Hazai Apple iPhone árak

update: Sajnos (vagy szerencsére) a TMH egy nappal az eredeti postunk után élesítette az iPhone oldalát a pontos csomagokkal. Van egy olyan rossz feltételezésünk, hogy a vasárnap Indexen megjelent kettő post miatt úgy voltak vele, hogy ha már kiment, akkor menjen ki rendesen.

Az eredeti postunk egyelőre változatás nélkül. (Később majd kijavítjuk.) Történeti okok miatt nem változtatjuk.

Kérdés: ki megy campelni a MOM parkba? 😀

————–

The story breaks

Hiába a TMH nagy titkolózása, az augusztus 21-i tervezett árbejelentést megelőzően, már most vasárnap kiszivárogtatjuk a díjcsomagokat és készülék árakat. Elöljáróban megjegyzem, hogy jelen pillanatban külföldön tartózkodom, konkrétan Innsbruck mellett útban Olaszország felé, így csak a száraz tények:

Tehát kettő, szifonra kifejlesztett csomag lesz, ezek neve egyelőre nem ismert. Első pillanatásra úgy tűnik, hogy igen csábító áron juthatunk az Apple iPhone 3G-hez. Később majd jobban kielemezzük, összehasonlítjuk a csomagokat. A független készülék ára egyelőre nem ismert, de tudomásunk szerint idővel lesz majd az is.

244 hozzászólás

Péter

Aham.. szóval összesen 268800 Ft-ot fizetsz a 8 gigás iPhone-ért, a legolcsóbb csomagban.

Péter

Ha az index.hu 2 megás méretével számolunk, akkor 1024 oldalt tekinthetsz meg. A valóságban ennél többet, mert az iPhone-on nincs flash, ezért tölti be a hirdetéseket, és más oldal remélhetőleg kisebb méretű.

Péter

Amúgy mi az emberek gondja a T-vel? Nekem régóta van ott előfizetésem és mindig korrektek voltak.

ac3

tenyleg korrekt, remelem dragabb lesz megis mert akkor fejemet verem a falba az ipod touch vasarlasa miatt [3 hetes]

HaDes

ezzel már csak a következő a gond: hogy adom én ezt be a főnöknek?

HaDes

illetve lesz-e cégen belül ingyenbeszélős Komplett díjcsomagban is

4ndr45

Kossz a gyors valaszt ! Nekem nagyon bejonnek az arak , keszitem a kemping cuccot :D:D:D

iJerk

A kisebb csomagot abszolút korrektnek tartom, más kérdés, hogy a felét se használnám ki a benne lévő szolgáltatásoknak, így remélem, hogy a T-mobile Svájchoz hasonlóan Domino csomagban is teríti nekünk kb. 70-90 ezer forintos áron a készüléket.

cadmagician

“igen csábító áron juthatunk az Apple iPhone 3G-hez.” lol, igen. tisztán látszik. tökre megéri.

The Hedgehog

meggondolandó… havi 200 sms-t igaz nem írok, de 100-at tuti ellökök ha úgy van + a 400 perc is oké, mert mellette ott a céges… ergo minimális + költségem lesz max havi 14-15-ben megállnék bárhogy is számolom és ha a mostani számláim nézem akkor kb ugyanez a helyzet

suexID

Ha azt nézzük, hogy ez alapvetően egy glam businessphone, akkor az ára valóban nem sok. De ha őszinték akarunk lenni, akkor ez valahol mégis pofátlanság, hiszen ki az az üzletember, akinek a havi telefonforgalma nem éri el a 400 percet? Szerintem igen kevés ilyen ember van.

A 2GB adat, és 200 SMS már korrekt. De halkan megjegyezném, hogy én a magam részéről ugyanekkora adatforgalom mellett feleennyit fizetek a szolgáltatómnak, igaz nem nagyon szoktam GPRS/EDGE adatforgalmat bonyolítani, max. a GMail klienst abuzálom néha, plusz az Elvirát nézem Opera Minin.

Helme

Hmm ezt tényleg érdekes 🙂
Én úgy tudtam , hogy korlátlan lesz a net mint Németországban.
Hát akkor megint mi kaptuk a szart szokás szerint…

Zocsa

Az egyébnél említett dolgokat havonta kapja meg az előfizető, vagy összesen egyszer?

The Hedgehog

Na és ugye a nagy kérdés, hogy ez a 400 perc lebeszélhető és a 200 sms minden hálózatra vagy csak T-Mobile-ra számolódik-e?! Valaki?

antoine doinel

én sokkal rosszabbra számítottam. most már csak a korlátozott készletek miatt lehet aggódni.

Red

Engem az érdekelne igazán, hogy
a) hűség végén függetlenítik-e a telefont; illetve
b) ha kijön egy új szifon, akkor valami kedvezményes áron megvehetem-e, becserélhetem rá a régit, vagy totál új előfizetés kell, meg minden?
Erről tud valaki valamit?

suexID

24×10 – 240 ezer minimum, amit ráköltesz és ehhez jön még ugye a 28 ezer, vagyis a végösszeg 268 ezer forint. Mielőtt jönne a fém, tudom, hogy ebben benne van havi 400 perc, de én például nem beszélek annyit, illetőleg nem ezen fogok YouTube videókat letölteni, így a 2GB adatforgalom meg sok. Sokkal jobb volna ha mondjuk lenne 40 ezer a készülék, és olyan díjcsomagot választhatnék hozzá, amit akarok. (Nem Dominot, mert az egy ilyen telefonhoz nevetséges)

The Hedgehog

suexID: Igen, van akinek ez a konstrukció nem fekszik. Nekem például igen. A nem céges telefonszámomon, ami jelen esetben lenne a szifonos készülék havonta kb 400 percet dumálok. Most néztem meg az előző 3 havi számlám. Ez pipa. SMS-ekben igaz nem érem el a 200-at, de simán 100 körül járok. Nyilván ezt a T okosan fogja számolni a percdíjakkal és sms díjakkal mahinálva, de még így is beleférek. És nem fogom emelni vele a havi 15000 ezres átlagszámlám + MÉG NETEZHETEK IS és nem kell megvennem többtízezerért a rég áhított iPod Nano-t.

Nekem most ez megéri na.

LeGaS

Ezezknél az írországi díjcsomagoknál azért jobb az itthoni. 🙂 Én erősen gondolkozom rajta, hogy beruházok a 10.000 Ft-os havidíjúra. Bár Olaszból behozatott iPhone lehet jobban megéri, mert ott csak mobilinternetre kellene előfizetni.

Wi-Fi remélem nálunk se számít bele a 2GB adatba. 🙂

gr

Remélem igazak a hírek. Én kifejezetten jó vételnek, kellemes meglepetésnek tartom. Sokkal rosszabbra számítottam. Összehasonlításként a Pannonnál 360 percért 8280 Ft-ot fizetek, ebben nincs benne az sms, valamint pluszban jön hozzá a 100 MB netért fizetett 2000 Ft. (Igen, 100 MEGA) Ez már több, mint 10.000 Ft, és nem kapok ilyen áron ilyen készüléket hozzá. Remélem, a 400 perc minden hazai irányba érvényes!

suexID

LeGaS: nem hiszem, a WiFi forgalmat nehezen tudná neked kiszámlázni a T-Mobile, mikor az nem folyik át a hálózatán. Az adatforgalomba a 3G-s nethasználat van benne.

GK

Nekem speciel nagyon drágának tűnnek a díjcsomagok, persze a saját felhasználásomból kiindulva.

Én céges csomagban vagyok a Pannonnál, havi 3500-4000 Ft körül megáll a havidíj, amiből 2500 Ft körüli összeget lebeszélhetek, plusz az azonos díjcsomagban lévőkkel ingyen beszélek (kb. csak velük szoktam hosszabban), és emellett havi 500 megát netezhetek.

