Neckermann és árguru

Sajnos a múlt héten annyira rohanni kellett menni nyaralni, hogy a számos nyílt ciklusom lezárása mellett nem maradt időm rá, hogy a hirdetési csomag vállalásának megfelelően postoljak a Neckermann börzéről. Talán még nincs késő hozzá, hogy egy-egy kedvező ajánlatot elcsípjünk a nyaraláshoz. Spanyolország (incl. Mallorca), Görögország, Tunézia, Egyiptom, Bulgária, Török riviéra a kínálatban, direkt link a katalógusukra itt.

A Plastik mediát a múlt héten a Neckermann Börze támogatta. Köszönjük.

Ezen a héten a szintén Fotexnetes szolgáltatás, az árguru.hu hirdet nálunk. A szolgáltatás segítségével műszaki és számítástechnikai (meg még sok más típusú) cikkeket tudunk összehasonlítani, és kiválasztani a legkedvezőbb ajánlatot. Például egy Canon EOS 400D kit 134 100 Ft-tól kapható.

A Plastik mediát ezen a héten az árguru.hu támogatta. Köszönjük.

További információért olvassa el a Plastik media hirdetési program részleteit, vagy tekintse meg eddigi hirdetőit.

5 hozzászólás

ricsi

a héten egyforintos repülőjegyeink vannak. most tényleg el lehet csípni fasza cuccokat 🙂

beton

az árguru bizony sajnos nem jóság, egyenlőre annyira szűk az üzletportfólió amiből válogat, hogy nem a legjobb árat kapod meg a kereséssel… talán majd lassan kialakul.
már a korábbi fotexnet áruháznak is pont ugyanez volt a baja, aztán egyszer csak bezárt.
(hozzáteszem, hogy aki a pixmaniatól vásárol dslr gépet, az sikeres ember nem lehet …)

lényeges hibája az elméletben működő e-kereskedelemnek, hogy nem működik. itt is adva van egy rendszer, és nincs benne mindenki, nem lehet mindenkire rákeresni. talán sokan emlékeznek arra az ibm e-keresk. kampányra, ahol a japán autógyár keres új beszállítót az internet adta lehetőség révén, és egy vigyorgó bajor faszi lesz az új üzlettárs, mert ő nyomta legjobban. nos, ez nincs meg a gyakorlatban, vagy nagyon elbszva van csak meg. nekem termék szinten kell ilyen szolgáltatás, pl kajához. és nem olyan kretén megoldások, ahol a magas árhoz még a házhozszállítás is társul. aztán majd sír minden kiskereskedő, hogy jaj az madarasteszkóban megcsinálták az ingyenházhozszállítást 15K vásárlás felett, és most mind csődbe megyünk. rengeteg lenne a lehetőség, de valahogy senki nem csinálja meg rendesen.

Jano

Fasza az a hirdetok oldal, szegyelheti magat aki vacakabb minosegu bannerrel szerepelt.

Hírdetőknek: A Plastik.hu whitelisten van adblockomban a szimpatikus hírdetési modellnek köszönhetően.