Hétvégi Plastiknation

A hétvégét Baján töltöttük eFinél. Szövetségi találkozó, a kemény makk. Én már péntek este felbukkantam a party place-en (aki nem demoscene környezetben, hanem korpo-réten gondolkodik, annak a project office-ban), a dudezek (projekttagok) többsége viszont később érkezett. Koncepciómentes, teljesen véletlenszerű adásunkat a pénteki és szombati napon követhette az érdeklődő, bár abban sok jó nem volt. Íme egy rövid szösszenet a Duna melletti kirándulásunkról, amíg volt 3G:

8 hozzászólás

Jhonny

Folyamatosan megszakadt a 3G kapcsolat, csak a házban volt jó, ott meg nem történt semmi érdemleges – kezd süllyedni a színvonal, nem? A múltkori szifon 3G sorsolós PN se volt a legjobb! :S

kast

kimentek a természetbe és a telefonotokat buzeráljátok, hát mi van veletek?

sevenofnine

igen nekem is ez tűnt fel 🙂 hogy természetjárás de mindenki a telefont birizgálta, volt aki telefonált aztán ennyi 😀

master

ucca ucca mi csináljuk a zenét…FD2 FD2 dolgozik… Ki ez a profi beatboxos? 🙂 Egyébként jófajta cucc ez a videó. Pont olyan kockák vagytok mint én.

Orosz Péter

Azért a legjobb az volt, amikor már túl voltunk a technológián, és csak sétáltunk az erdőben. A gyerekkorom nyarainak túlnyomó többségét innen pár kilométerre töltöttem, de sose voltam még itt novemberben. És szuper volt, na meg persze amiket eFi sütött és főzött, azok is szuperek voltak.

eFi

Amikor a nerd végre felemeli a seggét a computere(i) elől és megindul a zöldbe, akkor a térerő az utolsó probléma az életében, amivel foglalkoznia szabad. Azért megyünk ki a levegőre, hogy azt élvezzük – 3G van a dugóban, meg a büdös városban, ahol úgyis eltöltöd az életed >90%-át – azt a kevés időt, amit a barátaiddal egy egészségesebb környezetben élhetsz meg vétek elpazarolni.
Valahányszor Bajára jöttök, ugyanez fogad: a kaja mindig finom lesz és bőséges, a Gemenc és a vizek se távolodnak el sosem.
Örülök, hogy tetszett a csapatnak ez a kurta másfél nap.

Uff.