Ismerkedés

Sose voltam a hölgyek természetes választása, ha a szaporodás rövid távú élvezeti részéről volt szó, így csak egy bizonyos szempontból tudom megvilágítani a zenés-táncos szórakozóhelyen való ismerkedés körüli dolgokat, illetve azon túlmenően az egyéb szociális hálón történt eseményeket.

Az egész egyébként onnan indul nálam, hogy általános iskolás koromban azt hittem, hogy ha elmegyek a középiskolába, varázsütés-szerűen megnő majd a farkam. (Nem nőtt meg.) A másik dolog, hogy az első diszkóba menés helyett alapvetően a scroll rutin assemblyben való fabrikálásával töltöttem időmet. (Sikerült egyébként megírnom, emlékszem mekkora reveláció volt, amikor rájöttem, hogy elég mindig egy byte oszlopot bemásolnom a karakterkészletről a képernyő pozíciójába, aztán blokkmozgatással arrébpakolni az egész sort mit sem törődve annak tartalmával — volt ez is olyan jó, mint a diszkó.)

Később, mikor már a diszkóban álltam (némiképp nagyobb farokkal), folyamatosan azzal a problémával küzdöttem, hogy akkor mit hogyan és merre. Addig teljesen nyilvánvaló ugyanis a képlet, hogy a rengeteg, előnyös szögből megvilágított, okosan sminkelt lány ugrabugrál a táncparketten, meg erotikusan kevergeti az italát, de itt véget is ért a tudomány. (Ez persze kiegészíthető még azzal a problémakörrel is, hogy az évfolyamon látunk egy potenciálisan kinéző valakit, aztán azon agyalunk, hogy hogyan tegyük meg a kezdő lépést.)

Kardos Gáborral annak idején már többször volt téma köztünk ez. Ő világosította meg, hogy a nők ugyanilyen problémában vannak, sőt, nagyobban: amíg a férfiak (néhány szerencsétlen kisfarkút leszámítva) megtehetik a kezdeményező lépést, addig a nők gyakorlatilag várakoznak egész életükben arra, hogy a herceg fehér lovon őket szúrja ki. Arról nem is beszélve, hogy mindig azok a férfiak szúrják őket ki, akiket “le kell építeni”.

Visszatérve tehát ott tartunk, hogy valamit cselekedni kell, nem merünk, frusztrálódunk.

A triviális kérdés egyszerű: mi tart vissza bennünket bármitől? De most komolyan. Tételezzük fel, hogy tetszik nekünk valaki. Látjuk az iskolai büfében, a folyosón, vagy akár a munkahelyen, vagy az emeleten egy másik cégnél. “De jó malac” — mondja Bazsó meg Winkler, de ők le is ragadnak ezen a szinten, viszont mi van akkor, ha a tény megállapításán túl egyébbre is vágyakozunk?

Csak úgy odamenni valakihez és elkezdeni dumálni valami vatta szemetet nem egy nyerő dolog.

Az igazság az, hogy nem tudok kézzel fogható receptet adni, mert soha nem voltam ez a típus. Zenés táncos szórakozóhelyen életemben konkrétan egy nőt tudtam megszerezni, de az is egy véletlen volt, mint bármiféle differenciált tudatos gondolkodás eredménye. Ma viszont már, elkelt férfiként (!) sokkal könnyebben és nyugodtabban tudok a visszapillantó tükörbe nézni.

A lényeg az, hogy a szofisztikált Úr nem fog a csajra rárontani vatta szöveggel, csak azért, mert szimpatikus neki valaki. Megteremti viszont azokat az apró platformokat, szigetecskéket, amikkel okosan, inda-szerűen át lehet tarzanozni a hölgy gondolati síkjára. A szofisztikált úr tehát nyitva tartja a szemét. Alkalom ugyanis majdnem mindig adódik.

Tételezzük fel, hogy egy évfolyamtársról van szó. Elég megtudni, hogy matekból kettese van, utána máris rá tudunk repülni, mint légy a légypapírra. Egy szórólapnak álcázott “matek korrepetálást vállalok” papírt bedobni a postaládába, vagy kiragasztani egy jól látható helyre.