A netezésről annyit, hogy 3 hónapja van meg a csomagom, és azóta összesen sikerült 300 megát neteznem úgy, hogy 2 hetet nyaraltam (belföldön) és minden nap folyamatosan web+email+rss+twitter ment 1000-el, Google Maps-en néztem a térképeket, YouTube-on megnéztem, ha valami az eszembe jutott, szóval nem fogtam vissza magamat soha. Szerintem ha nem tudod gépre kötni a telefont (márpedig legálisan nem tudod), akkor a 2 giga közepesen, a 4 giga pedig égbekiáltóan felesleges pazarlás.

benny

En is kimondottan dragallom, ill. keveslem a csomagban foglaltakat. Vodas vagyok uzleti elofizetessel, amiben benne van 300 per, egymas kozti ingyen beszelgetes, es ami a legfontosabb: korlatlan mobilnet(!!!), ami nekem nagyon fontos, hiszen ithon is arrol megy a net. Igaz, sms nincs a csomagban, viszont nem is izgat, havi 10-et kuldok kb. Ez igy kerul nekem havi 10k-ba. Ez a 2 giga (szamomra) nevetseges.

Malachi

benny, GK, akkor ez nem nektek való, remek, most már ország-világ tudja. De ne írja már be mindenki, hogy milyen díjcsomagot használ. Ki a francot érdekel az?

The Hedgehog

Nálam a jelenlegi felállás, egy K800i személyes phone, T-Mobile Relax100 előfizu, mobilnet nélkül (mert viccnek tartottam ilyen picsányi képernyőn mailezni), ezen van 3200Ft lebeszélhető havidíjam és havonta átlagosan 320 percet dumálok vele és elég sok, max 50 sms-t pörgetek ki (többet is nyomnék ezzel de drága és inkább a cégessel ha tehetem). Így fizetek havi 15-20000 ezer forintot. Ezt váltanám ki a 28ezres szifon csomaggal, ami tökéletesen fedi a telefonálási szokásaim és ha ügyes vagyok még a havidíjamból is faraghatok.

A céges, flottás telefonom meg megmarad ügyfelezni és a kollégákkal tartani a frontot.

pigeon

Valaki legyen szives mondja el, mit tud a Vodafone hogy korlatlan 3g szolgaltatast nyujt 6000 forint/ho-ert, ezek meg 17.000-ert 4gb-ot birnak magukbol kifacsarni? Nem kivannak versenyre szallni? Pusztulnanak el..

cruy

Angelday, te olyan vagy a T-Mobile-nál, mint Walt Mossberg az Apple-nél 🙂

The Hedgehog

Malachi: Akkor mit írjunk? Én leírom azt, hogy nekem miért éri meg. Kapásból én is rávágtam, hogy bazdmeg 10rugó a havidíj. SOK! De utánaszámoltam és egyáltalán nem az. Így legalább más is láthatja, hogy van olyan ember akinek igenis fekszenek ezek a csomagok.

Nyilván azoknak akiknek nem azok szajkózzák majd, hogy picsadrága. Dehát ez nem is 3210-es Nokia, ami majd minden csitri kezében ott figyel majd.

ideirj

suexID: miert nevetseges egy ilyen telefon domino csomagban?

Malachi

The Hedgehog, szerintem ezek a csomagok egészen korrektek, ennyi pénzért mindenképpen megéri ANNAK AKI HASZNÁLJA ENNYIT A TELEFONJÁT. Erre néhányan beírják, hogy “a csomag drága, mert nem használom ennyit/így a cuccot.” Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam, de arra céloztam, hogy a nyilvánvaló dolgokat nem kell magyarázni. Ha sok neki, sok. De az kit érdekel?

The Hedgehog

Malachi: Igaz! Viszont félreérthető is voltál 🙂 Köszi!

Tény, hogy eléggé behatárolja a célcsoportjait a telefonnal a T ezekkel a díjszabásokkal. Én csak örülni tudok mert számomra kedvező árakhoz jutok amiket majdhogynem maximális mértékben ki is tudok használni.

Amit pedig AD írt nagy igazság. Ne feledjük, hogy ez egyben wifi képes készülék is. Nem függ teljesen a 3G-től, így a 2-4gb korlát simán elég kell, hogy legyen.

geszhu

Mekkora agyatlanság különféle üzleti csomagokkal (10-20-100-500-1000 előfizetéses ügyfelek?) hasonlítani az itt szereplő, EGYÉNI ÜGYFELEKNEK ajánlott konstrukciókat. Épeszű ember elballag a Trémobil honlapjára, átnézi a hívás- és netcsomagok díjait, hozzácsap annyi SMS-t, amennyit küldeni szokott, aztán összeveti a szifon csomagokkal. Mindezek alapján eldönti, hogy versenyképes az ajánlat vagy sem.
Ha benne lesz a készülék üzleti előfizetők számára készített konstrukciókban is, akkor majd elő lehet venni a mostani hiperszuper (de nem a nagyobbfarkún múló) díjcsomagot, és össze lehet vetni.

Isti

Jó, tehát akkor végigolvastam bő 40 hozzászólást és a legtöbb, amire emlékszem, hogy ennek a sündisznónak itt minden harmadik hozzászólásban gecire megéri a csomag, a többieknek meg nem. Erre jók igazán a kommentek, *mekdonálcszlogen*

Emerald

Ugh, ez nagyon jó hír. De egy kérdés: ugye ez nem komoly, hogy üzleti csomag nem lesz?? Én a meglévő Komplett Extrámat turbóznám fel vele, de meghagynám a cégen belüli 0Ft-os hívásokat. Legyen, legyen….pliiiiz….

a sün

kérdésem az lenne, hogy számhordozás esetén kell vmit előre intézni, vagy a szifon vásárlásakor mindent le lehet zsirozi?

sailman

Nekem most a Vodánál 450perc + 0 SMS + 200MB net havi 11.000 Ft, úgyhogy a T-vel jobban járnék. Novemberben lejár a hűségem váltani fogok.

Mégis miért akarnak iPhone-t, akik a net-et nem használnák ki? Anélkül nem több az egész egy érintőképernyős, zenelejátszós telefonnál…

Meggondolandó a 17.000-es csomag is, ha levonom belőle 16GB-os telefonok árkülönbségét, akkor csak 15.300 havonta.

Jhonny

A 10 000-es havidíjat már tudtuk, ezért azon nem bosszankodom, de én emellett el tudtam volna képzelni egy 50-60 000-es árat is, szóval le a kalappal, tényleg jó!

Jhonny

Egyébként én nem nézem azt, hogy összesen mennyit fogok kifizetni nekik. Jó, oké, természetesen én is kiszámoltam és igen, nagy átbaszás, de kissebb pofon, mint most kiperkálni kp-ban ~180 lepedőt. És ez a 400 perc, 2 giga, 200 sms elég sok, tehát ilyen szempontból azért megéri.

Jhonny

Egyébként ebbe a 28 000-be benne van az első havidíj? Tehát slussz-passz cakkum-pakkum ennyiért elvihető?

Stephen Colbertné

Legyen néptelefon! Kár lenne, ha csak egy szűk réteg tudná elérni.

Schmutzig

Ertelmetlen az adatcsomagot osszehasonlitani a jelenlegi elofizetesekkel, az iPhone ui nem hasznalható modemkent (!), interneteleresre csak mint keszulek alkalmas, es oszinten otthon vagy munkahelyen ki fog egy iPodon internetezni PC-n/Mac-en helyett ???

geszhu

Kissé rosszul esik majd kispistáknak, ha ellopják a menő kütyüt 2 hét után, a 10 vagy 17 ezres havidíjat pedig csengetni kell még 24 hónapig. Ebből a szemszögből tényleg részletfizetésre hasonlít, egyébként a csomag tartalma és ára arányosnak mondható.

Dr. Szöszi

Hmm, akit zavar a 10k, nézzen meg pl. egy Nokia N95-öt: kezdésnek 33970.-, aztán 12×5900.-, plusz az előfizetés meg beszéd. Bőségesen messze 10000 felett vagy.

