Az Apple utat mutat nekünk, halandók

Steve Jobs és K. Márk jő.

K. Márk: Fátter, hallottál arról, hogyan lehet SMS hangot változtatni nem feltört iPhone 3G-n?
Steve Jobs: Valahol a settingsben van.
K. Márk: Igen, de csak az alap hangokat lehet cserélni, nem tudok rátölteni sajátot. Van 6 alap, én meg Eurotrip-es “mail motherfucker”-t akarok.
Steve Jobs: Ezt jobban tudom nálad: nem akarsz.
K. Márk: …mert igényes vagyok, és a 20 éves sonyericssonom is tudja. Ha erre a következő keynote-od kitér, akkor elhiszem.
Steve Jobs: Töltsd mással az időd, Márk.
K. Márk: Ok, akkor elkezdem berippelni a teljes Magnum PI DVD kollekciót iPhonera. Az lefoglal majd egy ideig.

Mindketten el. Függöny.

25 hozzászólás

Pecc

fixed: Steve Jobs: Get a fucking life Mark and don’t be a douchebag.

_alesi_

Háttérképet azért lehet cserélni, vagy ott is jobban tudja Jobs, mi tetszik a felhasználónak?

TBS

…Érdekelne annak a 20 éves telefonnak a típusa, ami ezt tudja…

…És nem az iPhone védelmezése miatt… 😀

csikszem

Az én kétéves K610i-men csak hekkeléssel tudok custom sms hangot beállítani.
“Töltsd mással az időd, Márk.” Csúcspont. 🙂

Dagenham

A “jobban tudom nálad” ars poetica pontosan az, ami nem előre viszi a világot, szerintem.

Aszfaltbetyár

minden alkalommal, amikor megkedvelem az iPhone-t és felkészülök venni egyet, maga az Apple-egyház pápája ír egy olyan posztot róla, hogy nemhogy megvenni, MEGFOGNI SE akarom bazmeg. pedig itt hetven ropiért osztogatják a használt 3G-ket.

Zila

Ez jó volt! Mondjuk én pont leszarom hogyan csilingel az sms meg az új levél. Klasszikus telefoncsengés van rajta, ez fontos 🙂

Nem hinném, hogy az sms figyelmezetőhang vagy a háttérkép választék viszi előre a világot :))

Degenham: azért van benne valami. Minden feltaláló abból indul ki, hogy ő jobban tudja, hiszen hát a többiek használják az aktuális technológiát oszt jó van. A feltaláló meg okoskodik, mert ő másképp gondolja elvégezni az adott feladatot…

Zila

Aszfaltbetyár: nézd meg próbáld ki, határozottan együtt lehet élni vele. Nem tökéletes, de abszolut használható és szerethető ketyere.

BASF

kettes alá, írtál ennél már nagyságrendekkel jobbat is. 😐

fogtunder

az igazságtartalom az ott van, én kardoskodok az irodában, mikor iphone szidás van, de néha sajnos bizonygatnom kell, mint a fekete lovagnak, hogy van karom, holott nincs is.

mert hiába jailbreakel a lelkes geek, hogy legyen cycordere, meg hiába hackel 20 percet, csak azért, hogy a tri-tone helyett az achmed féle “silence, i kill you” mondatot hallja, ha sms érkezik, amíg ez nem része a telefonnak akkor, mikor kiveszed a dobozából, az édeskevés. szintén nem értem, hogy miért nem lehet háttér és dock képet cserélni gyárilag (a gyári dock-tól engem a frász kerülget). nem nagy dolgok ezek, csak rohadtul szemben állnak azzal a figyelmességgel, amiket steve apánk oly lelkesen szokott bejelenteni keynote-jaiban.

Realty master

iTunes segítségével tudsz egyedi csengőhangot rakni a szifonra. Persze előbb vedd meg a zenét, amit itthonról hivatalosan NEM VEHETSZ MEG, és utána átkonvertálhatod. Nyilván (?) ennek is külön díja van.

Lehúzás ez a javából. – Persze szóljatok, ha a fenti folyamatot rosszul értelmezem.

Nekem már most hiányzik az iparból egy cég, aki olyan, mint amilyen az Apple volt.

fogtunder

garageband-del lehet csengőhangot csinálni, akármilyen mp3-ból, tulajdonképpen akármivel amivel szeretnél/tudsz, a lényeg az, hogy 30 másodperces lehet max (hogy miért? mert nem kell hosszabb, legalábbis steve szerint), és megfelelő formátumba kell konvertálni. windowsra ugyanezt elvégzi nekünk az iphoneringtonemaker, csak azért fizetni kell. tehát megoldás van.

de! és itt jön a de, ami mindig van, ezek a csengőhangok csak mint normál csengőhangok rakhatóak be, az sms hangokat külön kezeli a telefon, és csak megint más formátumba való konvertálással, jailbreakeléssel és felülírással megoldható a dolog, de ilyenkor is a gyári hangokat írjuk felül, tehát olyan részét piszkáljuk a telefonnak, amit mint user nem kellene.

tamas

akinek a telefonja a rezegesen kivul mashogy jelez, az buzi.

(:

Jhonny

Az a “rezegésen” biztos “rezgésen” akart lenni, kedves Tamás. Namármost, a rezgés csak akkor jó, ha a zsebedben van a telefon és az utcán nem hallod. Amúgy szart se ér.

fogtunder

istenem, ennél kisebb dolgokért is mondták már rám, hogy buzi vagyok. viszont én továbbra sem hiszem el.

VBK

@ Jhonny
2008. Oct. 1. @ 4:07 pm
Már bocs, de ha a zsebemben rezeg, akkor észreveszem.

Sajnos kénytelen vagyok tamassal egyetérteni.