Abban az esetben, ha egy szociális hálón mozgunk a lánnyal (osztálytárs például), akkor sokkal egyszerűbb a dolog, mert már van ismerettség. Ott csak ki kell várni valami közös házi- vagy iskolai bulit, aztán kifigyelni, mikor ácsorog kinn az erkélyen, ilyesmi. Érdemes ott is valami nem triviális dologgal indítani, például megjelenni két üveg sörrel, meg egy kérdéssel, hogy “nem láttad errefelé Kardos Gábort? Aha, mindegy, végülis, mert amúgy is unom a fejét, de ha már összefutottunk, akkor nem kérsz egy sört?” — vagy valamilyen hasonló dumával, ami nem a szabvány ööö meghívhatlak egy italra?

Dolgozni kell rajta, megteremteni a látszólag véletlen mágiát. Aztán majd kiadja.

Ami pedig a diszkós ismerkedést illeti: a fenti szabályok ott is érvényesek lehetnek. Érzékelni például, hogy valaki kellemetlenkedik vele a táncparketten, felajánlani a segítséget, esetleg meghívni egy rescue-koktélra, onnan már sima lehet a pálya. Ezeket a dolgokat leszámítva pedig fesztelenül csináljuk csak a dolgunkat, mert senki nem fog minket a küllemünk és viselkedésünk miatt kiszúrni, ebben biztosak lehetünk. (Én sokáig hittem azt, hogy ennek van bármi köze bármihez. Lófasz köze van.)

Akkor meg, ha az egyik haverunk kotorászik nyelvvel a szájában? Igyunk meg egy veszett kutyát és menjünk haza scroll rutint írni.

Összefoglalva a receptet:

– ne frusztráljon bennünket, hogy nem tudjuk, mivel kell megszólítani valakit, mert attól csak még boldogtalanabbak leszünk
– ne frusztráljon bennünket, ha lemaradunk a vagonról — felugrunk majd egy másik, jobb vagonra, azt’ belefúrjuk a fejünket a csöcs-tengerbe és szedernyi bimbók közé!
– figyeljünk a jelekre, teremtsünk helyzetet, adott esetben végezzünk háttérkutatást (IWIW, Facebook)
– amikor ott vagyunk, hogy meg kell ugrani, akkor meg kell ugrani (ha matekból kell korrepetálni, akkor sajnos alkalmasint el kell mondanunk neki a “én tudok … ööö … másodfokú egyenlet diszkriminánsa … ööö … akarod, hogy oktassalak?” kérdést)

Sose érezzük magunkat kellemetlenül attól, hogy nördök vagyunk, hiszen miénk a VILÁG és az abban rejlő összes scroll rutin, amit mi magunk írhatunk meg assemblyben.

Függöny.

73 hozzászólás

_alesi_

Úgy-úgy, mert igaz, hogy nem nagy a farkunk, de bakker, ez a farok látott már gépi kódot… és értette!

Amúgy soha életemben nem figyeltem különösebben oda azokra a “jelekre”, mégis akadt malac az ólban. Nem kell más, mint egy marék kukorica, amire odagyűlnek…

Hofstatter

Ehhez már nem is lehet mit hozzátenni.
nördség necesse est.. 😀

ac3

Jozsi most kocka vagy vagy csajszakerto?:) a ketto kizarja egymast 😛

ScoTTT

Nem értem én ezt.
Ahogy teltek az évek a csajok is egyre többen jöttek.
Méghogy odamenni… inkább megvárom, míg feljönnek a hegyre…ehh…

Jhonny

Alapvetően itt kezdődnek a problémak. Igenis basszameg, oda kell menni hozzá, különben áhitozhatsz egész életedben és kérdezgetheted, hogy “mi lett volna, ha?”

krys

Ez hatalmas írás fátter 🙂 Pingelni kell a csajokat, valamelyik csaj válaszol 😀

Itt meg is ragadnám az alkalmat és küldeném ezt az (szent?) írást netman cimborámnak és persze mindenkinek aki szereti 🙂

4Si

“felugrunk majd egy másik, jobb vagonra, azt’ belefúrjuk a fejünket a csöcs-tengerbe és szedernyi bimbók közé!” :D:D

Az ilyen postok a gyöngyszemek.

ogelo

Nálam ez a nyerő:
“Akkor meg, ha az egyik haverunk kotorászik nyelvvel a szájában? Igyunk meg egy veszett kutyát és menjünk haza scroll rutint írni.” 🙂

ogelo

Nekem mindig a szöveggel volt a gondom!
Soha nem értettem, hogy a “nagymenők” mi a frászról tudnak diskurálni egy vadidegen csajjal. 🙂

