Legendary Kodiak

A posztunk címét attól a DVD-től kölcsönöztük, amit Kodiaknak küldtek a külföldi Counter Strike rajongói. Aki esetleg nem értené, miről van szó, annak javasolható, hogy tekintse meg háttéranyagnak az Index 10 éves szülinapján készített videónkat. Ennek a végén beszélgetünk Kodiakról, a neves Counter Strike játékosról. Már akkor elhatároztam, hogy bemegyek az Indexbe (sőt: Index Videó Zrt-be), és megismerkedek Kodiakkal. Ezt később meg is tettem, ott készült az alábbi videó:

46 hozzászólás

chek

Első. Kész ez a csávó, nézegettem most videókat és hihetetlen, amiket művelt.
Amúgy 5 alá mert nincs valid ‘ő’ a feliratokban:)

aftermodern

Mondjuk szerintem elég gáz, hogy ebből meg lehet élni, vagy ha nem, akkor az igény gáz 🙂
Én mindig azt képzeltem,hogy a munka az valami hasznos dolog a társadalomnak…. Vagy legalább elvileg az. Persze biztos jó dolog a CS, de azért mégis.

Azért a számítógépes játékok mégse a legépítőbb dolgok amiket az ember valaha megalkotott, és most ezt nem valami mélykonzervativizmusból írom, azért lássuk be, az ember nem arra hivatott, hogy virtuális lényeket irtson virtuálisan.

nrg

az első counter-strikos war-unkat velük játszottuk még qrvarég 🙂
azt hiszem nekik is azvolt az első war-juk, lol, ők többre vitték

chek

aftermodern, akor gondolom a pókerből való megélhetést is gáznak tartod?:) Szerintem az lenne a jó, hogy ha valaki valamiben kiemelkedően teljesít meg is tudjon élni belőle. Legyen az rotációs kapálás vagy cs.

whistleblower

nagyon jó kis interjú. ez a kodi gyerek normál figura, én elég sokat játszottam ellene, és talán ő volt az egyetlen az igazán nagy játékosok közül aki nem szállt el / nem volt paraszt, etc. ilyen egy valódi legenda… neki megadatott, hogy MO első (de reméljük h nem utolsó) igazán nagy játékosa legyen 🙂
üdv

Béla

A video vegi feliratozas egy fos…

Es mi van az “ő” betukkel?

kodiak

AD: igen, elnezest. Nem kinalta fel kitoltesre a mezoket, igy lemaradt a webszajt, ami egyertelmuve tette volna.

pegazoo

@jozsi: mario-bol meg nehezebb megelni, mint nepszeru multigame-ekbol.

@aftermodern: itt nem virtualis lenyek irtasarol van szo. Itt taktikarol, csapatjatekrol, idozitesrol, donteskepessegrol, reflexrol van szo. Amikor egy kupan a mindent eldonto kort jatszatok, adrenalintol remego kezzel benyogsz valami taktikat es azt kovetve megnyeritek a versenyt, majd onfeledten orultok a gyozelemnek, bizserget a “jobbak voltunk” erzes edes mamora. Ezt, mig nem tapasztalod meg, nem ertheted mirol szol ez az egesz.\

Uhh, kicsit elragadott a nosztalgia. Azt hiszem megirom vegre a reg tervezett postomat. Kosz Jozsi!:)

pedestrian

@aftermodern: sakk, bridge, póker sőt bármelyik sport hasonlóan “hasznos” a társadalomnak. Mégis jóval többen, jóval jobban élnek belőle, mint a cybersportolók.

KODIAK

@aftermodern: azt hiszem nem butább időtöltés ez, mint egy labdát kergetni, akár vízben akár füvön, ütővel vagy anélkül. Legalább olyan izgalmas, csak sajnos levesen ismerik, így kevesen tudják élvezni.

_psc_

A végén a feliratozást, meg az effekteket mivel csináltad???
Nagyon jó lett.

kemuri

Jó dolog a cs nagyon, csak nagyon rajta lehet maradni. Az igázan jó része meg tényleg a taktika, és a warozás.. hajrá kodiak 😉

Muhadnagy

Nem tudom mi a jó a CS-ben, régen énis játszottam, de öszintén szólva, nem adott nekem akkora játékélményt, szóval a CS-s pályafutásom fél évig tartott. Ez után próbáltam ki a Return to Castle Wolfeinstein: Enemy-Territory-t, na ez odabasz, ráadásul ingyenes, csalókkal csak szökőévente lehet találkozni!!! 4 féle karakter közül választhatsz, én legtöbbször mindig a nehézfegyveres voltam…legszebb az volt, amikor bevettek egy Német klánba(annak ellenére hogy nem tudok németül,de angolul igen) és a rakétavetővel kilőttem a levegőben ugráló majmokat…persze kaptam állandóan hogy csíter…mind1, remek kis játék, lehet fel is teszem
akit érdekel… http://www.enemy-territory.hu

aftermodern

@chek: igen. Szerintem a munka definíció szerint nem öncélú. Az még nem baj ha valami öncélú, de az szórakozás kategória, és ez nem értékmérő, de az ember csináljon valami hasznosat szvsz.

