Plastik media hirdetések – 2008. szeptember-december

A Plastik media hirdetési program újszerű megközelítése volt Magyarországon a hazai mikro-blog tartalom értékesítésének. Egyszemélyes sales figuraként meghirdettem a programot, melynek részeként bárki vásárolhatott jogot arra, hogy egyetlen exkluzív bannert elhelyezzen a fejlécben / oldalhasábban.

A meghirdetést követően három nap alatt elfogytak a helyek 2008. szeptember 1-ig. Eredetileg azt tűztem ki célul, hogy augusztusban (ebben a hónapban) csinálok egy újabb drive-ot. Sajnálattal kell közölnöm, hogy nem lesz új program kiírás, mert formális meghirdetés nélkül, direkt foglalásban elment az összes hely 2008. december 31-ig.

A Plastikon futott hirdetések egészen addig a pontig, míg létezik a blog, megtekinthetők lesznek a plastik.hu/hirdetok oldalon.

Köszönöm mégegyszer minden hirdetőnek a támogatást, az olvasóknak pedig az organikus fejlődést, bíztató szavakat, a sok kritikát (és időnkénti cinizmust), mely megkeményített, úgy érzem, erősebbé tett az évek során.

Egy fantasztikus korban élünk.

14 hozzászólás

klarky

“…mely megkeményített, úgy érzem, erősebbé tett az évek során….”

Azt hiszem ez a legfontosabb.

Ami nem öl meg, az megerősít, szokták mondani!

Előre, a végtelenbe és tovább! 8-)))

Adi

Nem lehetne, hogy az ilyen pinapóker.hu-jellegű hirdetők észhez térjenek és ne nézzék már hülyének a t. olvasóközönséget? Áj mín, kámán, olyan sok Pubertásos Pistike olvas, aki a vetkőzőpókerre gerjed?

ono

Biztató szavakat. Nem bÍztató szavakat.

Egyébként meg iphone helyett vegyen mindenki ono-sendai cyberdecket. 🙂

alternaiv

Józsi, ne bassz. Az indexen már kint a beszámoló az iPhone premierről, itt meg egy szó sincs? 😉

Tényleg érdekelne a véleményed, csak azért írom.

root33

angelday, tegnap 19 óra körül láthattalak futni a Kelenhegyi úton?