Pít

Köszönöm. Tökéletesen felkészítettél a szombati céges karácsonyi bulira 😀 és az előző videó alapján már azt is tudom mit fogok inni! 😀

bögyös gizella

engem most most már veszettül “izgat”, hogy konkrétan meddig nőtt es most mekkora?

speed

Angelday, you are the man 😀 Hatalmas ez az írás, de majd megnezzuk a gyakorlati hasznosíthatóságát is, ráépítve az eddigi alapokra 😀

Vakondgyar

Megmutattam a barátnőmnek (ő az abszolut laikus) és a következő párbeszéd zajlott le:

– “…ez a Józsi nem valami női újságot szerkeszt?”
– Nem ő nem, neves kissé sznob blogger. Macesek, étterem őrültek és teniszezők között nagyon népszerű és nem hinném, hogy párválasztási tanácsadás lenne a fő profilja az elmúl 1 év tapasztalata alapján….
– “…hát jó. Mert végülis ő így már valamennyire reálisan látja, de néhol hibázzik a történet (ezt nem részletezte)…..”

Nekem tetszik a post. Szeretem az ilyeneket.

Go Jószi – Go Giants!

Adi

Mindig a nő választ, és ezt egyértelműen jelzi is. Csak a férfiember fiatalon még balfasz (vö.: “a lányok nőknek születnek, a fiúk férfiakká érnek” – akinek van gyereke, annak ezt nem kell magyarázni), és nem veszi észre, hogy bepróbálkozhatna. Pedig tárt láb^Wkarokkal várnák. 🙂

ac3

“Nekem mindig a szöveggel volt a gondom!
Soha nem értettem, hogy a nagymenők mi a frászról tudnak diskurálni egy vadidegen csajjal. ” – valoszinuleg a kulsonel dol el minden igy a szerencsesebbek nyomhatnak akar lorem ipsum teljest is akkor is nyerok lesznek…. 🙂

Zeusz

Igen, hát tévedés az, hogy a férfiak választanak. A nők választanak, ők adják az első jeleket, amiket a férfi csak tudatalatt vesz, és mire odamegy, szentül meg van győződve arról, hogy kezdeményez, pedig dehogy.

ac3-nak meg sajnos igaza van.

shoebaron

“Dolgozni kell rajta, megteremteni a látszólag véletlen mágiát.”

hát bammeg király vagy józsi:) és befejezés is első osztályú:)

fapina

Angelday,
minden tiszteletemet ellenére, ez – elégtelen;
stílusgyakorlatnak… meg… háááát…

***

mottó: ha a ffiak a nők fejébe látnának, mind öngyilkos lenne.

rögzítsük:
a menő igazi párizsi jóarcúak nem csajoznak.
őket a nők abúzálják.
(értsd: meg se mosolyognak minket, lámákat)

mielőtt, válasszuk gyorsan ketté, mi a cél.

*5 prémium kategória, v. a kocsiban szopatás, vmi elhagyott parkolóban, a setétben
(értsd: gyenge középszer. se)

az amatőrök csak a nők gyámolításra szoruló önértékelését polírozhatják, (nemjössz, sör? EZMEG MI?! eleve nem indítunk kérdést ‘nem’ szóval) uakkor és mégis a titok nyitja:

a ‘leszarni, minnél jobb, annál jobban’ taktika.

természetesen,
mindemellett még bunkónak is lenni, csak a bel-ami kategóriának javalt, ott viszont kötelező. de ők nem olvasnak ilyesmit.
(minek, amikor könyékig vájkálnak a B52es bombázókban)

peremfeltétel,
nem csak nézni, hanem látni is.
amikor a benzinkúton az eladócsaj ránéz a kolleginára, itt vagy, v. éppen véletlen előtted megy át a sorban. amikor a szomszéd osztályról érdekes, mindig a szemüveges szomorú barna nagycickókkal jön át, és hajat dob, amikor lecsekkolja, nézed-e? amikor a szőke kékszemű majdnem mindig behajol, ha látni akarnád, hát ott van…

persze,
a menők tudják, ezeket látni kell, de mutatni – tilos.

uis,
ha megkapnának (“lehetne a csajom, ha akarnám” attitüd),
azzal az elérhetetlen sráctól kapnák meg a visszaigazolást,
mégis érnek vmit.
ellenpont, reggel a smink nélkül.