The Hedgehog

Szöszi, megelőztél. Minap egy N95 tulaj szállt vitába velem és pont ezt hoztam neki fel. Holnap az irodában kiváncsi vagyok ha elétolom ezeket a konstrukciókat mivel fog jönni 😀

Mac nekem

Pontosan két év alatt mennyit fizetünk ki?
10000 Ft-os csomag, 8Gb-os készülék: 268000 Ft,
10000 Ft-os csomag, 16Gb-os készülék: 288000 Ft,
17000 Ft-os csomag, 8Gb-os készülék: 408990 Ft,
17000 Ft-os csomag, 16Gb-os készülék: 415000 Ft.

Lehet gondolkodni kinek mi éri meg.

Dr. Szöszi

Mac nekem: 17k-t nem a készülékért, hanem a telefonért ÉS a szolgáltatásért adsz ki ennyit. Ilyen nehezen meg a szövegértés?

kelemenbandi

Ha hitelt veszel fel lakás, vagy kocsi vásárlásra, akkor sem azt nézed, hogy mennyit fizetsz ki a végére. Mert az én olvasatomban ez majdnem ugyanaz. És havi x-ért még fűthetsz is ezerrel.

Röviden ennyi. Töltök még egy pohár bort.

krel

Kedsves Angelday, illetve mások akik infóval rendelkeznek! Ezek az árak mennyire megbízható forrásból valóak? Azért kérdem, mert eddig azért igen sok mellényúlás volt, többek között itt a plastikon is. Köszi

Fudge

1. Hogy lehet beleírni, hogy 1 vagy 2 év alatt ki mennyit fizet ki? Mindenki kifizet most is havi x-et, miért kell azt a telefonhoz csapni?

2. Miért írja be mindenki, hogy ő most mennyiből jön ki NEM iPhone-al? Aki iPhone-t vesz, az nyílván nem elsősorban azért veszi, mert olcsóbban fog kijönni, hanem mert lesz egy iPhone-ja. Nem értem.

IIsti

Szerintem ezek nagyon korrekt árak, és ennyiért és így _nagyon_ megéri a telefon.

Rack

Jó bornak nem kell cégér! Akarom mondani reklám. (ill. dehogynem, de megoldja ezt a közösség)
Figyelik a folyamatot a Tnél is. Azért lesz jó áron a magyar szifon, mert nem terhelik rá a júzerekre a reklám költségeket. Milyen emberi ez a Tééééé! =)

Eszti

én már összekészültem, holnap megyek a mammutba és verek egy nagy sátrat a t-mobile elött 😀

Mac nekem

Dr. Szöszi csak annyit: világos számomra a szöveg és értem is, de amit én írtam azt te szerintem félreértetted. Pontosan úgy szólt, hogy “mennyit fizetünk ki”. Tökmindegy mire, de ez az összeg akkor sem a pénztárcádban lesz a 24. hónap végén. Nem mellesleg én is veszek egy iPhone-t, szóval a hozzászólásom semmiképpen sem negatív akart lenni. Aki így értette, így járt.

Ui.: elismerésem a három gyermekhez én egynél járok. Jó egészséget!

NONO

Én Angliában egy rokonomnál már kipróbáltam internetezésre, és a lényeg, hogy igazán élvezetes vele a net. Talán egyetlen eddigi PDA-n, vagy telefonon nem volt ennyire látványos a mobil internet. Ezért valós alternatívája lehet akár az otthoni gépnek is, annak aki főként internetezésre használta eddig a számítógépét. Így reális az ára…

asbi

no offense, de a fikázók utána számoltak egy akár csak egy picit is, hogy így mennyi az iphone ára összesen? közel sem 268k, ha leszámítod a járulékos dolgokat.. T-hez képest egész korrekt lett, nem tudom minek húzzátok a szátokat..

Malachi

Isti és társai kedvéért bemásolom ide is.

Kiszámoltam a kedvetekért, mennyit fizettem az elmúlt 2 évben a Sony Ericsson K610i telefonomra a T-mobilnál, relax 100-zal valami sms csomaggal, teljesen átlagos, havi kb. 120-200 percnyi beszélgetéssel, net nélkül. Szóval a telefon ára 65000 volt, és 24 hónap alatt kifizettem a beszélgetésekre átlag havi 8000ft mellett 192000-et. Ez összesen 257000 jó magyar forint.
Lehet gondolkodni, a szifon kinek éri meg.

De ez nem “Mac nekem” ellen szól, 🙂 csak a tisztánlátás végett szoroztam ki, hogy elgondolkodjon az, aki sipítozik az áron. Ha sok, nem kell megvenni, ok, ennyi, csönd. De nehogy azt higgye bárki is, hogy csak azért szar, vagy sok, mert NEKI nem éri meg. Van más alternatíva, tessék választani.

Balazs

“Ha hitelt veszel fel lakás, vagy kocsi vásárlásra, akkor sem azt nézed, hogy mennyit fizetsz ki a végére”

Ha teljesen hibbant vagy, akkor biztosan.
Bocs, csak ez feltunoen nagy baromsag volt 🙂

ironyice

Ezek kurva jo arak! En ilyen 100k-ra szamitottam (minimum). Ugyan mar kifizetek a Vodafonnal havi 7200Huf-ot, 100sms + 300percert. Netezni pedig nem tudok. Csak az a hercehurca idegesit, hogy szerozdesbontas, atmenni a T-hez, stb. Nem erdekel! 🙂
Ami idegesit engem is, hogy remelem nem halozaton beluli beszelgetesre ertendo ez a 400 perc.
UFF!

pyro

Ez kicsit ellentmondásos, eleve 28e nem lehet! 199 dollár az semmilyen formában nem lesz európában 28e HUF(erre még nem volt példa idáig más termékeknél sem és az applenél sem). Nem értem ezt hogy tudják beszívni az apple rajongók,. hisz aki ismeri a cég üzletpolitikáját(mondjuk az iphone-nál ez most más) az tudja, hogy direkt egyenlő árak lesznek a minimál tekintetében, felette persze a konstrukció határozza meg. Másrészről az apple mostani üzletpolitikája pont, hogy mindenkit céloz és nem csak azt a szegmenst, aki 10e havi tarifával van. Mindenesetre jó látogatottság növelő post, gratula, ezt a célját elérte…..:)

czuppi

szerintem ingyért adnák akkor is sokalná itt valaki.
Én nem fogok venni, mert már van 2G-és iphoneom és minek váltanék ennyiért:D
Szerintem sok embernek lesz hamarosan, és a csomagoknak a negyedét sem fogják kihasználni. És ezen fog sokat keresni a T nem az Iphone-on.

infectedmann

A második csomag igen csábító.
Már csak az a kérdés milyen hamar kapkodják el az első készletet és, hogy utána mikor lesznek újabb készülékek.

Amúgy állítólag független készülék csak október-november környékén lesz kapható, és allítólag nagy lét fizetettek a friccek az Applenek ezért.

No mindegy. Remélem ha hamar elfogy az első pár száz vagy ezer darab utána hamar lesz utánpótlás. Sajnos csak 27 -e után tudnék beruházni.

petnekiabel

Pyro, szerintem akár stimmelhet is ez az ár. Két dolog miatt nem érdemes az Apple termékek normál árképzéséhez hasonlítani: ahogy leírod, az előfizuval fizeted ki a készülék teljes árát, tehát szinte mindegy, hogy a “készülékár” mennyi, az egy fikció. A másik, hogy az iPodokkal és Macekkel ellentétben az iPhone teljesen más úton jön be Magyarországra, azaz a T-Mobile-on keresztül.

gergoke

“Ha hitelt veszel fel lakás, vagy kocsi vásárlásra, akkor sem azt nézed, hogy mennyit fizetsz ki a végére.”

LOL! Hanem mit? Hogy mennyire jó a bank reklámja, vagy hogy milyen a dekoltázsa az ügyintézőnek?

Komolyan mondom, itthon megéri banknak lenni…

Éljen Magyarország, a felelőtlenül adósodók országa!

😀

Ja, hogy ontopic is legyek. Ha ezek a tényleges csomagárak, akkor én is azt kell, hogy mondjam: Korrekt!

sz

@gergoke: szerintem arra gondolt, hogy a túlnyomó többség kizárólag azt nézi, havonta mennyit kell fizetnie, azzal már nem foglalkozik, hogy hány hónapig.

