35 FOK

Meleg van. Tikkasztó. Szöcskenyájak.

A Plastik media szerkesztősége csütörtök és jövő hét kedd között konzerv anyagokból fog dolgozni a megérdemelt (!) nyaralás miatt. Egyáltalán nem biztos, hogy a külföldi GPRS postolás össze tud jönni, laptopom — dobpergés — nem lesz.

A hirdetéseket nrg fogja élesíteni. Az alapképzést megkapta. Wgetel, ha arról van szó. TARGZ. Minden megy. Load balanszer. HD tartalom.

Csináltam hétvégén egy interjút. Nem rakjuk ki, felvesszük újra. A bloggernek két lába van, mégis megbotlik.

14 hozzászólás

Bence

“Plastik media szerkesztősége” – aki 1 emberből áll 🙂

DnP

Jo nyaralast AD! Majd azert fotozz batran utinaplokent. Kivancsi vagyok merre jartal. En meg sosem voltam nyaralni 🙂 Mondjuk annyira nem is vagyom ra, de a masoket szivesen megnezem azert.

gergő

“Plastik media szerkesztősége” – aki 1 emberből áll – de másik öt munkáját végzi

klarky

Irigyellek, nekem még napra pontosan egy hónapot kell végig güriznem és akkor idén először szabin leszek!

bárány bőre!

Jó pihit, jó nyaralást!

greg

nyaraláshoz fittel az új szponzor anyag is, micsoda időzítés. és a kreatív is rendben van. ha nem is márió meg peach készül repülőre ülni, azért megint vállalható a kirakott anyag. megválogattad, hogy a szponzorok mit rakhatnak ki, vagy volt bármi brief az elején a plastik élményről? vagy #1 utánanéztek #2 mák széria, hogy a hazai banner kultúra “krémje” kerül ki nálad?

ricsi

a mai látogatókból eddig 6,11% jött a plastikról 🙂
majd kipostolom a másik kreatívot, az kockább volt, csak leszavazták jól.

speed

Nyaralás… még a céges légkondi is zokogva kapcsol ki, ha meghallja ezt a szót. Örülök ha a fesztiválok címén lejutok a Balaton mellé, és már sokat mondtam.

pappito

Kellemes nyaralást, boldog diszkót!

Nekünk még két hónap és nyár lesz, az élet pedig nyaralássá változik. Addig szopó, szügyigérő eső és szigorú tél 10-12 celsiussal.