***

de h’ ne érje szó a ház elejét:

táncos helység.
könnyed eleganciával kiszúrni a _második_ legjobb csajt.
annak csúnyábbik barátnőjéhez odamenni,
és azt mondani, nem akarok semmit, van barátnőm, de a barátnőd a legszebb lány. és olaj.
(ha megkérdezné a barátnő, miért nem neki mondod?
válasz: mert akkor azt hinné, akarok tőle vmit)

[…]

fakultatív olvasmányok:

társas lény, emberi játszmák, sorskönyv,
humánetológia, testbeszéd, titkos szabályok – –
kb ebben a sorrendben.

Nonoo

egy igazi kocka nem foglalkozik nokkel!

nagyon kellemes olvasmany volt ez igy egesz napos programozas melo utan hajnalban.
szerintem eljen a scroll rutin, a plastik media, meg az irc!

sn4ke

most kiderült, hogy Jaózsi a Kiskegyed levrovban a válaszolós csaj.

pappito

köszönjük józsef 🙂

Amúgy a diszkóba’ sose mentem, így ez a rész kiamaradt, ellenben házibulikban gyakorta vettem részt, ahol azt a technikát követtem, hogy mindig a _második_ legjobb nőre kell rámenni, mert a legjobbat úgyis macerálják a hiénák, frusztrációt okozva ezzel a 2nd-nek, aki viszont így jóval hálásabb a törődésért. Mondjuk így leírva ritka hülyén néz ki, viszont működik 🙂
Az is igaz, hogy ez nagyban segít háttérbe szorítani a tényt, hogy nem vagyok egy alendelon, sose is voltam, mégse volt hiány sose khm, hölgytársaságban.

15-18éves kor között smmit se szégyelljünk, akár direktből, akár lepattanóból, akár ezt a bizonyos legyet röptibe’

Van az a mondás, hogy “számos pina marad baszatlanul egy ronda fej miatt”, de tegyük a kezünket a szívünkre (vagy bárki más szívére) nem a fej érdekel bennünket ilyenkor, igaze?

Csak rajta, rajta, hogy évekkel később meg tudjunk állapodni a jó választásnál, gyakorlottan, jó egészségben, nem ábrándozva a kihagyottakról. Ne hagyjunk ki semmit.

klarky

“nem a fej érdekel bennünket ilyenkor, igaze?”

Nagyon nem értek egyet!

Ezen a téren SEM igénytelenedünk…

yzzy

Az írás alapját képező gondolat, hogy ti. attól lehet csajunk, hogy bátran odamegyünk hozzá vagy leagalább is, ha teszünk egy lépést, akkor esetleg, talán, lehet, na, ez a gondolat hibás. Ahogy itt többen leírták: mindig a nő választ. Tök felesleges erőlködni, ez a dolog eldől azelőtt, hogy eldöntjük, (oda)lépünk. A helyzet viszont az, hogy ahhoz, hogy ezt észrevegye egy hím és a helyiértékén tudja kezelni, na, ahhoz kell a tapasztalat (vö: életkor vagy próbálkozások száma).

Fudge

Én sose mentem oda senkihez. Hogy megbántam-e? Nem is tudom, az biztos, hogy a lehetőségek jócskán leszűkültek. De valahogy a “direkt” megkeresés nekem mindig is erőltetett dolognak tűnt. De mégis nagyon soksor akadt olyan szituáció, amikor minden jött magától és szerintem ez a lényeg. Nem szabad erőltetni a dolgokat, mert annál inkább nem fog összejönni.

Ja és azoknak akiknek ez igazi problémát jelent, javaslom iratkozzanak be vmi tánciskolába (pl. salsa), ott egyből lehetőségük lesz fogdosni a csajokat 🙂 De ezen túlmenően pedig megnyilnak a lehetőségek…

csapdani

Azért ez nem annyira bonyolult. Akik fosnak odamenni egy lányhoz és megszólítani, azok bukják a partit, akik nem, azok nem. 🙂

sithlords

Tízen, huszonévesen azzal nyugtattuk magunkat, hogy az igazit keressük, de ahhoz, hogy megtaláljuk sokat kell keresnünk és nem unatkozhatunk. Ezzel nyugtattuk magunkat, hogy ebben az időszakban sok “helyes és érdekes” nővel volt dolgunk.

Szerintem csak ‘a nagy számok törvénye alapján dologban kell hinni. Ha tudod miért csinálod, nem ijedsz meg annyira reggel.