Éppen ezért gondolom azt, hogy ha a T sokat akarna keresni az iPhone-nal, akkor csinált volna egy bruttó 5 ezer körüli csomagot 3-4 éves hűséggel.

kelemenbandi

OFF

Arra gondolt, hogy mérlegelsz, hogy mi a fontosabb. Mert egy 25 évre felvett lakáshitelt nem 25 évig szeretne fizetni az ember. Hanem néha megéri körbenézni, hogy máshol mi a jobb. 25-re fel, aztán 10 év múlva vissza.

“Éljen Magyarország, a felelőtlenül adósodók országa!”

Nem biztos, hogy felelőtlenség ám ez. Sőt! Néha azt kell nézni, hogy most mennyi van, és ennyi mindig is lesz. Akkor vagy felelőtlen, ha bevállalsz egy nagyobbat, mint belefér.

ON

tms

szerintem ezeknél a havidíjaknál baromi kevés a bennük foglalt adatforgalom, ha pl. összeadom a pannonos összetevőkből (én ott vagyok), ott 10 ezerért már 5 gigányi forgalom is benne lenne a 400 perc mellett… szóval szerintem ez drága, ráadásul a 24 hónapra vetített költségek összességében viccesek (bár valószínűleg sokan csak a havi költségekkel számolnak).

Dr. Szöszi

Mac nekem: így világos, köszi.

Azért az csodálatosan látszik, hogy hatalmas indulatokat kelt az iPhone 🙂

wicket

Azért azt is vegyétek figyelembe, ha 2 évest köttök, hogy alig fogjátok várni, hogy leteljen a 2 év, és lehet már jövőre lecserélnétek a karcos iPhone-otokat egy legeslegújabb 5G-sre 😀
Sok ez a 2 év, ha így szórják ki az okosabbnál okosabb telókat!

suexID

kelemenbandi: Azért fontos megnézni, hogy mennyit fizetsz ki végösszegként a telefonért, mert:

1) Ha ellopják a telefont, ezt akkor is fizetned kell. Illetőleg nem kell, mert biztos fel fogják neked ajánlani, hogy kifizeted a készülék listaára és az akciós ár közti különbözetet, és akkor felfüggesztik az előfizetésedet. (Ja, és ne jöjjön nekem azzal senki, hogy más telefont is ellophatnak, mert tisztában vagyok vele, csak éppen más telefonok nincsenek ennyire összekapcsolva az előfizetéssel)

2) Ha a telefon valami miatt meghibásodik, és az Apple szervízhálózata továbbra is hozza a formáját, akkor ugye huzamosabb ideig nem fogod tudni használni a szolgáltatást. Érdemes végiggondolni, hogy ilyenkor mégis mi lesz? Cseretelefon? Vagy fizeted a havi 10 ropit a vakvilágba?

Fudge

wicket: a hűségnyilatkozat arra vonatkozik, hogy meddig vagy a T-Mobilhoz kötve. A telefont akár már másnap lecserélheted.

Még mindig nem értem. Ki a f*szt érdekel, hogy ki mennyit fizet most ki havonta egy akármilyen telefonnal, ami NEM ÁJFÓN??????

Helme

Egész korrekt az ár.
Sokkal rosszabbra számítottam.
Ezek szerint a T-Mobile a gagyi marketing miatt így kárpótol minket 🙂
Meglátjuk. Hétfő van elvileg jönnie kéne a hivatalos megerősítésnek is.
Már csak azt kéne elérni , hogy venni is tudjunk még az első körben.

suexID

Fudge: ha nem érdekel, esetleg nem kellene olvasni. Lehet másokat meg érdekel, hogy léteznek-e jobb alternatívák.

Fudge

suexID: Azt hogy érdekel-e, csak utána tudom meg, miután elolvastam. 10 hozzászólás között pl. biztosan akad 1, ami érdekel és nem arról szól, hogy az illető mennyit fizet ki mobiltelefonálásra havonta.

Ha mindenkinek ájfónja lenne és úgy hasonlítgatnánk össze ezeket az adatokat, akkor ok. Így viszont felesleges hasonlítgatni szerintem. Max csak annyira, hogy megnézzem, nem fogom a többszörösét fizetni havonta, csak azért mert ájfónom lesz.

gib

az előbb kint voltak nagyjából ugyanezek az árak az iphone.t-mobile.hu/tarifak.php alatt. aztán valamiért le is szedték egyből…

drgen

Üdv
Szerintem nem azon kéne vitázni, kinek mennyire, vagy mennyire nem éri meg. Azt mindenki eldönti maga.
A nagy kérdés szerintem továbbra is az, a 400 perc meg az sms hálozaton belül értendő e, vagy külső hálózatot is lehet hívni. Ha csak hálózaton belüli, akkor tényleg nem nagyon éri meg.

The Hedgehog

drgen: igen, én is erre várom a választ… bár ha a relaxokkal hasonlítom akkor valszeg belföldi összes hálózatra értendő, viszont az szopóka ha csak a T-re nyomatják, ilyen formában már nem éri meg

Sylar

Már levették a jelszavat 😀
Bár sokszor van “Várakozás a …” szöveg a fox-ban.

Sylar

öö amíg megírtam, újra jelszavas lett 😀 Igencsak nagy a munka az oldal mögött 🙂

suexID

Fudge: rendben van, azt megértem, hogy téged nem érdekel, de miből gondolod, hogy másokat sem? Könyörgöm, azért ne legyünk már ennyire önzőek, hogy csak a saját érdekeinket nézzük. Nekem a hideg futkos a hátamon akkor, mikor jönnek a “sátrat verek a T-Mobile előtt” jellegű kommentek, de elfogadom, hogy számára nagy örömet okoz az iPhone érkezése, aztán készen van, továbblapozok. 🙂

Jhonny

Azért azzal ne jöjjön senki, hogy kevés lesz ez a 2 giga… A 2G-s iPhone-nál előfizettem egy havi 100 megás csomagra és napi rendszerességgel netezve a hónap végére talán elfogyott. Na most ezek után a 2 gigát még kényszerből se tudná lenetezni rajta egy hónap alatt senki, vagy nagyon kevés ember. Ne azt nézzétek, hogy gépen mennyi az adatforgalom, mert iPhone-on ez közel sem lesz ennyi.

rgranc

Nem tudom mennyire lehet hivatkozni a tarifaképzést illetően az anyacégre, de a német t-mobile-nál a fentebb hivatkozott árlista szerint a csomagba foglalt ingyenes percek minden belföldi hálózatba érvényesek.
(Bár ott ingyenes hétvégi hálózaton belüli és vezetékesre irányuló beszélgetések is tartoznak az összes tarifacsomaghoz.)

Ja igen, és a német t-mobile hotspotok korlátlan ingyenes használata is benne van a legolcsóbb tarifacsomag kivételével mindegyikben.

Pix

“krel, mely információk voltak tévesek?”

Józsi bazmeg, 4 napja még azt írtad, hogy kis csomag 40 rugó, nagy csomag 60 rugó. Mi ez, ha nem rumour? Miért hinném el a mostani árakat, mikor esetleg pont abból a forrásból jönnek, mint az előzők?
Azért mert az index címlapon is kint vannak? – MUHAHA

Fudge

suexID: rendben, elfogadom. De továbbra sem értem, mire jó ez a fajta összehasonlítás.

Kmate25

Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ha veszek egy iphone 3g-t ilyen tarifákkal, akkor a sim kártyát lehet-e más telóban használni, illetve az iphoneban egy másik t-mobile-os sim kátyát rakni. Tudom, hogy ez más telefonnál nem probléma, de most bizonytalan vagyok. 😀

yzzy

A jó az, hogy van éves előfizetés. Egy 8 GB-os 12 hónapra a kisebb csomaggal 70.000+12*10.000= 190.000 Ft. Egész korrekt.

vordeck

és van 1éves hűségnyilatkozatos változat is. de mire ez a komment kimegy, már hárman beírjátok ugyanezt… 27ezer9 helyett 69ezer9 a 8gigás. hm…

Malachi

Hohó, létező előfizetéssel is választható. Érdekelne vajon akkor mennyibe kerül.

