Plastiknation!

A kötelező technikai malőrrel fűszerezve, de sikerült végül megtartanunk a sorsolást. A nyertes: Faller Richárd, gratulálunk. Richárddal a kapcsolatot emailen felvettük. Néhány szó magáról a showról: rövid 3G kapcsolással végigkövethettük, amint Józsi az Indexbe (Index videó) hajt. Ez a rész sikerült a legjobban, a szifon remek technológiai demót hajtott végre. A stúdióban rövid szerelés után elindult maga a Plastiknation, először Karottával és Orosszal beszélgettünk témákról, messzi vidékekre úszva, utána eFi + CRM unileveres lottósorsoló ASCII animációját vetítettük le, végül megkezdtük a sorsolást. Persze beszart közben a kamera (nem volt hozzá tápkábel!), de végül meglett a nyertes is. Szép volt, jó volt, de nem csinálnám újra ezt az egészet. Ez a fajta médiázósdi nem az én világom.

update 20081007: Faller Richárd úrral a budaörsi teniszpályák mellett találkoztunk. Elmondása szerint most végre övé lehet a független telefon, illetve még soha életében nem nyert semmit.

Eredeti beharangozó:

Kedves emberek, ez lesz az a post, amit folyamatosan frissítünk majd a délután folyamán. Nagyjából 18 órakor indul meg a buli, amikor a kocsiból MŰHOLDAS KAPCSOLATTAL fogok jelentkezni. Onnantól aztán minden live lesz (remélem végig). Orosz Péternek egyéb ötletei is vannak, illetve Baján eFi, a sorsoló szoftver megalkotója is készül már 1998-as ASCII animációval, amit konkrétan a második írott cd-jéről túrt ma elő. Az animációban a “LOTTO” szavak forognak kamu-3D-ben ASCII-ben az ügyviteli szoftverben! Még annak idején CRM kollégával alkották Baján, beszarok. Sajnos a mi sorsolóprogramunk nélkülözni fogja ezeket a nörd-finomságokat, de attól még tech buli lesz.

19 hozzászólás

klarky

Huhh, remélem addig hazaérek!

Erre a műholdas broadcast-ra kíváncsi vagyok!

(ezzel a qik-kel már az 5800-át is promótálták)

kopa

Hmm… Egyszer lehetne egy Plastiknation valahogy ASCII-ban renderelve 😀 Józsi fejét megnézném 😀

dobisan

Mostmár a legújabb VLC is tud ASCII kimenetet.

Sajnos én nem fogom tudni nézni. 🙁 Ugye ez is fel lesz véve valahogy hogy később is meg lehessen nézni.?

bb

csatlakozom dobisan-hoz, ugye aki nem lesz gép előtt 6-kor az nem esélytelen?

beton

hümm, gondoltam beletekerek, de most nézem csak hogy live …
amúgy érzékeny, ahogy szép lassan lemegy a nap.

klarky

Én is látom, hallom is, de nincs chat ablak?

Nekem az Ustream jobban tetszett…

medoc

Ad, lassan mozgasd csak a telót, mert egyrészt semmit nem lehet látni, csak motionblurt, másrészt behányok 🙂

SPS

… és amikor élőben elhangzik az Index WiFi jelszava … 🙂