A nagydumásokat én sem értettem soha. Szilárd meggyőződésem egy haverommal kapcsolatban, hogy a nők inkább lefekszenek vele, csak legyenek túl rajta.

Szóval szerintem akkor vana jizz in the pants, ha azonnal azt vizionálod, hogy ez a nő lesz életed párja.

A post gecijó.

sonik_n0ise

zabállak józsi!
én életem egyik legnagyobb szerelmével ismerkedtem meg így:

én: mit iszol?
ő: unikumot
én: ??!!!!

és tényleg, 5-re értem haza + szuper időszakot raktunk össze együtt.
unikum volt, na.

pappito

klarky 15 évesen engem nem érdekelt a fej, ha dugni indultam, az bizony érzelemszegény, pinaorientált vadászat volt. Számtalan olyan élménnyel, amit 20 évesen már rémülten hárítottam volna. Közben rájöttem, hogy a kapcsolatnak nem a lényege, hanem a része a szeksz. (szórakoztató tanulási folyamat)

Ehhez képest most a feleségemmel élek, akit oviban ismertem meg anno, már gyerekszerelemmel is szerettem, most meg felnőttel.

Lehet, hogy az a baj, hogy sose kódoltam? 🙂

Ichii

hatalmas ez a post!!
végigröhögtem mert teljesen igaz minden..
kéne egy ilyen említett vagon nekem!!:)

Nes

Na, hosszu ido utan vegre egy olyan post ami a regi Plastikra emlekeztet.

Ez jol volt.

segabor

Szóról szóra egyetértek a poszttal. Én is a gépen fabrikáltam valamit egész gimis koromban. Aztán jött a diszkó meg a “micsináljakmost?” dilemma. És a helyes lányok ..

Grat a posztért!

mukinyúl

“a kulsonel dol el minden igy a szerencsesebbek nyomhatnak akar lorem ipsum teljest is akkor is nyerok lesznek”

ezen hangosan felröhögtem, jó 🙂

klarky

@pappito: Most az jutott eszembe, amikor kiderült, hogy az egyik haverom számora ismeretlen spanja egy baromi ronda csajjal pörgött össze egy buli után. Kérdi tőle a haverom:

-Hé, te ezzel a rondasággal?

Mire az:

-Miért, te még soha nem írtál csúnya papírra?

8-))

Azt hiszem nekem ezek a csúnya csajok csak AZÉRT kimaradtak. És én erre inkább vagyok büszke…

eFi

Nagyon elkaptad, fátter!
Btw a középsuli nálam is a gépnyomásról szólt.

Hettie

“Érdemes ott is valami nem triviális dologgal indítani, például megjelenni két üveg sörrel, meg egy kérdéssel, hogy “nem láttad errefelé Kardos Gábort? Aha, mindegy, végülis, mert amúgy is unom a fejét, de ha már összefutottunk, akkor nem kérsz egy sört?””

10/10 taktika, csak javasolni tudom.

Azt hogy mindig a lanyok valasztanak nem kell kesz tenykent kezelni. Velem ketszer is elofordult hajdnaban, hogy kellemes kulseju (man, they were hot) fiatalemberek szamomra a nagy semmibol elotuntek es olyan jol sikerult a prezentaciojuk (mondjuk az egyiket mar ismertem a tarsasagbol, de a masik tenyleg csak egy bator vadidegen volt), hogy mindkettobol komolyabb jaras lett. Mondjuk lehet, hogy azert, mert sose mentem sehova azzal a kimondott cellal, hogy osszejojjek valakivel, vagy ha igen akkor sem eroltettem semmit, mindig abban biztam, hogy a fiu majd odajon hozzam.

ac3

Hettie, itt a lenyeg a ‘kellemes kulson’ van ismet 🙂 Utana meg jott a mar ismert lorem ipsum teljes…. 🙂

Hettie

hat most mit mondjak, a kulso szamit. 🙂
de nem az orr vagy a szemoldok iveltsege, vagy a szem keksege, vagy az arcel. Hanem a megjelenes. Haj, apoltsag, kisugarzas, figyelem.

