Újabb magyar iTunes gift card bolt

update 20090615: a lenti bolt meg is szűnt, helyette használjátok az idealer.hu-t

Kedves emberek! Az itunesgift.tk oldallal kapcsolatban megoszlanak a vélemények azt illetően, hogy érdemes-e igénybe venni a szolgáltatást. Tudni kell, hogy a manuális autorizáció miatt nem azonnal történnek a dolgok, illetve nem mindig működnek a kódok (tapasztalat), de egyszer csak helyre billen minden. Tudni kell még azt is, hogy az itunesgift.tk oldal frame-be hívja be a PayPal fizető oldalát, így úgy tűnik, mintha forge-olt site-ot néznénk. Aki bizonytalan ezzel kapcsolatosan, ne használja az oldalt, vagy nézze meg a frame forrását, esetleg vásárlás után változtassa meg a jelszavát. A Plastik media a korrekt tájékoztatás miatt írja le ezeket az információkat, semmiféle anyagi érdekeltsége nincs ezekhez a szolgáltatásokhoz.

Kevés az online iTS creditje? Vásároljon Ön hozzá még!

Megjelent a látómezőben egy dedikáltan gift card magyar bolt: itunesgift.tk Korábbi leírásunkhoz kapcsolhatóan most elvégzünk egy 50 dolláros vásárlást PayPal-en keresztül. Elég egyértelmű, de le is dokumentáljuk valamilyen szinten:

Válasszuk ki az összeget. Az 50 dolláros jelen pillanatban 7800 forintba kerül (ez 156 forintos árfolyam). Ha megvan, újra feljön egy választó kép, azon is nyomjuk meg ugyanazt értelemszerűen. A következő képernyő már a PayPal oldalára visz, ahol be kell jelentkeznünk. Bejelentkezés után át kell nézni a fizetésre vonatkozó információkat, amivel ha elégedettek vagyunk, megnyomhatjuk a “Pay” gombot. A végén kapunk egy bizonylatot:

Illetve egy emailt a PayPal.com-tól, hogy mit vásároltunk (innen lehet látni, hogy nem kamu az egész — én voltam a kísérleti nyúl). Jól látható, hogy a seller mobiltelefonszáma is ott van, én ezt még nem hívtam fel. Kis idő elteltével emailben érkezik a kód. Én vasárnap reggel 8 órakor adtam fel a pénzt, a kódot este 10-kor kaptam meg, ami 14 órás időtartamnak felel meg.

A kódot a szokásos módon az iTS store címlapján levő “Redeem” linkkel tudjuk élesíteni. Happy shopping!

PS: az összegből megvásároltam pl a Force Unleashed-et szifonra. Nem találom jó játéknak, egy ötletre építik az egészet. Remélem a 3D változat ennél ötletesebb lesz majd.

72 hozzászólás

doors

De akkor minek vetted meg? Elötte nem olvastok el játékokról, progikról véleményt?

Zila

doors: az a baj a véleményekkel, hogy attól, hogy másnak tetszik/nem tetszik nekem még tetszhet/nem tetszhet 🙁
Sokkal jobb lenne, ha ki lehetne próbálni a cuccokat mielőtt megveszed, de akkor nyilván kevesebb lenne a bevétel az AppStore-ban 🙁

iTuneshu

Nem rontod az üzletét senkinek. 🙂 Amit belinkeltél azzal kapsz pár albumot ingyen, amit NEM TE választhatsz ki, hanem előre kivannak választva. Ha mást is szeretnél venni, más zenéket, filmeket…stb. akkor érdemes tőlem vásárolni.

kovacsjanos

Igaz, ez elsősorban arra jó, hogy az ingyenes anyagokat megkaphassam, és persze a genius is csak igy megy.

gib

hát, nem működik a kód. beírtam, azt mondja, hogy

You cannot redeem this certificate, because it has been disabled.

