A Chesney Hawkes emlékcsoport megkezdi adását

Én ugyan hétvégén lesétáltam egy Pilisszántó-Dobogókő-Csobánka-Pomáz viszonylatot (néhány kép a flickr-en), és sajog minden vádlim, de ez nem akadályoz meg, hogy szerződés szerint el ne kezdjek rettenet módon f… elkészülni. Annyira lelkes vagyok, hogy már ma tenisz után be fogom kalibrálni a Nike Plus iPod Nanómat (igazság szerint Lindáé, de elkommunizáltam), az érdemi szaladgálást csak holnap kezdem el. Reggeltem a nikeplus.com-on is usert, aki akar, elér a Józsi_pm címen.

Fel kell készülnie a Plastik media videojáték és nörd alakulatnak arra is, hogy ez egy remek alkalom arra, hogy a sportba és futásba ezerrel vissza. Ki tudja, talán még az úszógumi (love handle) is kárát látja mindennek.

A Plastikon nem ismeretlen ez a téma, össze is gyűjtöttem, hogy a múltban milyen hasonló jellegű postjaim voltak — akkor még hátszél nélkül:

http://plastik.hu/2006/05/25/sport-vajon-mi/
http://plastik.hu/2007/04/14/futas/
http://plastik.hu/2007/06/20/nem-a-szegyen-a-hasznos-hanem-a-futas/
http://plastik.hu/2007/09/10/nike-ipod-sport-kit/
http://www.flickr.com/search/?q=nike&w=51035610856%40N01

32 hozzászólás

klarky

A futásban kétségtelenül van annyi jó, hogy lehet csinálni egyedül is, sőt, talán még jobb is.

Én egy időben tettem próbát rászokni a dologra, de vagy várni kellett a partnerre (értsd. én diktáltam a tempót), vagy a belem kiment, annyira hajtottak a többiek. Egyedül viszont kedvem nincs hozzá…

De ezt itt, mint mindent árgus szemekkel figyelem. Hátha megint ráfanyalodok! 8-)))

Kitartást nektek!

airween

“Power song: Chesney Hawkes – The One And Only”
Azért ez egy picit kemény volt… 🙂

ekkerjoz

Télen én is elkezdtem futni, negyvenhat évesen kicsit nehezen ment, két hétig meg akartam halni, mindennap. Érdekes, hogy a harmadik héten átmenet nélkül jobban esett, addigra lement vagy hat kiló (maradt kilencven), és mikor már tényleg jólesett, kificamodott a bokám egy idióta miatt. Illetve, én voltam a hülye, azt hittem, lát a Wartburgos fazon, de nem.

Azt mondom hát néktek, ne szaladgáljatok az óballai úton, a szennyvíztelep és a vadászház között, míg a nap föl nem kél.

főműves

Józsi, ezt a kis n+ kapszulát más csukába is bele lehet kókányolni (manikűrollós műtét), vagy csak nájki? Egyáltalán lehet ilyen kis baszt külön is kapni?

ekkerjoz

Nem-e?
Ehol van, ni: N47(degree)14’47.22″ E20(degree)21’25-07″. Nincsen fok a billentyűzeten, szemét siemens.

béla

mozogni kő tökmindegy hogy mit… úszást is javaslom, meg a biciklizést!

Joseph

Magát a cipőt, amivel reklámozzák a chippet, meg lehet venni külön a herkentyű nélkül? Mennyi az ára kb? Nagyon tetszik ez a fekete-piros színösszeállítás! 🙂

Zila

Na már csak az a kérdés, hogy ez kapható valahol Magyarországon? 🙂 A nike weboldala szép, de fájdalom informálódni rajta…

Jhonny

angelday: Van valami itthoni webáruház, ahol lehet kapni ilyen Nike+ot? Vagy tudnál ajánlani boltot, ahol többféle is van?

vargatom

30-35 fokban nincs az a hatalom ami elzavarna futni, egyszer próbáltam és nem esett jól.

Szenzor amúgy van szinte minden Nike boltban a vonatkozó plázákban, elvileg bármilyen cipőbe beügyeskedhető, nemtom milyen hatása van a pontosságra. Maga a szenzor se 100%-os szerintem, kalibrálás ide vagy oda, de a célnak megfelel, elsősorban úgyis az időt érdemes nézni, meg hogy mennyit változik a tempó menet közben.

Ja, és nénikéjét minden lámának a Margitszigeten, aki direkt a futósávban sétálgat/biciklizik, és nem tűnik fel neki az sem, ha egymás után öten kerülgetik…

efg

Zila: én az enyémet a macbolt.hu-n vettem, de nem kizárt, hogy az xms-ben is van, majd handras jön és nyilatkozik.
De még mintha itt nálunk vidéken is láttam volna az intersport helyi kirendeltségében.
Cipőileg, meg minden futócuccilag meg Spuri futóbolt a javasolt cél.
A szenzor rögzíthető nem Nike cipőre, pl. Marware Sportsuit Relay, a szett része kartok a nanonak, plusz fűzőre applikálható szenzortok. Beszerzési forrás íbéj. Fél éve használom, nincs vele baj.
Jó futást mindenkinek 🙂

eniko

Nike+ chippet és sportband-et a Nike üzletekben lehet kapni. Nike üzlet van pl. a Westendben, Arenaban, Duna Plazaban, Árkádban.

Zila

Köszönöm az infóáradatot, szabadság után asszem bebumszlizok a nagyfaluba körülnézni…

shino

nikepluson avatart csinaltal mar magadnak? a flash code magyar szarmazasu 😉