Roland Garros 2009 mens final


Roger Federer – Robin Söderling 6–1, 7–6(1), 6–4 — csak azt tudnám, hogyan tudták lefotózni őket egymáshoz ilyen közel!!

Roger Federer megcsinálta élete 14. Grand Slam győzelmét is, ezáltal fellépett Pete Sampras mellé a dobogóra, akinek szintén 14 slamje volt. Sampras ugyanakkor soha nem nyert Párizsban. Az utolsó férfi Roger Federer előtt, aki képes volt nyerni mind a négy slam-en (career grand slam), André Agassi volt, aki most Federerrel együtt állt a tribünön az addigra már jelentősen zuhogó esőben.

A mérkőzés második szettje volt valamiféle érdekesség tenisz oldalról, az elsőben Söderling nagyon ideges volt, gondolom a súly miatt. A tiebreakben viszont semmi jelentős meglepetés, Roger egyetlen (1) pontot adott neki. A harmadikban lehetett még izgulni, de csak azon, hogy mikor lesz már vége. Egyéb izgalmak: a második szett elején a közönségből valami csávó rohant a pályára és próbált meg egy kalapot (!) Roger fejébe húzni. Eltelt bizony kis idő, mire a biztonságiak megfogták a faszit.

A meccset Georgiev “Georgo” Viktorral és Holanddal hármasban végigszakkommentáltuk, ezt az ugrás után újra megtekintheti a kedves olvasó.

15 hozzászólás

Kakadu

“csak azt tudnám, hogyan tudták lefotózni őket egymáshoz ilyen közel!!”

WTF? :DDD

idareeo

bocs tudom h off de nem tudja nekem valaki megmondani annak a videónak a linkjét vagy címét amiben egy imacet tol végig a srác a videóklipppben meg raknak bele plusz ramot stb és közben szól a zene… előre is kösi ha valaki ezek alapján megismerei és elmondja

lekvárosbálna

gondolom mind a ketten a hálónál vannak, a kék meg háttal neki flikkflakkozik valamitD

Georgo

PS, szép munka 🙂

Képzeljétek el a szitut 0.5 másodperccel korábban. Na ugye, Fedó átlendített volna Söderlingen, ő pedig a kétkezes fonákkal csapta volna háton. 🙂

Az árnyékok is mások egy picit (check faces, Federernél fentebbról süt a nap, és erősebb a direktfény).

Kicsit a DOF, tág rekesszel lett lőve, így eleve nem állhattak mélységben távol egymástól.

BTW, az egész kép teljesen természetellenes tenisz szempontból.

PS, szép munka 🙂

Bakó Alpár

Lehet, hogy ilyen kékvászon, vagy mi a fene előtt csinálták és utána oda tették a hátteret mögéjük. Ja igen bluescreen.

Georgo

Milyen green/blue screen? Ne sz*passatok már 😀
20-30 perc pure Photoshop elég ide.