(szponzor) Aarenson Consulting

Köszönjük heti hirdetőnknek az Aarenson Consultingnak a banner támogatást és hitet. Az Aarensonról: munkaerő-közvetítéssel, fejvadászattal foglalkoznak, elsősorban mérnököket, informatikusokat, minőségbiztosítási szakembereket kutatnak fel és közvetítenek ki magyar vagy EU-s, általában elég innovatív cégekhez. A jelenlegi kampányuk is inkább a munkaadóknak szól, hogy velük kerestessék meg új munkatársaikat. Mostanában a cégek ritkán fejlesztik a stábjaikat, ha bővítenek is, előszeretettel választanak “olcsóbb” megoldást, viszont ennek kampánynak az is a célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy az ilyen típusú befektetések hosszabb távon visszahozzák az árukat.

A Plastik médiát és a háztáji, kézzel vert blogot ezen a héten az Aarenson Consulting támogatta. Köszönjük.

3 hozzászólás

klarky

Nyithatna már a munkaerő piac, mert ez így nagyon nem vezet sehova…

A válság monnnnyyyyjjjon le!

(Én mindig azon agyalok, hogy ez most pszichésen gerjesztett és fenntartott állapot, vagy tényleg van valami oka. Szerintem inkább az előbbi. Addig mantráztak, hogy baj van, hogy most ijedtében mindenki húzott egy erős féket és kivár.)

Zila

@klarky: én is erre szavazok. Mondjuk közgazdaságból teljesen sötét vagyok, a pénzpiacot sem értem, a tőzsde meg kínaiul van, szóval nem hiszem hogy kompetens vagyok a témában 😀