@pegazoo: de értem én, nem is ezt kifogásolom. amellett hogy ellene vagyok annak hogy ebből vagy ilyesmiből éljen meg valaki, lenne kedvem kipróbálni és valószínűleg élvezném.
de hogy ez életformává/fő tevékenységgé válik az szerintem már nem oké.

@KODIAK: egyetértek, ha a CS akkor a többi is. Főállású focistának lenni is gáz.

nézzétek én ezzel nem a CS-t akarom lehúzni, csak annyi, hogy szerintem mindennek megvan a maga helye az életben, és én nem látom hogy a főállású CS-zés mit ad a társadalomnak.
_elvileg_ olimpián is csak amatőr sportolók indulhatnak.
szerintem ilyen egy legenda, bocs, ha ez itt most túl patetikusra sikerült.

fmvs

@aftermodern: ha tényleg netokrácia lesz (van), akkor ez bizony érték lesz és a geekség lesz a menő. Ez nem biztos, hogy jó “emberség” szempontjából, de efelé tendál a világ. Egy szép ugyanúgy lehet szórakoztató valamilyen szinten, mint egy szép csel fociban, vagy pl. Hajós Alfréd értéke. Az érték nem egy statikus valami. Szerintem, ha megnéznéd Alfréd bácsi olimpiai bajnok úszófutamát, nem biztos, hogy élveznéd annyira, mint egy mai olimpiai döntőt.

szanalom.cfg

császtok gondoltam én is hozzá szólok valamit szerintem a klánotok én is már elég rég óta tolom most lett egy újjabb klán 1 hete vagyunk eggyütt de lyan mintha már vagy 5 éve összevagyunk szokva:)majd ha lenne kedvetek eggyet warozhatnánk:D

szanalom.cfg

A klánotok nem lehet olyan rossz xD!!! csak ezt kihagytam lol

KisFat

Kodiak-ot bejelöltem IWIW-en. Tényleg ő az? mert akkor beszélnék vele egy pár mondatot. 😀

desti

KisFat: lehetséges hogy ö az de szerintem játék témába itt írhatsz neki és válaszolni is fog.

R!te

Szevasztok, nahát hol is kezdjem, szanalom.cfg látalak valamelyik nap szerverünkön nem gondoltam hogy ilyen marhaságot képes vagy írni xD, na továbbá én is CS-zek, már elég régóta és szerintem ez 1 életstílus, én például az összes KODIAK videót legalább 20x láttam, és még mindig nem unom, elég sok dolgot lehet belőlle tanulni, mármint aki szeret CS-zni… ^^
UI: ha valahogy tudnék “kodi”-val váltani meg köszönném (mármint msn vagy skype akár steam “bármi” :D)

R!te

elfelejtettem valamit 🙁 RESPECT KODI 😀 és köszönöm több ember nevében hogy egy CS Legendát kaptunk tőled akire felnézve mi is “elérhetünk” valamit ha megadatik 😛

Grizzly

Én is egyetértek az elöttem lévőkkel hogy CS böl is meglehessen élni. Ám sajnálom hogy kodi nem tudd megélni belole mert ő egy legenda szerintem. egyébként én is szeretnék majd beszélni veled vhogy skype email vagy msn.
egyébként a játékot folyamatosan 4honapja nyomom korabban is jatszottam vele de akkor max egy hetet vagy csak 1orat max.
ám most kedvet kaptam hozzá és szeretném minnel többre vinni a játékot amig idom engedi ha netan majd eljon az az ido h meglehet belole élni annak naon boldog leszek.
Üdv. Grizzly

empty

én aszt mondom hogy meglehetne ebből élni mivel a sok buzi focista aki csak 8 álltalános van aszt enyi, az meg él a pro gamerek meg nem?Ez mien dolog?!Azt mondom lenne rá kereset ha valaki csinálna 1 sport csatornát amin állandoan lanokat kozvetitenenek.

Mókás

Szerintem pedig tanuljatok meg magyarul, mielőtt ilyen kommenteket írtok.
Köszönöm.

Grizzly

Mókás mintha te lennél a világ legokosabb embere(“tökéleltes” ezt úgy mondod.

ám olvasd el ezt. ezt az egyik ismerősöm csinálta…

A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
Íme a bzonytéik.
Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysesáíi fmonisáokgkal

R!te

Nem itt kéne megvitatnotok ezt a témát… Mellesleg tudok helyesen írni, és ? akkor mivan ha így írom ? nem ez az internet.. nem muszáj betartani a szabályokat. bb

FreaKy

CSő kodiak:D
amit csináltunk képet becupon jó sikerült:D azé 4-5ből csak ki jött 1 jó:D

Koala*-.-*

Hello , KODIAK ha olvasol Itt ezen az oldalon , annyit szertnék hozzá tenni hogy Szerintem Nem kellet volna abba hagynod . Nagyon Jók voltatok És Nagyon emg fogott a Blogodon ahogy le irod ezt az egész . 😀 majd nem sirtam Mikor látom hogy Fel oszlik a FoP :O Ha nem zavarna hogy Beszélek veled meg adnál egy Msn-t vagy egy STEAM nevet?
szabi_dj@hotmail.com
Steam:Karácsonyra lessz:D