25 hozzászólás

speed

Állati jol neznek ki a kajak, de en meg eletemben nem ettem disznóvért… milyen az?

_alesi_

speed: mennyei étek. Friss, meleg kenyérrel orgazmusközeli állapotot okoz. Majdnem olyan jó -számomra-, mint a resztelt máj.

ac3

A vér a legf*szább kaja, foleg ha kicsit csipős :)
nemám sznob étterem 30k-ért….. ;-)

dib

A hagymás vér kellemetesen megborsozva friss vastagra szelt kenyérrel minden idők TOP5 ételébe sorolom.

_alesi_

Egy dolog máig kimaradt, a kölessel készült hurka. Na, annak az ízére máig kíváncsi vagyok.

Amúgy van valaki, aki rajtam kívül is rendszeresen levámolja a frissen pörkölt malac fülét?

ekkerjoz

A hagymás vérnél csak a frissen sütött tepertő finomabb.
Meg a kolbászhús, töltés előtt, az abált máj, és a perzselt malacfül.

A képek profi konyhán készültek.

tamas

de ha mikvében megmerített edényekbe főzték a cuccost, akkor csak félig tréfli (:

pappito

ha kósertésből van, akkor nem is lehet tréfli :)

hagymás vér vs. legnagyonfrissebb tepertő 1:1

Daniel

Azt azért tegyük hozzá, hogy a kacsa vérét venni egyszerűbb és legalább olyan finom…

gabesas

van valakinek tippje hogy lehet.e még valahol kapni a gyermekkori emlékeim egyik csúcsán csücsülő fűszeres vért? 80as években még volt majdnem minden hentesnél, mostanra sehol se látni. ha nincs friss disznóölés, az is isteni hagymával-friss kenyérrel.