23 hozzászólás

Feldin

Egen, jó reklám!
Csak ez is műtea 🙂
A pocca van itthon, az ilyesmi.
De ha már tea, akkor szálas tea.
Jobb fajta.

yzzy

A Pokka zöld teája hasonló lehet, az nagyon jó, kár, h kevés helyen kapható és baromi drága. De pl. a Távol-Keleten mindenhol fillérek.

IIsti

Persze, és kb 10k db kis japó pont és csakis olyan tealeveleket gyűjt egy bazi nagy teamezőn, amelyik a teacserje legfrissebb hajtása =(legfelső).

Ez kb olyan színvonalú, mint amikor a kávéról azt írják, hogy különlegesen válogatott szemekből készült. (több millió tonna kávét persze szemenként válogatnak szét, kézzel mi?)

Mindenkit kreténnek néznek ezek a reklámcsinálók?

piton

tök szánalmas, hogy most minden nyálgép belinkeli ide a szar videóját………

Fera

Lehet hogy szánalmas, de a Garminos az kurva jó volt :]
(amit Péter [PSP] linkelt)

bp

Ízlések és ficamok. Ilyen témában, mint zene, művészet, alkotás – nehéz ám úgy nyilatkozni, hogy valakinek ne sértse valamilyen vallását, meggyőződését, vagy szépérzékét. Engem speciel nem mozgatott meg semmilyen szinten, mert nem volt akkora reveláció mint számítottam rá, de tiszteletben tartom József lelkivilágát, hiszen láthatóan számára sokkal többet jelent ezen alkotás mint néhányunknak. És biztos vagyok benne, hogy mindenki tonnaszámra tudna linkelni kedvenc reklámokat, kedvenc ázsiai reklámokat, amik mind-mind különböző stílusból kerülnének ki. És ezért szép ez a világ…

rog

vennél ilyen teát? hát van teneked szíved?!
szegény kis zöld izé.. úgy szerette volna..
🙂

Zila

Hát a Garminos reklámról nekem UP jut eszembe, AD írásából, hogyaszongya: …a földön egy router használati utasítás hever, rajta golyostóllal vastagon firkált HAZUDSZ felirattal … vagy valami ilyesmi 🙂 a tea reklám tetszett.

bounty123

hát ez szerintem borzalmas, inkább debilnek találtam mint cukinak

DnP

Otvar szar ez a reklam… idiota pikacsumanias japanoknak valo. Gugyogo kis zold szarok nyomatjak a mindtricket a ferdehajlamu/szemu idiotanak… ehh szanalmas. Akkor mar inkabb a Vodafone kereszes reklamja.. annak a zeneje is utott 🙂