This certificate must be enabled by the iTunes Store Customer Service. http://www.apple.com/itunes/storesupport

Ahhoz viszont kell még a másik azonosító ami a kártyán van…

itmshun

A mobilszámot frissítem egy másik meglévő számra, ám azon is csak hangposta üzeneteket lehet majd hagyni. Miért? Egyszerű! Tisztában vagyok vele hogy sajnos kb. a rendelések 10%-nál a kódnál iTunes Store Costumer Service jóváhagyást kért…és mint minden ilyen esetben ki is lesz cserélve mielőbb. (Ez minden ilyen kódnál eddigis megtörtént) Ez le van írva a gyakori kérdések/problémák menüpontban is…DE mindíg lesznek olyan emberek akik AZONNAL várják a megoldást, telefonálnak. Sőt olyanok is lesznek akik -bár fel van tüntetve hogy 24 órán belüli szállítás- 1 óra elteltével csörögnének h nem kaptak kódot. Ezekkel nem tudok mit kezdeni, ezért a legcélszerűbb megoldást az e-mail küldése. pont

gib

itmshun: megértem, pont ezért lenne célszerű, ha valami visszajelzést küldenél, hogy ok, rendben megkaptam, intézkedek, hamarosan küldöm a javítást. (mostmár eltelt 24 óra) visszajelzés nélkül mindenki zúgolódni fog..

itmshun

A problémád megoldva, a késlekedésért elnézést kérek. A további problémák elkerülése végett, ezentúl nem Gift Card Code-ot kapnak a vásárlók, hanem egy kész, már előre a megfelelő feltöltött címlettel rendelkező account-ot, így csak be kell gépelni a kapott e-mail címet/jelszót és indulhat a vásárlás.

Hemü

miért van az hogy apu NEM tud venni az USA iTunes storeból? De nem tudom mert nincs is bejelentkezve a szifonján de egyszerűen a MAGYAR vagy vmi más App store jön be neki. Nekem pedig megint full más, de az szerintem az USAi App store. Ez miért van?

Kovacs Janos

2008.szeptember 15-én 100 USD értékben vásároltam. A kódot a mai napig nem kaptam meg, sem az email-re választ. A 24 óra régen letelt, türelmem kezd végleg elfogyni. Sürgős visszajelzést kérek, hogy a kódot mikor kapom meg?

Lehet, hogy az egész kész átverés!

endre

fizetes utan kicsit kevesebb mint 30 ora mulva megerkezett az akk. kiprobalom.

iTuneshu

Elméletileg a ma éjszaka mindenkinek a sorait rendeztem, az elmaradt kódok is kiküldésre kerültek.
Látom hogy az általam kiépített rendszer még nem teljesen stabil, amiből KÉSÉSEK akadnak. Az esetek 90%-ban mindenki 24 órán belül megkapta a kódját.
Csúszások különösképpen a DAOPAY és ÁTUTALÁSOS fizetésnél akadtak. Igyekszem minden probléma kiküszöbölésén, de amíg a csúszások fenn állnak, továbbra is leszögezném: “NEM! Egyetlen befizetett fillér sem vész el! NEM csalás, NEM ámítás! Mindenki megkapta/megkapja a kódját”
Köszönöm a türelmet és bizalmat.

Kovacs Janos

Az Ituneshu hozzászólónak szeretném üzenni, hogy az elmúlt éjszaka a kötelezettségek (elmaradt kódok kiküldése) csak elméletileg rendeződhettek. Én már több mint egy hete nem kaptam meg a kódot.
A fizetés PayPal-on keresztül történt (a visszaigazolást emailben már korábban megküldtem), a bankszámlám az összeggel megterhelésre került.

Email-ben kérnék sürgősen visszajelzést a szállítótól, hogy a megrendelésemmel mi történt? Megjegyzés: minden ígéret annyit ér amennyit megvalósítanak belőle!

Üdvözlettel, Kovács János

david79

Sziasztok! Én 5 nap után ma kaptam egy hibás kódot! Remélem ez még a mai napon cserére kerül!!!!! Egyébként már én is kezdtem azt hinni hogy benyelték a pénzem! Remélem nem kell csalódnom! Majd még írok hogy mi történt!!

david79

Hát még mindig semmi kód ügyben!1 HETE ADTAM FEL A PÉNZT ÉS MÉG MINDÍG NINCS KÓDOM!!! SZERETNÉM HA TÖRTÉNNE MÁR VALAMI EZ ÜGYBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

itmshun

david97! Meglehet hogy nem adtad meg átutalásnál a kódod? Kérlek küldj újra egy e-mailt az ügyfélszolgálatra és máris intézkedem.

itmshun

angelday!
A dolog megoldható! Ha van valakinek ötlete, tapasztalata a PayPalok kivitelezésre, megtudnánk csinálni és hálátlan sem lennék.

