Caramelldansen (Popotan)

A zene maga egy svéd, különösebb sikert nem elért valami, amit a japánok emeltek a magasba egy náluk 2003-ben sugárzott anime főcíméből átvett (!) apró animációval. Ebből a mash-upból születik meg az Uma Uma Dance:

A related részen egyéb mashupokat is megfigyelhetünk ugyanerre a témára és táncolási stílusra más karakterekkel és videojáték figurákkal, japán iskoláslányokkal. Ha legközelebb zenés táncos szórkozóhelyre eljutok, két tenyerem a halántékom mellé fogom helyezni, azokkal integető mozdulatokat végzek, a csípőmmel meg a zene ritmusára balról-jobbra mozgok.

Dramatic chipmunk után a “Mémek az interneten” sorozatunkat olvasták.

19 hozzászólás

klarky

Én hosszú-hosszú idő után először péntek este eljutottam egy zenés táncos szórakozóhelyre. Hogy is mondjam csak, megdöbbentő változások mentek végbe azóta, hogy aktív bulihuligán voltam. Tapasztalataim:

– Manapság nagyon nehéz megkülönbözteti a fiúkat a lányoktól. A fiúk hosszú, festett és lehetetlen formára igazított haja alap, de olyat is láttam, hogy a srác szája ki volt rúzsozva. (szerintem nem emo-s volt, egyszerűen hülye.)
– Újra divat a miniszoknya, ami nagy megelégedettséggel töltötte el egyszerű lelkem.
– A lányok kész pornósztárok, bármelyik castingon pillanatokon belül megkapnák a passed pecsétet.
– Manapság, ha egy fickó menő akar lenni egy partin mindenképp flitteres, csillogó díszekkel teleaggatott pólóban kell megjelenni, amin pl. olyan logók szerepelnek (és most kérem vizualizálni a dolgot), hogy az NBA logójára hajazó minta, piros-kék-fehér csillogó strasszokkal kirakva, csak a ziccerre mozduló játékos képe helyett egy térdeplő meztelen csaj van rajta, alá pedig National Fuck Association (vagy vmi. ilyesmi) van írva. Ebből többet is láttam.
– Ja és ami a legjobb volt, már kishazánkban is megy a geek divat, volt aki olyan pólóban nyomta a denszet, melynek elején piros kék ledsor villogott egy equalizer-t imitálva.

Átlagéletkor max. 17 év volt, kicsit feszélyezve éreztem magam…

szano

Volt, aki kibírta, hogy két és fél percig nézze anélkül, hogy bele ne tekerjen?

klarky

szép és őszinte weboldal:

iPhone sw update: kevesebb megszakadt hívás… ÉLJEN!

iTunes store:
“Képzeljen el egy heti 7 napon át, 24 órában nyitva tartó lemezboltot, a világ legnagyobb kínálatával! Magyarországon nem elérhető!”

Legalább nem áltat… 😎

Jhonny

És rózsaszín az egész embeddelt ablak, FUCK ME RUNNING!

Trofimov

A sok kínai bóvli zenélő játékok mind ezt a zenét játszák…

turista

Józsi, nem lesz holnap Plastik Nation az új macbookok okán?

miles

Krys megelőzött, nekem is a Loituma ugrott be related-ként.

Annyi különbséggel, hogy ott az alap polka változat valóban jó volt és amúgy, mindemellett, hozzátéve, BTW finn imádó vagyok.
Skandinávok közül a svédek szállítják a tömegcuccot, finnek a szeparált mániákusoknak a finomságot {kivételt képez ez alól a Nokia}.

Minä rakastan sinua!