(szponzor) Szörnyek az űrlények ellen vetítés a Sugár Moziban

Heti hirdetőnk, a Sugár Mozi elrejtett a Fotexnet Áruházban az animációs film szereplőit megjelenítő és játékra hívó hirdetéseket. (Nem láttam még.) Vannak rajta utasítások, mit-hova, és onnan nyerni lehet két ingyen belépőt a Dreamworks filmre.

Van az interneten egy vélekedés, miszerint csak a Pixar képes 3D rajzfilmeket készíteni, de nekem a Kung-Fu Panda is bejött. Mondjuk az is igaz, hogy beszélő állatok rendszerint a DW — ki tudja, ki érti.

A Plastik médiát és a kreatív mezőt ezen a héten a Sugár mozi támogatta inszentívákkal, köszönjük.

9 hozzászólás

sn4ke

…és az eddig fellelhető mozis verzió a neten meglepően jó minőségű 🙂
persze ezt csakis moziban.

The Hedgehog

Digitális 3D változatot néztük meg pénteken az asszonykával. Wall-E szintű humor és karakterek. Kihagyhatatlan.

Szindbad

Hat nekem annyira nem jott be. Egy csomo jelenetrol ugrott be egy-egy masik film. Independence Day, Fantastic Four, Tranformers, Shrek2. Hogy csak azokat emlitsem, amikbol a legtobb jelenet koszont vissza. Lehet, hogy ezek kikacsintasok, de annak tul durvak.

wice

pigeonnal a pont, az a rajz tokeletesen kifejezi, mi a baj altalaban a dreamworks rajzfilmjeivel: ahelyett, h a tortenet lenne meg elobb, es ahhoz talalnak ki a karaktereket, egyszeruen rajzolnak nehany viccesnek szant figurat, es remelik, h majdcsak lesz ebbol vmi.* ebben a filmben a missing linknek jutott a grimasz, de a tobbi szereplo is teljesen random, olyannyira, h pl a rovaroszaurusz “specialitasa” (azaz, h kurva nagyra nott), semmiben nem kulonbozik drabalia specialitasatol (azaz attol, h kurva nagyra nott). nem csoda, h igazabol egyikkel se tudnak mit kezdeni a tortenet szempontjabol.

*a kung fu panda monnyuk szerintem udito kivetel, ott teljesen rendben volt a sztori, meg ha annyira nem is kellett megeroltetniuk magukat. lenyegeben az osszes kung fu film ugyanerre a semara epul, csak fel kellett oltoztetni parodianak, de azt legalabb jol csinaltak, es a karakterek is szerethetok.

Peter

Megnéztem a kislányommal a múlt héten. Felejthető darab, a Kung Fu Panda, illetve a Ratatouille is sokkal jobb. Sőt, a Volt (asszem az nem Pixar film) is jobb. Hamarosan jön az UP, arra nagyon kíváncsi vagyok.

A karakterek amúgy jók, az óriáscsaj nagyon jól sikerül. A sztori a gyenge.

Malachi

öcsém, nyertem
persze éppen tegnap néztük IMAX-ben
oda se neki, elmegyünk még egyszer megnézni
karcos fejnyomorító szemüveg nélkül

(persze marha nagy volt, élmény. komolyan.)