david79

Szia itmshun! De feltüntettem a kódot az átutalási papíron sőt kaptam is gift card kódot tőled de sajna nem működik! Emilben jeleztem de semmi visszajelzést nem kaptam!! Most megint írtam egyet az itmshun@gmail.com címre! Remélem mihamarabb hozzájutok a kódomhoz!!

david79

Hello itmshun! A rossz kódot ismét visszaküldöm várom a válaszod! Tekintve hogy a kódot az éjszakai órákban küldted nem volt lehetőségem 1-2 órán belül aktiválni! Ez az előre feltöltött account szerintem jó megoldás lenne,persze ha mihamarabb megkapnám!
Még Kovacs Janos-tól szeretném kérdezni hogy rendben megkapta e a kódját?

Kovács János

Szervusz, david79. Sajnos a mai napig nem kaptam meg a kódot. Az egészben az a legrosszabb, hogy a feltett kérdésedre semmilyen visszajelzést nem kapsz. Kétségek között vergődesz, én már azon goldokozol, hogy a pénzemet hogyan tudnád visszakapni. Az itmshun a részemről egy nagy csalódás, mindenkit óvatosságra intek.

Üdvözlettel, Kovács János

iTuneshu

János! Ellenőriztem a dolgot és Szeptember 21-én el lett küldve neked e-mailben a kód e-mailben.
Mégegyszer elmondanám hogy MINDENKI aki rendelt kódot megkapta. Gib-nek is a mai napon elküldtem, a már elkészített/feltöltött account formájában.
A problémát az okozza hogy a kapott kódokat pár órán belül kell érvényesíteni. Sok esetben ez nem történik meg, mivel a kódok kiküldése az éjszakai órákban történik, ezért ezentúl -amennyiben külön kérés nincs – már feltöltött, elkészített account formájában küldöm a kódokat. A késlekedésért, elnézést kérek mindenkitől.

david79

Hello angelday! Hát megnéztem de freemail-nél nem is találtam spam foldert! Azért még reménykedem hogy megkapom!!

Kovács János

Szervusz, leellenőriztem az emailjeimet, sajnos nem kaptam semmilyen kódot. Lehet, hogy rossz emailre küldtétek? Legyetek szívesek nézzetek utánna, mást nem tudok mondani.

Üdvözlettel, Kovács János

Loloke

Hat, ennek marhara orulok en is 🙂 En meg csak 24 oraja varok, de esetleg a honlapon lehetne kozolni, hogy nem 24 ora, hanem akar hetek is eltelhetnek a fizetes, es a kod megerkezese kozott… Akkor megsporoltam volna magamnak egy idegeskedesekkel teli napot. Mindenesetre valoszinuleg ez volt az utolso vasarlasom itt, nem szeretem, ha valaki nem tartja be amit iger. (Remelem azert a cardom megkapom ezek utan is)…

Kovács János

Loloke, én 35 napja nem kaptam meg a kódot. A válaszukban közölt időpontban (miszerint szeptember 21-én a kódot elküldték)emailben sem kaptam. Sem előtte, sem utánna kódot nem küldtek. Válaszra sem méltatnak. Én már lemondtam a kódról. 14500 Ft-ot lenyúltak!

Eszti

áhh a digital bridbe-ben nem csalódtam egyszer sem, de ezek a kommentek elszomorítanak 🙁 kár hogy a DB már nem árul kártyákat :((((((
jut eszembe, valaki tudja hogyan lehet iTunes acc-ot csinálni az usa store-ba? pár ismerősöm most vett iphone-t a napokban, és megigértem nekik hogy segítek csinálni acc-ot a free dolgokhoz, de azaz oldal ami nemrég még adott redeem kódot, az ma már nem ad. Valakinek van ötlete?

fds

egyszerűen meg kell próbálni vásárolni egy ingyenes alkalmazást, és az arra feljövő ablakban lenyomni az új account létrehozását.
utána enged fizetőeszköz megadása nélkül is regisztrálni, csak egy az illető országba megfelelő kamucím kell.

ifa

Véletlenül akadtam rá beszmac-en az http://www.itunesgift.tk/ hirdetésre és mivel már csak pár dollárom van, ezért vettem náluk egy 200 USD-set, nem is gondolkoztam a megbízhatóságukon, mert arra emlékeztem, hogy Józsi is tőlük vett. Aztán gondoltam azért elovasom még egyszer az új hozzászólásokat. 🙁

Majd beszámolok a fejleményekről.

ifa

Na gyorsan be is számolok:

23:56-kor paypal-on keresztül leemeltek a számlámról 19.900 forintot egy 200 dolcsis gift card-ért. 01:18-kor kaptam a mailt a kóddal, de csak 04:25-kor vettem észre és egyből aktiváltam, jelentem sikeresen.