Rack

Szerintem meg kurvára a csajok választanak és kibaszottúl levágják az erőlködést, még ha úgy próbálod előadni, hogy véletlen, akkor is.
Amit viszont imádnak: az a humor! A jó humor.
Amúgy meg a biztonság kell nekik (Zsééé), és valljuk meg
ez egy ösztönös dolog.

rollo

simán a belga: hazakísérlek ugrott be… 🙂

amiket AD írt azokon át kell esnie mindenkinek, h a végén vigye a potot. aki még a kisvakot sem adja meg, annak sosem lesznek nyerő lapjai. 🙂
sok partit le kell játszani, h egyszer jöjjön a royal flush…

neo_21670

best of plastik media csillagot ennek a posztnak, most. 🙂

jplush

Az elso benyomas kulso alapjan jon letre igy igen, a kulso szamit. Viszont ha az alap feltetelek megvannak (igenyesseg, divatos oltozet, stb) akkor a kulso legmeghatarozobb eleme a kisugarzas! Ez pedig csak ugy johet letre, csak ugy ragyoghat ha az ember elfogadta magat olyannak amilyen es boldog is ezzel. Ez magabiztossa tesz, bizonyos helyzetekben pedig kelloen erdektelenne. Aki megalazkodik egy csaj elott az udvarlas fazisaban vagy hulyet csinal magabol csak azert mert ugy erzi, hogy a csaj szebb es “jobb” nala, az nagy hibat kovet el. Ha megvan a kisugarzas, a magabiztonsag es a duma akkor a csaj megtisztelve erzi magat, hogy egy ilyen pasi foglalkozik vele.
Talan furcsan es konzervativan hangszik, de a nok osztonosen vonzodnak a dominancia fele, szeretik ha a pasijukban egy kemeny, hatarozott es nem tul erzekeny ferfit latnak. Sokan elkovetik azt a hibat, hogy osszejonnek egy lannyal es mar a kapcsolat elejen tul kedvesek, tul erzelgosek, tul “edesek” lesznek. Ez nagyon ritkan mukodhet de az esetek tobbsegeben elobb vagy utobb problemakhoz vezet. Ferfiak vagyunk, viselkedjunk hat ferfi modra, a noknek kell a biztonsag erzet is, kell hogy erezzek kepesek vagyunk oket megvedeni barmitol ha arrol van szo. Ez a karakter nem osszeparosithato egy erzelgos, csopogos jellemmel.
Fentebb mar emlitette valaki ami sajnos igaz, nagyon sok olyan no van aki a tiszteletlensegre, bunkosagra es nem torodesre bukik. Minnel nagyobbak ezek a tenyezok annal inkabb ragaszkodnak es szeretnek avagy rajonganak.
A rajongas is fontos. Egesz addig amig a no rajong a ferfiert, amig felnez ra, addig buszke hogy azzal a ferfival van/lehet. Amig ez meg van, addig eszebe sem jut masfele meg kacsingatni sem.

Nekem ezek az eszmek bevalltak. Nem olvastam roluk, hanem kialakultak, raebredtem. Van tapasztalatom nagyon sok magyar lannyal aztan volt meg horvat, szlovak, lengyen, angol, mexikoi es hat a trofean az ekko: arab orszagban vettem mar el arab lany szuzesseget ill. tobb arab baratno. 🙂 Na ezt uberelje valaki a kommentelok kozott! 🙂 (es rendes arab kornyezetrol van szo, nem olyan mint Dubai pl)

jplush

Hu nagyon sok gaz hiba van benne, bocsanat. Tul koran van meg es egyre kevesebbet kommunikalok magyar kozegben.

fapina

…továbbra is iszonytató a sötétség.

fatális félreértések sorozata.
néhány középszerű tipp s sorban szopják egymást a postok.
eleve, ki sem röhögnek igazi jóképű, hódító Casanovák, efféle bárgyúságokat.
kettő, közhelyszótárból pár idézet,
és mindenki megnyugodva néz(het) a tükörbe,
“FÚDE KEMÉNY VAGYOK, DE MILYEN KEMÉNY LESZEK!”

***

“megteremteni a látszólag véletlen mágiát.”
ó, ez badarság.
a nők gyermekkoruk óta ismerik SzunCu, a háború művészetének első pontját:

téveszd meg az ellenfeled.

szivesen alakítják a buta szőkét, csakh’ cserébe megtudják az igazságot.
szivesen hagynak ffiakat meg ostobaságuk hitében, csak meg ne sejtsék a valós indítékot. a nők mindent látnak, náluk semmi sem véletlen, az emócionális világképükben, _azonnal_ kiszúrják, ha ffi izzadságszagúan alakít. botorság azt hinni, h’ a ffi becsajozott ilyenkor.
a közepes csaj, hagyta magát, a közepes pasitól…
(lásd: nem akadt jobb nekem)

