hosszúságukban
http://feeds.feedburner.com/plastikmedia

feed-icon-14×14.png II. bejegyzésekre írt hozzászólások
http://feeds.feedburner.com/CommentsForPlastikMedia

feed-icon-14×14.png III. podcast (iTunesbe is másolható)
http://feeds.feedburner.com/plastikmediapodcasts

feed-icon-14×14.png IV. Flickr
http://feeds.feedburner.com/plastikmediaflickr

Aki nem tudná, hogy mi ez, olvassa el az RSS for dummies postunkat.

Már dolgozunk a “Báger” (Dunavölgyi-főcsatorna) fedőnevű következő Plastik motoron a magunk lassú tempójával. Amíg nem állunk át az új dizájnra és motorra, addig még sebezhetőek vagyunk egy-egy automatizált támadás miatt, a WordPress frissítés kapcsán elmásznak a feed tartalmak, esetlegesen nem működnek a kategória listázások rendesen (a mai napig).

Az önök alázatos szolgája már tud ezekről a problémákról, csapatunkkal azon dolgozunk, olykor hajnalba nyúlóan is, hogy mielőbb megoldjuk őket, és egy nemzetközi, színvonalas, humoros, egyedi és folyton megújuló, kreativitásában határokat NEM ISMERŐ médiatermékkel lepjük meg az internet magyar lakta részeit.

Kívánok tehát kellemes, élményekben és HD tartalomban gazdag, adott esetben vízparti, napon barnulós, ám nem leégős (!), kulináris élményektől seggbeakasztott hétvégét mindenkinek!

16 hozzászólás

eszpee

Ha a feedburnerre migrálás a gond a legacy readerek miatt, akkor ugyanabban a cipőben jársz, amit már mi is kitapostunk. Röviden:

Volt: http://kispad.hu/index.xml
Lett: http://feeds.feedburner.com/kispad

Mi azt csináltuk, hogy:

– átírtuk a blogmotorban a feed url-jét, amit az MT csinál index.xml-ről akármi.xml-re
– átírtuk a feedburnerben a forrást akármi.xml-re
– csináltunk a kispad.hu/index.xml helyére egy redirectet a feedburnerre

Így nem kellett ilyen postokat írjunk, mert szépen jött / jön át mindenki. 🙂

Ui: ráadásul a feedburner azt hiszem már ingyen adja a saját domaines feedet is, de ezt nem néztem még meg.

nrg

elvileg plastikon is jön át mindenki, mert józsi csinált egy ügyes rewriteot az összes KÓSZA feed elérhetőségről a genericre, amit proper mód trackel már a feedburner 🙂

greg

melyik wp verzió keverte meg a feed-et meg a kategóriákat? mondjuk én csak annyit tapasztaltam a googlereader-en keresztül, hogy egy időre eltűntek a bejegyzések alatti burnfeederes linkek (mint a commentek)
ezek után most felszenvedjem a latest wp-t vagy sem? 🙂

peter

Cool, neked is jó hétvégét, azért csak jó volt a hack mert így sokak fejébe megint bele verődött, hogy EMBER A -> SECURITY UPDATE nem vicc 😀

Selion

Józsi, mi is lesz az új alap? Felkeltetted az érdeklődésemet, de valahogy nem rémlik most.

lix

jozsi zarojelben jegyzem meg h az IT szekjurity az esetek 99% ban nem verziokovetesbol all es nincsen relacio a te altalad hasznalt szoftver verzioja es a biztonsagos uzem kozott

maskepp fogalmazva egy bizonyitottan sebezheto portalmotor is uzemletetheto biztonsagosan megfelelo szakember segitsegevel