Kmate25

Azt írják a megrendelésnél, hogy visszahívnak a T-sek és majd ők megmondják, mivel én jelenleg pannonos vagyok nem tudtam kipróbálni, de ha valaki kipróbálná azt megköszönném. Még mindig érdekelne, hogy a sim más telókban is működik majd és az iphone is megy-e más sim kártyákkal

Jhonny

Malachi: Mivel már előtte kell kiválasztani az árat és ott nincs külön belépési díj egyik esetben sem, szerintem ugyan annyi, mintha új előfizetéssel kérnéd. Bár ilyenkor még szoktak adni kedvezményt. A lényeg, hogy drágább nem lesz.

Kmate25

Jhonny: ha igazad van az nagyon jó lenne, bár akkor akárki megcsinálhatná, h köt tetszés szerint egy előfizetést a t-hez (amelyik a kedvező számára) és meglévővel veszi meg egy hét után. Mellesleg miért hívnának a T-sek ha mindenkinek ugyan annyi lenne. 🙂

drgen

nem láttam az oldalon számhordozásra lehetőséget
Ezt utólag is lehet, vagy akkor nem tudom neten megrendelni, mert nincs fent számhordozás?

drgen

“Belföldi előfizetőkkel való beszélgetésre”-ez szerintetek mit jelent? csak T-sek hívhatók “ingyen”? mint az sms-nél?
ez így kib*szás 🙁

Kmate25

drgen:
Nem ez azt jelenti, hogy a magyar cégeket lehet hívni vele (Pannon, Voafone, T-mobile).

Péter

Ha rámész a megrendelésre, és van már előfizetésed, akkor választhatod, hogy megtartod az eddigi csomagodat.

Jhonny

Már csak az a kérdés, hogy miért jobb, ha onlájn rendelem meg? Félreteszik? Házhoz hozzák?

The Hedgehog

Ok, megrendeltem, új díjcsomaggal, számom marad. Kinyomtattam a pépört, de most mi a hugy lesz? Mert erre nem kaptam infót? Mit csináljak? Sétáljak be egy T-Pontba és ott infózzam le vagy hívnak? Eh mekkora szar ez így.

Sylar

Jhonny:
“Rendelje meg mihamarabb! Internetes oldalunkon meglévő és új ügyfeleink korlátozott számban előrendelhetik a készüléket, ebben az esetben garantáljuk, hogy az augusztus 22-ei bevezetést követő néhány napban házhoz szállítjuk az iPhone 3G-t.”
Majd csönget a postás 🙂

drgen

és ha nekem más szolgáltatónál van előfizum (hűség már nincs), akkor hogy tudok számhordozni? mert a felületen ilyenről szó sincs.
ha kiválasztok 1 számot (30ast) akkor utólag is tudom számhordoztatni?

Helme

21.-e éjfél MOM Park 🙂
Sajnálom , hogy nem mondtam meg előbb , de nem akartunk bajt.
A Plastik nyomást tud gyakorolni a témobilra , de mi nem (és jobb a békesség) Mindenesetre jöjjetek minél többen.Ha mégis otthon maradnál akkor (ha a T-Mobile támogatni fogja az ötletünket) élőben közvetítjük nektek.
Lesz egy percről-percre rovat ahol mindent megtalálhattok majd. 3 laptoppal 2 fotóssal és egy kamera man-el vonulunk ki.
Szal ha érdekel majd titeket akkor http://iphonehungary.hu
(Sry ha reklámnak veszitek bár ez nem reklám célzatú inkább társadalmi felhívás.)

novertigo

Nincs benne modem funkció… phhhhh….
Majd, ha modemként is műk a szifon, majd akkor.

Kolompár Toncsi

Rák ebbe a témobilba, most hívot vissza valami lógiliszta, hogy nem tudnak küldeni 4 db, csak 3at!Biztos mert már félre tették őket maguknak.Mindig ez a megkülönböztetés,pusztulat belétek.

The Hedgehog

Valakinél info azzal kapcs, h a megrendelés után (számtartás) mi a teendő? Nyilván felkeresnek, de ilyen kevés adattal tuti nem hozza még a postás 🙂

danger

Kivancsi vagyok hany majom irja ma meg be hogy kint vannak az arak es linket is tol…

Zila

Részlet a http://iphone.t-mobile.hu/tarifak.php oldalról:
A lebeszélhető percek felhasználhatóak: Belföldi előfizetőkkel való beszélgetésre

vagyis nem hálózaton belüli hívásokra vonatkozik a 400 perc, csak a magyarországi számokra.

Egyébként meg: teljesen korrekt árak. Már csak azt kéne tudni, hogy a fehérzaj kit választ aztán elballagni AD-hez, vagy a T-hez 😉

Sylar

Fudge: Mi ebben az új? A magyar Tiphone oldalán is ott van! 🙂

Tulfutott alkoholista borzkutya

Nem tudom mit sirtok csirok. Handrisnak igaza van, olcsojanosok vagytok. Ennyiert ajandek ez a fos. Felteve ha 1, webbuzi vagy; vagy 2, villogni akarsz a placcon.

Zila

SealArt: Én úgy értelmezem, hogy nincs benne a MobileMe ára.
“Fontos figyelmeztetés!

A szolgáltatás éves tagsági díj fejében vehető igénybe. Tagságát a csomagban lévő regisztrációs számmal aktiválhatja a következő címen: http://www.me.com/activate. Az aktiválásra a vásárlás dátumától számított 9 hónapon belül kell, hogy sor kerüljön.”

Jhonny

És mostmár a 27 990 helyett 47 970 van ott. Mi a fasz?! 😀

Mylo

Mi a ?:?_?:?:?+:_?!:_?+???????

Az oldalon reggel még 28.000 volt a két év előfizu, kisebbik csomag, most meg már 48000?????????????

suexID

Biztos én nem értem a dolog lényegét, de az hogy van, hogy a 16GB-os és a 8GB-os is egy árban van? Szerintem tuti elbasztak valamit a gépelésnél, nem hiszem el, hogy ekkora lámák legyenek! 😀

Sylar

Elírás!!! 990Ft-os is van! Mennyetek rá a 2éves 4 980 Ft-ra. 😀 Az árak a régiek, csak vki átírta 😀

Jhonny

Most visszajött a 28 000, valamelyik viccesfiú szórakozik.

drgen

ha most mindenki megrendeli neten a T-től, és 6000 darabot kaptak, mi marad a boltoknak?
vagy a netes rendelés csak előrendelés?

Jhonny

drgen: Nem hiszem, hogy délelőtt óta 6000 darabot megrendeltek volna a neten. Ki is volt írva, hogy korlátozott számban rendelhető. Félreértés ne essék, lehet, hogy megrendeltek volna 6000 darabot, de azért korlátozták le, mert akkor mi maradna péntekre? Mindenki menne nagy lelkesen és bejelentenék, hogy bocs, elfogyott?! 😀

The Hedgehog

Szerintem meg pontosítottak a gombfeliratokon. Ugyanis először MEGRENDELEM volt, most pedig REGISZTRÁLOK. A kettő mögött ugyanazok az action-ök és lépések várnak. Csupán annyi változott, hogy most már kiírták, hogy a munkatárs felkeres az ajánlattal kapcsolatban (számtartásnál is).

Sylar

Azért lett “REGISZTRÁLOK” mert elfogyott az előrendelhető 8GB-os verzió 🙂 Már csak 16GB-os van 🙂

Malachi

Az első pillanatban is a telefonos megkeresést ajánlotta fel, amikor még megrendelem volt a szöveg, legalábbis a régi tarifacsomag választásnál. 1-2 százat talán félretettek a netes rendelésre, nem hiszem, hogy többet, valaminek az üzletekben is maradnia kell. Már ha igaz a 6000-es darabszám.