Érdemes egy kis számolást is végezni a 200 USD-t 19.900 forintért vettem az MNB árfolyamával számolt 42.678 Ft helyett.

Lori

Akkor egy kis beszámoló:

Megrendeltem tőlük pénteken az 50 dolláros cardot, szépen ki is fizettem paypallal. Szombat hajnalban 1 óra körül meg is kaptam, a gond csak az volt, hogy disabled volt. Ment róla az email, majd gyorsan meg is jött a válasz, hogy szombaton cserélik.

Vasárnap hajnali 1 körül megjött az újabb kód, ez is disabledre sikerült, viszont az írták küldjek felhasználónevet meg jelszót, és majd ők feltöltik. Szépen el is küldtem nekik mindent, azóta nem történt semmi, azon kívül, hogy minden nap írok nekik egy érdeklődő levelet, hogy mikor történik valami. Attól tartok, hogy pénzt bebuktam…

Ezek után senkinek nem javaslom, hogy tőlük bármilyen formában kódot vásároljon.

Lori

Update: végül még 2 kör levelezés után felkerült az accountomra a kód, viszont ez több mint 1 hétbe telt, ami a beígért 24 órával köszönő viszonyban sincs

Kriszkoo

43 óra és a kód nemhogy megérkezett, de még működik is!

A megrendelés után 22 órával küldtem egy mailt, melyben felvilágosítást kértem a kód várható érkezéséről. A mail elküldése követő 5 óra múlva küldtek egy válasz emailt, hogy egy picit késni fog a kódom a beígért 24 órához képest.

Úgy gondolom, hogy 21 óra késés nem jelenti a világ végét…
A szolgáltatás tökéletes, legközelebb is igénybe fogom venni.

Krisztián

Jan

Nos, én is fizttem, bár nem túl bizalomgerjesztő az, hogy a PayPalt már nem lehet használni. (Mit követhet el az, akit a PayPal letilt?)
No, nem baj, regisztráltam az AfterPay nevű (nem tudom milyen) újabb lehúzó cégnél. Kissé meglepett, amikor a forintban megadott összeget, a szintén forint alapú bankkártyára terhelés előtt konvertálta dollárra, és úgy terhelte a kártyára. Egyébként az AfterPay számlám is forint alapértelmezésű. Na mindegy, majd a saját bankom vsszakonvertálja, persze ő is rászámol még egy kis pénzt, az AlterPay mellett. Gondolom ez az egész konvertálgatás a jutalék növelése miatt van.
Na mindegy, a lényeg, hogy a fizetés megtörtén 16:31-kor. Pontosan éjfélkor adták fel a választ, amit kb egy óra múlva kaptam meg. Ekkor megpróbáltam használni, de ez volt a válasz:
“The Gift Certificate or Prepaid Card code you entered has alredy been redeemed.”
Vagyis már valaki használta a kódot. Érdekes, lehet, hogy többnek is ugyanazt a kódot küldik ki, aztán aki gyorsbb, az megnyeri?
A levélben azt írták, hogy amennyiben nem sikerül az aktiválás, küldjem vissza a kódot, a hozzáférési adatimmal együtt, és ők feltöltik. Megtettem azonnal, de azóta semmi válasz.
Mellesleg a pénz feladásával egyidőben, más ügyben érdeklődtem tőlük leélben, de arra sem jött válasz.
Nekem úgy tűnik, hogy a postafiókot nem is figyelik, csak a beérkezett pénzeket. Amikor bejön a pénz néhány embertől, gondolom egyszerre kiküldik a leveleket, aztán ugyanazt a kódot megkapják többen is. Biztosan én vagyok a hibás, mert nem figyeltem a leveleket éjfélkor, és valaki megelőzött. Hangsúlyozom, nem lejárt a kód, hanem más már használta.
Most kíváncsian várom, hogy a levélre vajon válaszolnak-e. Ja, persze az accountot azóta sem töltötték fel.
Nem tudom, mi a céljuk ezzel a módszerrel. Ilyesmit véletlenül nem szokás csinálni. Talán az összegyűjtött hozzáférésekkel lehet valamit üzletelni? Mindenesetre az én bizalmamat nem erősíti ez a módszer. Az is furcsa, hogy éjfél körül küldözgetik a kódokat (ahogy itt a fórumon mások is írták). Talán arra alapoznak, hogy ilyenkor kevesebben ülnek folyamatosan a gép előtt, és az elkésett aktiválásra foghatják a kód használhatatlanságát.