[…]

a szórakozó helyen csajozni, vétek:
ez a “baszni jöttem/maszturbálni megyek” pelyhes szakállú vitézek pólója.
(emberi játszmák)

***

abszolút nem mindegy,
h’ jóindulattal közepes csajra vergődik a ffi, (vö: skalp) vagy prémium kategóriában mutat passzív érdeklődést, se.

eleve nem mindegy,
h’a ffi honnan jött. önismeret címszó alatt érdemes tudni, milyen szülői minták alapján próbálkozna (sorskönyv), uis, amikor a ffi belép egy szórakozóhelyre/irodába/benzinkútra, tartása, izomtónusa, háta, válla, ruházata, mind-mind konkrét üzenet, nyitott könyv a nőnek (testbeszéd).
a balgák, ezt nevezik, “kisugárzásnak”.

finoman szólva is hasznos lenne,
tudni, a nők kevés híján bárkivel kefélnének. RSG-vel, mert jóképű, magas, és borzongatóan jó a teste. (atlétikus, izmos test, fél Mercedes). PN-al, mert -állítólag- Rocco méretű van neki. XY-al, mert búza – ki tudná hozni belőle a heterót? QT-al, mert tényleg laza és szabadszájú… AC-vel, mert annyira ffias… és igazi gengszter;
és igen, kúrna a nyájas olvasóval is, mert miért ne?
(a “kurva” a szó, amellyel a gyenge ffi az erős nőt gúzsbaköti)

persze,
ezt sosem vallják be. minden női megszólalás PR –
aki elhiszi, magára vessen.
(vö.: a ffiak ha a nők fejébe látnának)

***

egyetlen és kizárólag működő viselkedés vezethet prémium kategóriában.
normális, udvarias, abszolút pH5.5-ös viselkedés. (“leszarni a nőt”)
a közepes nőknél, mindegy.
ott elég lihegni vmit a sörrel, a csaj örömmel szopkodik és nyeldekel – –
mert végre jött vki.

a jó nők, az igazán jó nők,
az más kategória.
ott a nő akar vadászni.
megszerezni – annyi ostoba és szánalmas ajánlatot kap nap mint nap, pláne a kis izzadtságszagú buziktól, h’ csak az önértékelését billenteti át mínuszból maximum, pozitívba.
(amikor efféle bombázók, mondják ffire, ‘aranyos’ – nah, az ez)
(meg a lelkiszemetes, vagymiafaszom)
de csak egyféle mód lehet jónőre szert tenni.
hagyni magát a ffinak, meghódítani.

ez, tisztán pszichológia.
persze akinek persze elég egy sor frázis,
ciffra nyomorúsággal nyakon öntve…

mcdas

Üdv!

Akkor hát ilyen párkapcsolati elképzelések alakulnak ki webpornón élő, kocka arcok fejében… 🙂
Körülbelül olyan volt olvasni a bejegyzést, mintha egy 16-17 év körüli kiscsávó próbálná meg elmesélni nekem, hogy mi kell egy igazi nőnek… ;DDD

Szerintem hagyjátok abba a maszturbációt egy hónapra, ne látogassatok meg addig nyilvános pornó oldalakat se, és vegyétek észre, hogy amit az interneten nyomnak a nőkről 99%-ban csupán a jelenlegi rendszer által diktált kép, nehogy már normális családok jöjjenek létre.

Mert ugye ha valaki így gondolkodik, hogy kinek mekkora van, akkor annak bizony fogalma sincs az életről barátaim és nemhogy a környezetének hazudik, de saját magát is csúnyán becsapja…

Sok szerencsét!
Gouranga

small angel

és boldog vagy így elkelt férfiként? 🙂
igen sokszor elfelejtünk gondolkodni spontánul csináljuk a dolgokat csak úgy szívből és milyen igazi ez.. :):)
(sokan rá sem ébrednek a jelentőségére…
Vagy ha igen akkor is a könnyebbik utat választják… :(:(:(

dat

15-17 éves koromban “okoskodtam” én is ilyesmiket, meg adtuk egymásnak ilyen “zs” kategóriás tippeket, hogy “figyelj, úgy kell hogy odamész és aztmondod hellószia”

Az Ember, Aki Létra Akar Lenni

A posttól vidám lettem, aztán a kommentektől szomorú. Különösen fapina kommentjeitől, pedig különben nagyra becsülöm az írói munkásságát, de most olyan könyörtelenül kemény kézzel és abban gyémánthegyű csákánnyal állt neki lebontani a maradék illúzióimat, hogy az már fájt.