Sylar

A megrendelt készülékeket a posta szállítja, vagy futár cég?

The Hedgehog

Aham, akkor benéztem igaz. Lényeg. Én a nyomtatott papíros szerint ma 11:29-kor megrendeltem. Platina kártya origo szerint előnyt jelent…

Csupán az a kérdés, hogy most, hogy jutok a készülékhez? Értesítenek? Vagy hozná a postás (ez kicsit eh)?

suexID

The Hedgehog: Könyörgöm, ne kérdezgesd már folyton, nyugika nem fogsz iPhone nélkül maradni! 🙂 Oda van írva a megrendelés végén, hogy kollégánk telefonon megkeresi önt egy személyreszabott árajánlattal! 🙂

pack20

azt remélem, hogy 2.1-es frissítésben lesz már magyar szótár, hogy gépelni is lehessen majd :S
vagy szótár kikapcs vagy vmi.

az mikortól lesz egyébként(2.1) ?

The Hedgehog

suexID: Csakhogy megrendeléskor nem volt odaírva 🙂 És nem tudom te hogy vagy ezzel, de szeretem ha egy drága kütyü megvásárlása esetén tájékoztatva vagyok mindenről.

The Hedgehog

Sylar: Kösz az infót. Bár egy kicsit para, hogy ilyenkor az ember ha nincs otthon akkor bukta. Mert pl én dolgozom, a megadott telefonszámhoz meg természetesen a lakcímem van megadva. Regelve a webshopban nem vagyok, a rendelésem ergo nem tudom követni. A 1430-as számon meg lófing sincs nemhogy webshopos ügyintézés.

Nem jó ez így. És természetes, hogy para van, mert csak 😀

The Hedgehog

Na közben ügyfélszolgálattal beszéltem. Pár infó, biztos sokakat érdekel:

A beérkezett megrendeléseket feldolgozzák és a munkatársak az elkövetkező napokban felkeresnek mindenkit adat- és szállítási időpont egyeztetés miatt (először a platinakártyás ügyfeleket). Az ügyintéző csajszi szerint ma már a sokadik hívójuk vagyok ezzel kapcsolatban és sok embernél voltak gondok a netes rendeléssel…

No ennyi. Lelövöm magam.

resi

Mivel platinás ügyfél vagyok, remélem, hogy tényleg hívnak a napokban a rendelés kapcsán. Amint van infóm (platinásként) jelzem itt is.

kék madár

1 hete elhagytam a palmomat, azota ujra a telefonalasra tervezett telefonalasra alkalmas flip-phone-ommal beszelek. Nincs benazas az erintokepernyon, benezas, hogy nem hallom amit mondanak, vagy engem nem hallanak, ez az iPhone – mint telefon – egy sznob baromsag.

sz

@kék madár: no offense, de szerintem a bénázás oka te magad vagy; elég sokan boldogulunk bénázás és “nemhallás” nélkül.

Remegő kezűeknek, beszédhibásoknak és halláskárosultaknak valóban rossz választás 😉

kék madár

sz lehet vele telefonalni, szankoval is lehet szenet lapatolni, csak flip-phone-nal sokkal konnyebb. Te ezt ugyse vallanad be annyira sznob vagy. Apple marketing rajtad mukodik.

Eszti

Srácok egy kérdés felmerült bennem, ugye van ez a 400 perc lebeszélhető dolog….ez úgy müködik hogy ez a 400 perc mittudomén 10 ft/perc tarifával ketyeg, és ha túllépjük a 400 percet akkor már 30 ft/perc lesz a tarifa? vagy én vagyok betépve és csak rágom magam ezen feleslegesen, mert a 400 perc “ingyen” lebeszélhető?

The Hedgehog

Egyébként aki ezt csak a telefonálásért és a villogásért veszi az tényleg egy sznob.

Én azért mert kihasználom a képességeit. PDA-ból meg még nem találtam olyat ami méretben és szoftverben nem akaszt ki…

sz

@kék madár: miért ne vállalnám? Nekem mindig alsókategóriás Nokiám volt az iPhone előtt, mert nem akartam a telefonnal zenét hallgatni meg netezni.

Ha azt írod, hogy szerinted az Apple/iPhone sznob, akkor az egy vélemény. Viszont ezt megpróbálod alátámasztani azzal, hogy szar az érintőképernyő és nem hallod azt, akivel beszélsz.

@Eszti: szerintem világos. Az első 400 percért nem fizetsz semmit, azt a havi díj tartalmazza.

Fudge

Eszti: Ha 400 percet, vagy kevesebbet beszélsz, akkor fizeted a fix havi díjat. Ezen felül számláz csak a T.

adriankoooo

A mai napon elérhetővé váltak a Csehországi árak.
A CZ árak a következőképp alakulnak:

4 speciálisan a iPhonera kihegyezett csomag van (M, L, XL, XXL), a legolcsóbb csomag havidija 600 Kč (24,62€), a legdrágább XXL csomag 4 050 Kč (166,17€). Az iPhone a drágább csomagokban 1Kč-től vihető. Az összes szifon csomagra jellemző a korlátlan adatforgalom és a szolgáltató ingyenes Wifi hotspotjai. A csomagok csupán a szabad SMS, valamint a szabad percekben változnak (jellemzően korlátlan percek vannak a saját hálózatra már a legolcsóbb csomagban is, csak a más hálózatba való hivás percek vannak megkötve (80min az emlitett legolcsóbb csomagban), de ahogy egyre drágább csomagot választunk jellemző, hogy minden, mindenhova korlátlan).

Ezenkivül hagyományos csomagokban is meg lehet vásárolni, de ezekben nincs korlátlan adatforgalom. Meg lehet vásárolni FÜGGETLENÜL is. Az árak: iPhone 3G 8GB 11 995 Kč (492,13€), 16GB iPhone 14 095 Kč (578,27€). És ezt akár egy baráti sörözés ürügyével is megtehetjük, kimegyünk és bemondjuk a szőke göndör hajú O2-es kislánynak: áhoj, jeden Iphone prosim…

(esetleg egy előzetes egyeztetés alapján (az üzlettel is) akinek kéne iPhone kimehetnénk, és megvennénk magunknak).

pack20

aki leszarja a sznob telefonokat, az ossza az eszet olyan fórumon, ahol szénlapátolós szánkóról, meg flip-flop telóról beszélgetnek…

Eszti

ok énis igy gondoltam, csak egyik ismim bogarat tett a fülembe, de holnap jól beolvasok neki:))))))

CharlieBrown

kis technikai info a telefonon netezéshez: publikus APN-ek (wnw apn fix, imho ehhez is hasonló lesz a helyzet) rá vannak jó eséllyel egy olyan gépre vezetve, amelyik adott telefontípusra optimalizálják a tartalmat, képet kicsinyítik, oldalt megnyesik, így jóval kevesebb adat indukálódik, ergo kevesebbet “fogyaszt” az ember.
Kúl.

csak mint érdekességet jegyeztem meg, hogy ne 1:1 aránnyal számoljatok telefonon böngészés közben, over the air 😉

kék madár

pack20
Koszonom apu, hogy megmondtad, hol forumozhatok, most megyek fogat mosni

Dewla

Én megyek a Momba csütörtök este. Kiváncsi vagyok mi lesz ott. 16 gigás feketére pályázok.

Sylar

Vki felhívná a T-t és megkérdezné hogy mikor lesz független? 🙂

infectedmann

De jó volt olvasni, hogy kb. 20 -an egymás után elmondták azt, hogy megy a T ifone -os oldala.

Amúgy kíváncsi, hogy nekünk mennyit kell majd várni miután kifosztották az első készletet ami szerintem közel sincs 6000db mint ahogy azt a beszmac állította korábban. Remélem nem kell novemberig várnunk.