Most várok.

Jan

Jan

Kivártam az éjfélt, de semmi.
Se válaszlevél, se feltöltés.

Kezdem sejteni, hogy miért szűnt meg a PayPal fizetési lehetőség. Ugyanis a PayPal komolyan veszi a megbízhatóságot, és akire sok panasz érkezik, avval bontják a szerződést. Itt is ez történhetett.

Úgy vélem, futhatok a pénzem után. Mindenesetre hétfőn a bankomnál bejelentem a csalást, és visszaigénylem a pénzt. Szerencsére ma már a kártyaközpontok ez még Magyarországon is elintézik. Várni kell ugyan rá, de a pénz visszajön. Az AlertPay pedig majd visszaszerzi a pénzét, ahogy tudja. Gondolom ők sem díjazzák az ilyesmit, mint ahogy a PayPal sem.

Jan

Jan

Na, valamikor a vasárnap folyamán (nem ültem a gép előtt egész nap :), felkerült az iTunes-ra a feltöltés.
Engem igazából az nyugtalanított, hogy semmiféle visszajelzést nem kaptam. Elfogadom, hogy véletlenül ugyanazt a kódot küldik ki több embernek, de akkor legalább reagáljanak a levélre. Nem kell sok, csak annyi, hogy egyáltalán értesültek a dologról, és alkalomadtán elvégzik a feltöltést. Mindjárt kevésbé érezné becsapottnak magát az ember.
Egyébként, az is jó lenne, ha az oldalon eleve választani lehetne azt, hogy elküldöm az account adatait, és töltsék fel ők. Egy csomó időt, és levelezést megspórolhatnának.

Most viszont örülök, hogy végül rendeződött.

Jan

John 2 Smith

Szóval én is az átvertek sorába kerültem. 🙁
1 hete megrendeltem (bár ne tettem volna) egy $50-os giftcard-ot. Azóta se egy levél se semmi!

Ez egy csaló banda. írtam minden nap, sehol semmi. Azt hiszem, megkeresem a pasit.

marchello

én régebben rendeltem tőlük és akkor minden rendben volt.
most megint akartam, de már ezt dobja ki az alertpayre:
“A modul tartalmát a szerkesztő pillanatnyilag nem teszi elérhetővé!”
emailre persze nem válaszolnak

prosthetics

Mostanában sok helyen napvilágot láttak olyan hírek, hogy kínai hekkerek megfejtették az ITMS valamilyen algoritmusát, és gift cardokat adnak el már 3 dollárért is. Szóval szerintem lebukott a dolog, mert elég valószínű volt nem teljesen legálís a dolog, jó persze én is meggyőztem magat arról hogy csak ‘nagykeráron’ vásárolnak stb., de hát akkor is, $200-os kártyát adták 15000Ft-ért, ez majd 60%-os discount. De hát ha 3$ körül vették ezeket a kódokat, akkor simán nyertek üzletenkét majd 14000Ft rajta.

ifa

Jelentem az egész eddig vásárolt dolgaimat elbuktam, letiltottak sajnos, ezután csak legálisan tolom.

ifa

Hogy a helyére kerüljön minden, a következő történt:

Az iTunesba való belépéskor figyelmezetett a rendszer, hogy az accuntom le van tiltva és lépjek velük kapcsolatba. A support chaten, mondta, hogy problémás a gift card kód amit felhasználtam, kért pár csak általam tudható adatot, például miket vásároltam legutoljára, mi a címem. Ezután mondta, hogy az accountot érvényesíteni tudja, viszont a rajta lévő creditet elbukom, kérdezte jó lesz-e így? Elfogadtam a feltételeket, így a nem legális kódért vásárolt tartalmak megmaradtak és elbuktam a rendelkezésre álló creditet, azóta én is DigitalBidgezem ami nem túl olcsó, de legális.

Diamond_Hammer

orulok hogy itt a tapasztalatokat lattam majdnem rendeltem en is … inkabb kivarom hogy angliaba megyek es hozok magamnak eredeti kartyat …