Akinek még kérdései lennének


Katt a képre! Ott kell beregisztrálni és szavazni.

K: Józsi! Már szavaztam, de tovább szeretném támogatni az ügyedet! Mit kell tennem?

V: Először is köszönöm a segítséget és kitartást ezekben a nehéz pillanatokban. Amint láthatjátok minden kattintásra szükségünk van a hírbehozó felé vezető úton, aki jelenleg megszerezte a — pillanatnyi! — vezető pozíciót. Nagyon nehéz napjaink lesznek és rengeteget kell dolgoznunk, ha meg akarjuk nyerni ez a versenyt. Elérkezett az idő, barátaim!

IWIW-en és Facebookon írjatok üzenetet minden ismerősötöknek, ideértve a középiskolai tanáraitokat is, akik szerint szimpatikus és jóképű – jóképességű ifjú voltam. Vegyétek rá őket, hogy regisztráljanak be a twitterre és adják le angelday-re a voksukat. Ha nem hallgatnak rátok, akkor győzzétek meg személyesen őket. Érveljetek, hogy a twitter jó dolog, különben mi sem csinálnánk. Akinek sikerül berántania még embert, azoknak a userneveit írjátok meg nekem egy levélben (ride kukac ezen a domainen), meg fogunk mindenkiről emlékezni! Involválódjatok a kampányba! Adjatok hírt róla, győzzetek meg embereket, mint én.

K: Józsi! Középiskolás vagyok, egyelőre sikertelen a csajok körében. Mégis szeretnélek támogatni, nomeg, a csajok sem jönnének rosszul! Mit kell tennem?

V: Én is loser voltam, mint te. De ez nem baj, mindenkinek át kell mennie a pizzásképű fázison. A csajok az önbizalomra és a nyílt szívre tapadnak. Az sem baj, ha van fotókészüléked is a kezed ügyében, mert attól mindig elkezdenek vetkőzni, de ez már a középhaladó szint és házibuli is szükséges hozzá, meg sör! Sok sör! A Nagy Twitter Verseny egy különleges alkalom a középiskolás csajok felé vezető úton, hiszen általa legyőzhetitek a kezdeti félelmeiteket a szőröspunci felé vezető úton. Illetve ma már nem, de most ez mindegy! Legyen csak punci!

Menjetek oda a kiválasztott lányhoz és értessétek meg vele, hogy ez most egy lehetőség, amivel csatlakozhattok egy Magyarországra BEROBBANNI (!) készülő forradalomhoz. Internetes-iwiwes-facebookos-social-SMS mindenkinek. Nem fog elutasítani, mintha csak odamennétek és arról kezdenétek el beszélgetni, hogy akkor mikor lesz a földrajz témazáró. Bízzatok bennem.

twitter.com/angelday

25 hozzászólás

Chriss

Ki az az állat aki azt mondja ezek után, hogy unalmas ez Twitter kampány, és vissza akarja kapni a “régi plastikot”??? Jesszusom Józsi Te folyamatosan fejlődsz :D:D:D Azt nem tudom merre tartasz de bazdmeg, (ez a bazdmeg ide KELL) mi követni fogunk. Picsába (ez is KELL ide) ezt a postot olvasni de jól esett :D:D
Respect 🙂

sn4ke

a webisztánon figyelemmel kísérem a versenyt, ide pedig majd jövök ha vége az egésznek. addig is viszlát.

ac3

Doktor Ur, a kozepsulin mar tul vagyok reg es most megint van egy idoszak mikor nem jonnek a nok, a twitter segit ezen?!@!@?

😛

Baggio

A twitter onmagaban nem segit, csak ha beallsz Jozsi moge…Akkor jonnek a szoros puncik…

klarky

Na ez a punci dolog most már érdekesebbé tette a dolgot, kezdek megtörni.

Hogy is van ez? 😎

holland

Futóbloggal egy cross-promó, amolyan Forest Gump-féle follow me twitterfutás?:)

jack ez

Én is indítok majd egy versenyt, személyes sikernek könyvelek majd el minden twitterről leiratkozót. Hasznosságban kábé a zabhegyezés és a vonalas füzetbe való díszítősor rajzolás közt van ez a baromság.

pappito

Nyilvános önkritikám jön 🙂

A kampány prepunci korszakában (vagyis tegnap)összevakartam a twitter akkuntomat. Előrebocsájtom, hogy szerintem a twitter továbbra is az idő vesztegetésének minősitett esete.

Ugyanakkor!

1. Valami homályos módon nekem is lettek követőim.

2. 3 hasznos és értelmes dologról is tudomást szereztem twitteren

3. Emellett most tudtam meg, hogy a miniszterelnök (itteni) ma elment megnyitni egy windfarmot.

Az előbb pedig ezt az üzenetet kaptam:
“Twitter is over capacity.
Too many tweets! Please wait a moment and try again.”

Mivel pucit már allokáltam otthonra, ez a része nem érdekel, de a tegnap estém mókás volt.

Összefoglalva:

Zabhegyezés? IGEN. De zabot is lehet VIDÁMAN hegyezni.

http://twitter.com/pappito/

pappito

(persze továbbra is szopóág, hogy a magyar twitlife pont ellennapszakban zajlik. javaslom, hogy mindenki költözzön a déli féltekére)

Anim

jó ez a blog, magamra emlékezetet egy két cikk, mintha csak én írtam volna 🙂

paul kemp

Megyek es feliratkozom #ad, #hh es #doransky kovetonek, ezzel hozzajarulva az orulet mihamarabbi lecsengesehez. Par ev mulva jot fogunk szorakozni majd egy poston, ami retrokeppen ennek az egesznek a rohejesseget karikirozza, gondolom ahhoz a posthoz zajlik most az anyaggyujtes 🙂

neo_21670

a valóban ötletes szösszenet ellenére a nagy twitter verseny olyan pontpontpont