Sylar: Több ismerősöm is besztélt ma személyesen és telefonon is a T-Mobile -al, de egyik munkatársuk sem tudta mi az az iPhone és, hogy ők ezt péntektől árusítani fogják 😀
Amúgy a vodasok többet tudnak a szifonról mint T -sek 😀

idéztet:
“én ma rögtön felhítam az ügyfélszolgálatot hogy akkor este számhordozással fogok-e kapni iPhone-t, azt se tudta ő se hogy ők árulni fogják:)
aztán hívtam a Vodát a számhordozásról,s a gyerek egyből tudta hogy pénteken a momban :D”

anonim

ki a banatos banyaszbeka olvas el ennyi velemenyt/kommentet? 😀

thingol

gyors kérdés: ha itthon az iphone angol menüs lesz (és az lesz), akkor jailbreakelni kell, hogy eltűnjön az autocomplete? az nagyon odatenne.

CharlieBrown

AD: ha itthon leszel, és szerzel kamerát, megpróbálok az üvegajtó másik felére intézni helyet, hogy onnan közvetíthess 😉

Malachi

thingol, ahogy mondod. Ezért és pl. megvárom a magyart.

Fudge

Haverom üzletvezető az egyik legnagyobb forgalmú T-pontban. Ő oktatta a csapatnak az iPhone-al kapcsolatos dolgokat. Mikor élesedett a T oldala felhívtam, azt sem tudta, hogy létezik az oldal és az árakról sem tudott semmit. Ennyit a T belső kommunikációjáról.

Helme

Fudge: Szegeden is volt oktatás.
Azt hallottam , hogy nagyon kedvesek voltak meg minden , de pl az egyik szerkesztő kollégám többet tudott mint az előadó 🙂

Egyébként a MOM Parkban lehet majd aludni a vidékieknek.
Lesz egy elkülönített rész amit a T-Mobile úgy fog kialakítani.

Helme

Egyébként mi is megyünk a MOM Parkba.
Elég kevés lesz a hely , mert egy részen leszünk mi a sajtósok (elvileg itt kell berendezni mindent) meg lesz egy VIP-rész. Kíváncsi leszek , hogy Winkler János ott lesz-e vagy ő otthon nyomogatja-e már 🙂
Tényleg arra leszek kíváncsi , hogy hány darabot visznek oda.
Szerintem minimum az ott levők 50%-ka tud majd venni hogy a feldühödött másik 50%-ot féken tartsa 😀

Muhadnagy

Helme azt véletlenül nemtudod, hogy ez egész éjszakás móka lesz? mert lehet csak 4-5 környékén érnék a mom parkba 🙁

Helme

Hát szerintem addig nem fog tartani.
De pill mindjárt megnézem ,mert kaptunk vmi tájékoztatót.
Nah megnéztem.
Elvileg nem lesz egész éjszakás móka mivel másnap a boltok nyitnak. Szerintem olyan 3 órig fog tartani max fél 4-ig.
Ugye azt kell tudni h 22:00-kor kezdődik kinn a szabadban és ott sorszámokat kezdenek majd el osztani. Éjfélkor engedik be az embereket.
Amíg el nem fogy az összes készülék (csak tippelni tudnék , hogy hány darab lesz) addig biztos jó lesz a hangulat

gib

kár hogy kimaradok ebből a hepajból, de hát inkább irány az isztria olasz iphone-al 🙂

már csak azt várom, hogy a pannon is kijöjjön vmi normális adatcsomaggal lehetőleg már aug.26-án. (eddig akciózzák a mostani telefon előfizetéssel nem rendelhető 500mb-os csomagjukat.. tehát vagy 100mb, vagy 5G. any*d.)

Helme

Nah most hívtak a rendezők.

1-2-ig fog tartani és az újságíróknak nem tesznek félre 🙁
Másnap reggel állhatok sorba
Szabad kötetlen buli lesz. Ha nem akarsz vásárolni akkor is gyere el max hallgatsz egy kis zenét 🙂

IIsti

Helme: Winklernek már szvsz régóta van… (teljesen oda van érte)

jamie

adriankoooo!

Ha így van, hogy függetlenül is lehet kapni, akkor egy prágai hétvégés sörözéssel együtt szívesen beneveznék egy túrára. 🙂

Melchiades

Kicsit off leszek.
Engem érdekelne, hogy ha saját eredeti cd-met másolom az iTunes-ba és onnan a zenét az iPhonra, akkor is megjelenik-e a “cover flow-ban” a borító, vagy csak az, amelyiket az Music Store-ban vásárolok (vagyis én nem, mert árban közelít a bolti árhoz).

Melchiades

Köszi angelday, de ez azért szívás, mert a vásárlás ellen szóló érveim folyton apadnak, így a végén az elnyomhatatlan belső késztetés miatt kénytelen leszek venni én is egy iPhone-t.

Dr. Szöszi

India:

We are delighted to announce that the iPhone 3G will be available in India from August 22, 2008
It will be available in 8GB & 16GB models, priced at Rs 31,000 and Rs 36,100 respectively.

1 INR = 3.6 HUF !

Eszti

nemtudom ti hogy vagytok vele, de én már megörültem teljesen 🙂
Iphone 3G-t akarok nagyon gyorsaaaaaaaaaaaaaaaaaaan 😀

Sylar

Amúgy most vettem észre hogy milyen közel van 22 20-hoz 😀
Mi lett volna ha 20.-án lenne a kezdés? Itt akkor csak 21.-én lenne?

Fudge

Kérdés: szerintetek hova érdemes aktiválni? US storeba, vagy a magyarba? Nekem már van egy US store accountom, használjam azt, vagy csináljak egy újat a magyarba?

Az árakon, illetve a törvényességen kívül azt lenne jó tudni, mik azok a fontosabb alkalmazások, amik pl csak a US storeban vannak, vagy amik ott nincsenek de itt vannak esetleg…

Stephen Colbertné

Melchiades, ha nincs iTunes accountod, vagy ha nincsen meg nekik a CD borító (pl magyar CD-k), jelöld ki az album bármelyik számát, a properties-ben megtalálod azt a mezőt ahova be tudod másolni a borító képét, ezt ezután az album összes számához hozzá fogja rendelni. Google Images nagyon sok borítót megtalál, vagy amazon.com-nak is meg vannak jó felbontásban lemezborítók.

Szövegeket is be lehet így a zene fájlok TAAG-jeibe másolni, az iPhone azt is meg tudja jeleníteni! Aki telefonokat megapixel és akku kapacítás alapján ítél meg, az ilyen apró, de gyönyörű dolgokról lemarad.

Mac-re van egy fantasztikusan jó Widget, ami az éppen lejátszott iTunes zene szövegét megkeresi az interneten, automatikusan bemásolja az iTunes fájlokba. Ez album borítót is tud ugyanígy megkeresni, ha nincs iTunes accountod. Végigtekertem vele az összes albumomat, hamar teletöltöttem őket szövegekkel.

Itt található: http://blog.livedoor.jp/widget236/

iPhone mindent visz!

wdfp

Akit érint: 8GB-os változatot 2év hűség aláírással jelenlegi Kaméleon előfizetés mellé 87e -ért ajánlottak az előbb telefonon.Üdv.

Stephen Colbertné

Kérem ne tessék izgulni a Magyar szótár miatt, kikapcsolható lesz az Angol helyesírás ellenőrzés úgy, hogy a preferenciákban Magyar billentyűzetet állítasz be. Apple és T-Mobil is tudja, hogy enélkül használhatatlan a szövegbevitel, meg lesz oldva 2.1-ben.

TMH-s ismerősöm mondta, hogy a 2.1-et a 22-én tervezték kihozni, de késnek vele néhány hetet a 2.0.2-vel kapcsolatos bug fix-ek miatt.

Krizso

Engem is most hívtak vissza, sajnos semmilyen eddigi kedvezményt nem lehet az iphone-hoz kérni, és az ikon csomagokat se lehet kiegészíteni családbarát kedvezménnyel például, pedig én szerettem volna. Lehetnének kicsit rugalmasabbak.

dudi

nagyon kósza ábránd, hogy nem netes rendeléssel (mert ugye azok a készletek elfogytak) szeptember elején a boltban hozzájusson az ember egy ilyen kütyühöz ?

