37 hozzászólás

pigeon

skype.com is DOWN i repeat skype.com is DOWN

vagy csak nekem?
🙁

ferenc

koszi, installalva
a screen sharing viszont meg nincs kiprobalva

pappito

nem vagyok egy szelekta, de az ájcset képernyőizélője nekem nagyon bejött, mindenféle dotmak meg molibdén nélkül is.

sőt kifejezetten hasznos.

ettől függetlenül a szkáj (merannak van értelme is 🙂 úgyis mindig megyen, az jópofa, én szeretem.

na majd kiporbálom hamar!

pappito

különben is ezt a sok rimót marhaságot egészen addig baromságnak tartottam, amig nem használom minden nap, megspórolva ezzel rohadt sok pénzet, a kontinencsek közti kommunikációval.

András

PIGEON: “skype.com is DOWN i repeat skype.com is DOWN”
Ez ismerős idézet 😀 … cak nem OFP? 😀

András

“Pay as you go public WiFi access. Simply pay per minute with Skype Credit.”
Ez pontosan mi?

Dervenkal

Nem foglalkoztam még vele. Desktop sharing az platformfüggetlen? Tehát amin fut skype arra dobhatok osx képernyőt? Vagy viszont?

Mer az lenne a tutti…

Zila

Végre! Ezzel lehet, hogy visszakerül nálam a mindig futó programok közé a skype…

Zila

Jól látom a screen sharing csak a mac-es verzióban van még? Mert akkor ott vagyok ahol a part szakad…

Dervenkal

De szeretem az ilyet…

iChat a szelektált majmoknak
Skype a buzi ügyfeleknek
MSN a windózos köcsögöknek

ICQ létezik még?

trn

tamas: igy tapasztaltam 🙂

valoszinuleg az allhat a hatterben hogy a skype a kontaktnevre kattintaskor vojszkollt indit es mivel ingyen van, szeretik a pár száz karakteres infót félórás szessönökben előadni. Anytime!

Én ezért csak akkor indítok skypeot, ha nagyon muszaj.

divany

vagy mondjuk ki lehet kapcsolni, hogy kontaktra kattintáskor instan msg ablak nyíljon. 🙂

egyébként abban egyetértek trnnel, hogy a skype többnyire korporét kontext.

viszont screen sharing + photo booth + effect = poén. remekül meg lehet lepni vele azt, aki már megszokta a hülye fejünket a cam túloldaláról. 🙂

tudom, hogy az ichat supportálja már mióta. justdontcare.

initram5

Én is jobban szeretem, ha valaki az 5 mondatban előadható igényét leírja. Számítógép előtt ülve nem szeretek beszélni én sem, főleg ha órákig tart és közben inkább dolgoznék.

addikt

trn, az nem lehet, hogy szimplán homofób hüje vagy? 🙂

klarky

Na igen, egy skype-os konfi minimum másfél óra.

Nem szeretem, azt hiszik ha ingyen van lehet sz@rni a szót…

Zila

Gyermekeim az úrban, láthatatlan üzemmód smafu? Decline smafu? Amúgy egyetértek, mivel ingyen van, így sokan órákig képesek beszélni, sokszor feleslegesen és ez idegesítő. Bár az is igaz, hogy mi akadályoz meg abban, hogy köszönéskor megkérd a partnert, hogy fogja rövidre, mert nem érsz rá?

Zeusz

És ha már teljesen offolunk, akkor offoljunk abszolút. Jó skype alternatívát mondjatok, amivel a külföldi mobilok is jó áron hívhatók, és mondjuk jár mellé néhány telefonszám ittott (usa, can, uk, aus – minél több helyen ezek közül.)

Jó a link, aztán utánaolvasok. Csak nemtom, hol kezdjem a keresést.

oldman

Szerintem Dervenkal-nak van igaza! Mindennel van vmi baj..

egyébként szerintem talán a skype a platform függetlensége miatt viszi a pálmát.. na meg persze azért mert egy fokkal “komolyabb” mint az msn… itt nincsenek “csillivilli” rózsaszin kimondhatatlan nevü kontaktok..

payskin

kipróbáltuk cross-platformon: osx-en megosztott képernyőt én a saját, windowsos, régi 3.8.0188-as kliensemben nézegettem, mint videófeedet. Pöpecül működött.

sekele

Zeusz, nincs semmilyen Apple cuccom, ezért iTunes sincs telepítve. Szóval nem látom mi van a link végén (már ha az én kérdésemre vonatkozik a link). Valami thirdparty skype-ról van szó, mint az IM+? Én Symbian-ra várok nagyon egy igazi Skype-ot és úgy emlékeztem, hogy iPhone-ra sincs még.

pedestrian

sekele: fring? nem használom mert nem kell, de ismerek usert aki igen.
Egyébként én nemszeretem a skypet, de csak azért, mert nem tud belemenni a digsby/pidgin/miranda bármelyikébe, márpedig az jó ha az im miatt nem kell sok külön progit futtatnom…

lix

arra celoztam h nem-mac kornyezetben ez mar eleg regota van de kozben rajottem h ez csak egy piaci alapon mukodo dolog es epp egy apple blogba commentelek eszkuzmi moa

Jockey

Zeusz

Én két éve váltottam Skype-out-ról voipdiscountra. (www.voipdiscount.com)

Az áraik barátságpsabbak és csomó minden ingyenes.
Először fel kell töltened az egyenlegedet 10 Euróval. Majd letöltesz egy progit (pc, vagy mac, én utóbbival nyomom) amivel használod. De lehetőség van arra is, hogy saját vonalas, vagy mobil telefonódról telefonálj helyi hívás áráért bárhova.
Tud még konferenciahívást is kezelni. Na a 10 Euróért kapsz heti 300 percet beszélni 4 hónapon át. Utána természetesen levonja a perceket a díjak alapján (olcsóbb mint skype). Ha az is elfogyott akkor újra feltöltöd. Nekem évente kétszer kell feltöltenem. Csomó ország köztük Magyarország vonalas telefonját ingyen lehet vele hívni. Néhány más országot pedig még mobilon is ingyen lehet elérni. Érdemes kipróbáln i. A minőség teljesen jó.