Madagaszkár 2

Jövő héten csütörtökön a Sugár moziban Madagaszkár 2 vetítés. Lehet újra ingyen jegyeket nyerni, ám az egyszerűsített regisztráció helyett a Fotexnet Áruházban elrejtett, a rajzfilm szereplőit megjelenítő és játékra hívó hirdetéseket kell keresni, és ott követni az utasításokat. Sajnos ezzel kapcsolatosan nem tudok bővebb információkkal szolgálni, tehát hol, vagy hova kell kattintani, vagy a bannerek hol vannak elhelyezve. November 2-ig tart a jegynyerési akció.

Én magam sajnos vidéken leszek jövő héten csütörtökön, így ki kell hagynom a filmet. DreamWorks / Paramount nagy költségvetésű animációs produkció, a 2005-os előd folytatása. A Pixaron túl is van élet, ők csak a pionírok voltak.

A Plastik mediát és a nagy kiadók, online tartalomszolgáltatóktól eltávolodott, háztáji jelleggel készített, független blogot ezen a héten a Fotexnet támogatta. Köszönjük. Akit a Plastik media jégtörő vállalkozásának támogatói listája érdekel, az arra létrehozott oldalon vizsgálódhat.

3 hozzászólás

Reb

első rész bejött… pedig én nem vagyok annyira animációs/rajz fan
ha viszik tovább a vonalat ez is be fog 😉

SPS

hát, vagy kevesen regisztráltunk, vagy szerencsés vagyok.
részben.
mert lehet, hogy a csütörtök 17:30 (!) Sugár mozi nekem nem jó.
ha valakit érdekel, mélbe kontaktáljon meg (list_pont_sps_kukac_gmail_pont_com :)), macbeszéljük.

segabor

Láttam az első részt. Nem tetszett, mert igazából 5lettelennek tartottam. Most megnéztük a másodikat és ugyanez volt a tapasztalatom, ez sem tért el a “hagyománytól”. Mi véreres péklapátba vicces az, hogy az erős, “férfias” (oroszlános), vezér apát meghatja a fia tánctudása (New York királya)??
Idegen, erőltetett és gyenge a sztori.