Plazma vagy LCD!

Érdekes módon a múlt héten én is pörögtem vagy 360 fokot a házimozi come va kérdéskörön. Hirtelen felindulásból elkezdtem keresni, kutatni az ajánlatokat, hogy mire is cseréljem az otthoni Samsung 720-ready 32-es tévémet, még jobban láthassam Nadal csukáját HD-ben (letorrenteztem ugyanis a Wimbledon 2008 férfi egyes döntőt HD-ben — 15 giga).

Persze felébredt a bennem szunnyadó Kianek, és azt mondta:

Józsi, ne légy a fogyasztói társadalom cédája, meglötykölt és agymosott déli kis buzzancsa. Nem kell neked 200 ezer forintot most még erre a dologra ráköltened. Van tévéd, azon nézed a tartalmaidat. Maximum azon agyalhatsz, hogy az OSXBMC Plexre tehető verifasza Aeon skin galériáját hogyan fogod egyesével összeszedni.

Így hát maradtam 32 inchen.

A Plastik media hirdető Fotexnet releváns TV ajánlatait megtekinthetjük az ő oldalukon.

A Plastik mediát a héten a Fotexnet támogatta. Köszönjük. A teljes hirdetői lista és a független blog elkommercializálódó FORRADALMA ezen az oldalon, örökké. Augusztus elsején meghirdetjük a szeptemberi slot foglaló driveunkat. Aki esetleg fontolgatja, most készüljön a foglalásra. Stay iTuned.

12 hozzászólás

cadmagician

ennyi forrás van ezekre a hájtek tvkre, hogy érdemes venni? vagynemtom. mert pl sok helyen nem szednek le hd cuccokat, ezért nézik a szellő pistát tojásfejűen mosottan. valaki megmagyarázhatná hogy miért vegyek akkor ilyen tvt.

egyébként tán a nem tf+film típusú lcdk erős képet adnak, ami meg viszon nem olcsó…

zamar

szerintem a HD filmet/sportot akármilyen leszedett cuccot meg kell nézni szép nagy LCD monitoron a tv adást pedig hagyományos katósgugárcsöves TV-n, ha majd minden adás HD lesz na akkor lehet váltani
/szvsz/

cadmagician

zamar: ja, de mire lesz hdadás ki lehet hajigálni ezeket, mert addigra a fogyasztói társadalmnak köszönhetően szarráválik a plazmatfthdredihájtektv. hát 2012ben digi sugárzás, azután meg ki tudja mikor lesz hd…

zamar

cadmagician: dehát minden műszaki cikkel ugyanaz történik

újdonság–>mindenkinek van–>jön az új

Dewla

Hű fátter, megyek haza azt próbálom is a skint izibe a plexen! Picit unom már a Project Mayhemet…Lassan 3-4 éve nézem, de igazán jót nem találtam még helyette.

Egyébként szerintem aki effektív kábelből vagy levegőből jövő tv nézésére használja a nappaliban található screent annak szinte minden költés felesleges.
DE
Én pl. azon játszom, azon nézem a fényképeket, azon nézek sorozatokat (SD és HD vegyesen). Én nagyon tudok élvezni és kihasználni egy nagy full HD-s tv-t. Jelenleg nekem is csak HD Ready van, de mostanában fogok váltani. LCD lesz a választás és nem fogom megbánni azért, mert a Barátokközt még nem jön HD-ben. Egy jó full hd-s LCD-t akár számítógép monitorként is lehet használni, kanapéból mondjuk wireless keyboarddal netezésre, emailezésre akár. Szerintem van létjogusltsága a nagyfelbontású, jó minőségú kijelzőnek a napppaliban. Egyre fontosabb lesz, egyre több mindenre lehet használni.

pappito

na én is most dilemmázok, keret még csak lenne rá, meg jön az olimpija is, szóval nem volna baj. meg itt van digitál aerial (ami nem hd) de van tányéros HD filmcsatorna

meg blúréj diszk a kölcsönzőben…

The Hedgehog

Én most az otthon lokál pc-re tolom fel az xbmc-t felbuzdulva a korábbi postokon. Van egy terrás háttértár + megfejelem egy Logitech Harmony távirányítóval.

Fudge

Józsi!

Nem lelem sehol a döntő HD anyagát. Merrefelé keressem?

Köszi!

pappito

na mostan olvasom, hogy itten a zátonyon van egy freeview/HD nevű izé, uhf aerial, na majd megnézem a bótba. nincs havidíj, hanem set-top-box vagy bravia tévé amiben már gyárilag benne egy ilyen tunér.

Ad HD-t, 720pixelt, mi meg bele vagyunk esve a lefedettségbe elég alaposan. 2900 helyi egységért mérnek egy 40 inches W-t és 2700ért egy 40-es V-t. Full hd mindkettő, 1080p/i

200 dollárzok a szettopbokszok tévé nélkül, úgyhogy 200 spórozható, ha egyből olyan tévét veszik az ember.

2500 meg nem tragikus és évekre le van tudva a dolog.

Hettie

pappito, nalunk freesat hd-kent megy a dolog, de kell hozza tanyer, nekunk ezert nincsen (az uj panasonic vierat, vagy mit reklamozzak itt, hogy van benne freesat). A freeview tuner viszont a samsungokba be van epitve, tehat az van. Most megneztem a teve hatuljat, hat nem Szlovakiaban made in? Na megyek, iszom egy kis ananaszlevet a sokkra.