CharlieBrown

na engem most hívtak vissza. első körben fehér 16ost kértem, módosítottam 8asra. NEM HISZEM EL: 28ért elhozhatom a mostani csomagommal, és nem kell havi 10 vagy 17et fizetni!!!

rákérdeztem 5ször, mindig azt válaszolta, hogy DE IGEN.

na most légy okos domokos!
holnap elvileg hozzák 😀

Sylar

resi: hogyan rakod fel a beszámolókat? mobil net? vodás net? 😀 vagy adtak egy téset? 🙂

Sylar

Legalább T-s? 🙂 Amúgy ha kérsz tőllük inni, még nem adnak? Azért megérdemelnének a közvetítők 🙂

Krizso

CharlieBrown
Azt tuti benézte a nő! Kiváncsi vagyok majd tényleg igaz-e ez, mindenképp írd majd ide be légyszi mi lett.
Merthogy én platinakártyás vagyok, és mégis 87000Ft-ot mondott, ha meg akarom tartani az ECo díjcsomagomat.
Te milyen díjcsomagban vagy? És van valamilyen net csomagod? Lehet ott a megoldás, mert az eco csak havi 1700Ft, lehet ezért mondanak 87000Ftot.

CharlieBrown

én TMH dolgozói társkártya díjcsomagban vagyok 😉
havi 2600. télen, nyáron. hóban, fagyban, napsütésben.

CharlieBrown

@ resi
2008. Aug. 21. @ 4:21 pm

mikor adtam le? nem tudom igazán… amikor melóban volt egy szusszanásnyi időm. 😀

CharlieBrown

NNNA. Megint felhívtam T. kollegát.
Megint megkérdeztem. 18:40:

-létezik, hogy a 8GB modell nekem 27.990.-?
-Neeem. Mert az csak az ikonnal.
-De mondom nekem **** díjcsomagom van, a dolgozói mellé.
-JA TÉÉÉNYLEG! Akkor ez ennyi lesz összesen.
-BIZTOS? Semmi törlesztő, semmi plusz díj havonta?
-Biztos. Ennyi a vége.
-Köszönöm szépen, viszonthallásra.

Ennyi az én rövidke történetem…

klarky

Három blogon figyelem az eseményeket, és úgy látom itt nem lesz élet halál harc. Nem hülyék ezek a T-sek, tudták, hogy ezért az érdeklődésért felesleges elmarketingelni több 10 milliót.

Nem akarok kárörvendőnek tünni, de ez eddig cumi…

Muhadnagy

Halihó!

Én voltam a szerencsés 80. aki a kezében szorongathat egy 16 gigás feketét :))

3 és fél órámba került a várakozás 🙂

Melchiades

Muhadnagy, egy kérdés: magyar billentyűzet van?sms-megy rendesen?

Muhadnagy

nincs magyar billentyűzet, sms írásnál csak 1-2 szónál probálja kiegészíteni, szóval annyira nem gáz, mindemellett mindig felajánlja a helyettesítendő szót, de van mellette egy kis x melyre rányomsz és írod tovább a szöveget

hahó

Romániában is 22-e éjféltől indult a Szifon-forgalmazás, az exkluzív díler az Orange.

Ami nagy különbség, hogy itt kártyás ügyfelek is vehetik, a 8 gigásat 519 euróért, a 16-osat 609-ért. Kártyafüggetlenítést is lehet kérni, ennek a felára 100 euró, de a cég garanciát vállal érte. (Tény, hogy Olaszországból még mindig olcsóbb, de kérdés, kapható-e)

http://tech.transindex.ro/?cikk=7945

Melchiades

Hihetetlen, hogy olyan telefont árulnak magyar szolgáltatónál, ami nem kezeli a magyar ékezeteket. Biztos nagyon bonyolult lenne megoldani, gondolom fél órás munka lenne az Apple-nél a probléma orvoslása.

Ja, hogy nekik ez nem probléma. Anyátok!

Biztos sokan vannak olyanok akiket nem izgat, hogy ekezet nelkul kuldik el mondandojukat, de Magyarországon élünk és ezt
tisztelnie kellene annak a gyártónak, aki idehozza a termékét.
Gondolom, a németeknél az umlautot nem spórolták ki. Parasztoknak jó lesz így is.

Majd veszek iPhont-t, ha egyszer kijön valami szoftverfrissítés erre a hiányosságra, addig marad a w800.

GIO

Nah ma elintéztem mindent a T-mobile-val és kedden hozzák a telót! kicsit későn kapom meg, de megéri rá várni remélem 🙂

Muhadnagy

Melchiades elnézésedet kell hogy kérjem, de a telefon kezeli az ékezetes betűket is, csak hogy ezt kiderítsem nekem szükségem volt a teló leírására, most tanulmányozom 1000L, szóval vannak benne ékezetes betűk is 🙂

pack20

Hi!
Az én kis story-m:
Az online rendelhetőség első napja:
Megrendeltem a telót. Vártam a hívást, korábban jött, mint gondoltam. Az ügyfélszolgálatos nőci péntekre ígérte a szállítást. Faszán letiztáztam a címet. Hapy end.
Szállítás napja aug 22.
Csörög a telefon. Futár az. A ház előtt van, menjek. Robogok, mint az őrült, pénz tárca lifeg a kezemben. Ház előtt egy lélek se, pláne nem egy elég feltűnő piros-sárga futárautó. Visszahívom, hogy hol van. Kb. 150 km-rel odébb a lakhelyemen. OKÉ, szállítást ígér hétfőre, átirányítva. Valószínűleg a kedves T-ügyfélszolg csaj nem adta meg a száll. címet, csak a számlázási címet. Bár kurvára nem érdekel ki baszta el.
THX.(megj. új szállítás már új címre, hét közben máshol vagyok)
Szállítás napja(?) aug 25.
Reggel első telefonálóként zargatom a DHL ügyféltelefonszámát, ahol a rendkívül kellemes hangú hölgy szerint a mai napon a telefon kiszállításra kerül munkaidőben. (Ez akár hogyan is nézzük, azt jelenti, hogy reggel 8 és du.4 között.)
Fél 6 környékén…. “megejtek egy telefont, hogy mikor jön ez a szerencséten, mivel 8-ig van szállítás” (8:00-tól 20:00-ig van szállítás a T-mobil szerint a DHL-nél)
Egy másik sokkal kevésbe, de még mindig szép hangú hölgy közli, “ÓÓÓ, látom ám a rendszerben. Holnap megy, a futárok későn kapták meg az árut.” 😐
Hát elsírtam a nőnek a szitut, dehát csodát ő sem tesz, a vas már pihen vmi polcon vmi raktárban. Remek.
Futárszolgálat. Pontos időben és helyen. Eddig egyik sem jött össze. Elég gáz. Én meg lóbálom, amig megtalálnak.
Rettegve várom a holnapi folytatást.

pack20

Ezt màr szerencsére a szifonról írom… De nem jött meg a teló kedden sem. Azt hittem Csak viccelnek. Jò sok veszekedès utàn szerdàn a munkahelyemen 8 hívàs ès 4napos kèsès,valamint a szàllítàsra tett 4 ígèret utàn kèzhez vetten a kis aranyost. Elèg szègyen lehetne ez a sztori a DHL-nek, de sajnos leszarjàk.”elnèzèsèt kèrjük…” , ehhez tènyleg èrtenek. 🙂

Berge

Ezzel a 268800 Ft-os árral, csak annyi a probléma, hogy az apple oldalán 199 dollártól indul a telefon ára.

http://www.apple.com/iphone/buy/

Amit ha 200 forintos dollár árfolyammal számolok, akkor nem éri el a 40.000 Ft-ot.
Ennyit a szokásos nagy magyar lehúzási akcióról. Szánalmas.

kiss ferenc

sziasztok igy kőrülbelül menyibe kerülhetnek ezek az ipohdok énis most akarok venni egyet az osztálytársamnak is van megtezstet lehett hogy veszek csak nem tok árakat

na sziasztok

Devilke

Jah télleg mennyibe kerül egy ien teló? elég jófajta.

csővi