Mindeközben azt valahogy senki nem említi, hogy mi van akkor, ha nemtől és testi-lelki szükségletektől függetlenül az embernek se kedve, se tehetsége nincs színészkedni, hazudozni, látszatot kelteni, magát megjátszani, könyvből vagy bloghozzászólásokból tanult, számára idegen, jellemével és természetével ellenes stratégiákat bevetni. Szomorú. Pedig valószínűleg sokkal egyszerűbb lenne innen elindulni, mer’ ez nem olyan egzakt tudomány, mint a programozás.

small angel

🙂
Az a fontos mint ahogy írtad is, hogy minden spontánul történjen, mert az egész megjátszott hülye menő nagyképű gyerek vagyoknak semmi értelme sincs. egy jó emberismerő csaj (tapasztalatból írom) rögtön rájön vagy legalább is némi gondolkodási idő után, hogy mi rejlik a dolgok mögött…
Szóval némi alkohol bátorításnak ha szükséges aztán a többi alakul ahogy alakul…

Illúzió

Alapvetően itt azok “sírnak”, akik nem ütik meg azt a szintet külsőleg, megjelenésben, hogy egy átlag feletti “jó” nő szóba álljon velük. Ők a legjobb csajozós dumát is mondhatnák a kamu feromon parfümmel kombinálva, akkor is lekoptatja őket a nő… Nincs meg a “szint”. Sok ilyen ismerkedést látok. Ha a férfi nem látja, hogy nincs azon a szinten mint a nő… főként kudarcot él át… vagy mákja van… (1-5%) Akin lehet érezni, hogy “lúzer”, az nem kell a nőknek… Aki viszont “győztes”, az igen…

A “lorep ipsum” azoknak való, akinek van kisugárzása, magabiztos tekintete, karizmája. Akik a nő szemébe néznek, és a nő is hasonlóan vissza is néz utána – mert akarja.

Egyszer egy buliban láttam, hogy az aktuális egyik “legjobb nőről” pattognak le a pasik, mindenki odakullog hozzá, mond valamit, produkálja magát, majd a csaj nem foglalkozik vele tovább, esetleg ha nem tudja lerázni a pasit, ő megy arrébb a barátnőivel… (Mentsége legyen az ilyen pasinak, hogy ahogy láttam részegek voltak, 1 haver is bepróbálkozott, de előle is elmenekült a csaj inkább…)

Én odamentem hozzá, kb ezzel a dumával:

-Szia, te vagy Kovács Zsuzsi testvére? (Egy évfolyamtárs neve, akire kb hasonlított picit – igazat mondtam!)
-Nem, miért kérdezed? (Hohó, visszakérdezett! Jó jel!)
-Csak mert hasonlítasz rá. Bocs, akkor összekevertelek valakivel. (Nem kérdeztem vissza, passzív lettem pár másodpercre, hogy elbizonytalanítsam, majd a szemébe néztem, erre ő: )
-Kimegyünk beszélgetni? Alig hallak… (És a szemembe néz, érdeklődve, vágyakozva…)

Aztán ki beszélgetni… még aznap, ott megadta a telefonszámát és több találkozás után kapcsolat lett belőle… Akarta, vágyott rám… jobban, mint én. Ő akarta jobban, ő szeretett jobban, de nem ezért lett vége…

Igazából bármit mondhattam volna akkor elsőre, láttam rajta, hogy bejövök neki, a tekintetén, mikor mélyen a szemébe néztem. Józan volt, én meg már 1 kört ittam, mikor történt, szóval én is kb józan.

Ha nem tetszel egy nőnek, nagyon kevés esélyed van… Ha meg kinézett magának, tök mindegy, mit mondasz… lorem ipsum…

Csak azért írtam le, hogy példázzam, hogy gyakorlatilag bármilyen szar dumával lehet csajozni, és még meg sem kell hívni semmire sem feltétlen, nem ezen múlik… Meg lehet, de nem ez dönt…

ac3

errol beszeltunk vegig, hogy csak a kulso szamit. Ha az van akkor lehet lorem ipsumot regelni, nyert ugyed van. Akinek meg nincs jo kulso annak szopo…..

bandika

Zseniális ez a post és a kommentek is 🙂
Köszönet érte!