Kislányok

Hétvégén a nagytakarítás közben találtunk egy nagyobb adag levelet, amit az asszony és korabeli barátnői leveleztek egymás közt. Beszkenneltem az elsőt, ami a kezem ügyébe akadt. Ebben nincsen senkire vonatkozóan semmi “gáz”, lévén azt sem tudjuk már pontosan, ki írta. Egyszóval, ha arra a kérdésre keressük a választ, hogy 13 éves forma lányok miről levelezgetnek egymás közt — hát erről:

Kíváncsi lennék, hogy megy ez manapság. Egyáltalán: írnak-e még egymásnak, vagy ma már csak a szkájp, az iviv, meg a cset. Generation szerelmes vok.

23 hozzászólás

masina

“de csak neked mondom el” – ha ezt tudta volna hogy Józsi előtt nem lehet titkolózni xD…

_alesi_

Aranyos az a hatásszünet a megjött után. Szinte látom magam előtt a dramatic chipmunkot.

Amúgy bocs, hogy átváltottam egy másik oldalra, míg ezt a postot olvastam, de közben rájöttem, hogy az nem az igazi.

IIsti

Ezek az élet nagy dolgai kislányszemmel (legalábbis gondolom én.)
8 hónappal ezelőtt még vigyorogtam az ilyesmiken, és örültem, hogy nincs lányom. Most már nem vigyoroghatok, mert három hét múlva már lesz. 🙂

gigi

Helyes válaszok:
a. úúúú de jó neked…
b. úúúú neked még csak most? Nekem már tavaly április 17-én
😀

_alesi_

Józsi, egy 13 éves kislánynak az emócionális rész a fontos, hogy örüljön-e, nem pedig a technikai és/vagy social networking része.

ironyice

🙂 Plastik Media R0kz!!! Azert 1 oldalban igy leirni szinte a semmit, ez jo. Szerintem a mai lanyok inkabb arrol, hogy ki milyen gyogyszert szed ? Lehet ez inkabb a 14-15 evesekre igaz, de sajnos minden szinten mentek lejjebb a korosztalyok.

freak

Jozsi, ha erdekel a tema akkor privi pont hu (tini iwiw). En havonta egyszer meglatogatom es ledobbenek, ez ilyen mazochista ize nalam. Annyi anyag van ott, hogy a szociologusoknak egy eletre eleg munkat ad.

vidacsm

@ironyice: Azért adjunk hálát, hogy bogyót szednek..

Nekem egy német kislánnyal kellett leveleznem mikor kicsi voltam, de számára nem volt egyértelmű, hogy a Misi az fiú név, és megszakította a levelezést mikor kiderült.
Összetörte a lelkem

phaidros

A levelet olvasva jutott eszembe: ismeritek azt az érzést, hogy van mondanivaló, tök folyamatosan jönnek a jobbnál jobb ötletek, és amikor írni kéne, akkor a rendszerezés megöli a témát? És a végén maga a mondanivaló arra silányul, ami megjeleni a toll végén?

Gondolatdiktafon kéne. 🙂

The Hedgehog

Mai beszélgetés 13 éves lányok között:

– Neked már megjött?
– Nekem? Még nem, de a pasim szerint annál jobb…

Szindbad

LOL. 🙂
Az megvan, hogy ha probalod visszatartani a rohogest, amikor probal kitorni beloled, es felig sikerul is, akkor az oromerzet sokkal nagyobb, minha csak egy sima rohoges torne ki beloled? Ez csak most tudatosult bennem.

A Dramatic Chipmunk se semmi 🙂 http://www.collegehumor.com/video:1764124/

eFi

Szerintem az kifejezetten jó, ha egy írás csapong – még akkor is, ha ettől nehezebben emészted. Legalább őszinte.
Fátter meg nagyon tudja, hogy kell mosolyt kihúzni az emberből a ronda borús napokon is. Plastik 4eva!

deKata

úúú, én anno hány ilyen levelet írtam/kaptam! 🙂 és mennyire jó érzés volt kinyitni a postaládát, meg megnézni a másik levélpapírját és új, szagos (málna-eper) tollának nyomát.

hüpp 🙂

pro

Kínoz a kérdés, hogy miért a unicode kategóriában íródott ez a mű. 🙂

dpspeti

Emlékszem, amikor azért vettem meg az IM (gyk. Ifjusagi Magazin)-et, hogy a levelezotarsat keres rovatban mazsolazgatva ismerkedjek 🙂 Kiirtam pár lány cimét, akiknek a bemutatkozása szimpatikus volt, és leveleztunk. Vagy epp a teletexten volt egy oldal, ahol jo sok ismerkedni vágyo lány cimmel volt. Sok levelváltásom volt 🙂 Es vicces most őket megnézni iwiwen, hogy kikkel mi lett… akkoriban még nem volt se internet se mobil…milyen izgalmas volt várni a levelet… manapság nem is tudom, hogy kik irnak levelet… talán az idosebbek max… régi szep idok…

dpspeti

Jah es ez tipikus “szoveg” volt anno, hogy bocs, hogy más tollal folytatom 😀 Ez olyan csajos volt 🙂 Meg, hogy sokakkal levelezel? hol nyaraltal? Melyik a kedvenc egyuttesed? Szereted a BMX kerekpart? :)))

erdojaro

freak, köszi a privi.hu-t.
Ez tényleg felér egy korbácsolással, úgy lelkileg.
Bazzeg, az én időmben…

Zeusz

Megvan valahol a szerelmes levél, amit másodikos koromban kaptam Rick Zsófitól. Elsős füzetlapra írta (amin rajtavannak az íráshoz szükséges méretsegédvonalak), ehte gyöngybetűkkel. Pont úgy írt, ahogy Teca néni tanította.

Azt írta, hogy – idézem – “veled fogok megházasodni.” Néha eszembejut, hogy az orra alá kéne dörgölni így huszonpár év távlatából, hogy rajta, baszki, akkor hol egy anyakönyvvezető.